Tariceanu: Membrii ALDE care au acceptat functii in cabinetul Dancila si la Senat s-au vandut

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota septembrie 14, 2019 11:04

Tariceanu: Membrii ALDE care au acceptat functii in cabinetul Dancila si la Senat s-au vandut

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a lansat un atac dur la adresa celor patru membri ai ALDE care au acceptat functii in Guvernul Dancila. Tariceanu este de parere ca membrii ALDE care au fost exclusi pentru ca au acceptat functii in cabinetul Dancila si la Senat s-au vandut. Mai mult, ei s-au alaturat unui Guvern care mai are doar cateva zile de trait. 

Liderul ALDE a explicat ca in sedinta de astazi i-a convocat pe toti membrii Biroului Politic Executiv al ALDE ca sa discute situatia creata prin acceptarea functiilor care li s-au oferit domnului Melescanu si celorlalti trei in Guvern.

„La finalul acestei discutii libere am considerat ca este nevoie si de o decizie, nu numai de o discutie. Un partid are dezbateri, dar trebuie sa ia si hotarari. Avand in vedere ca eram in cvorum am luat deciziile care se impuneau. Am constatat ca in baza prevederilor statutare, cei care au acceptat aceasta mita politica din partea doamnei Dancila nu mai sunt colegi cu noi, au decazut din calitatea de membri ai ALDE”, a spus Tariceanu la Digi24.

In opinia sa, cei care au plecat colegi au ales o varianta dezamagitoare si imorala, alegand sa isi negocieze functii de conducere si sa contribuie alaturi de PSD la incercarea de a destructura ALDE.

„Actiunile ii acuza mai mult decat statutul. Cei patru au fost persoane care la Delegatia Permanenta au votat pentru iesirea de la guvernare si pentru denuntarea aliantei cu PSD. Cei patru s-au vandut pentru un Guvern care mai are cateva zile de trait”, a comentat Tariceanu.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.