TAROM ofera bilete de avion dus-intors la pretul de 99 euro, cu toate taxele incluse

Delia Ion
By Delia Ion ianuarie 29, 2018 15:32

TAROM ofera bilete de avion dus-intors la pretul de 99 euro, cu toate taxele incluse

Compania nationala aeriana TAROM incearca sa recupereze din teritoriul pierdut in fata jucatorilor de profil low-cost cu ajutorul unor oferte spectaculoase. In perioada 29 ianuarie – 2 februarie, cei interesati pot achizitiona bilete de avion la pretul de 99 euro dus-intors, cu toate taxele incluse, pentru rute al caror tur este cuprins intre 14 februarie – 1 aprilie iar returul intre 16 aprilie – 15 iunie, sub titulatura de „Saptamana preturilor indragostite”.

In cadrul ofertei TAROM, clientii vor beneficia de transport gratuit al bagajului de cala, catering la bord si check-in. Biletele sunt puse la dispozitia clientilor pe site-ul companiei, www.tarom.ro, dar si la agentiile din tara si strainatate care se ocupa cu vanzarea tichetelor de zbor.

Compania TAROM a fost infiintata in anul 1954 si este detinuta in intregime de Statul Roman care o administreaza prin inetermediul Ministerului Transporturilor. In anul 1993 a fost acceptata ca membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA), din 2000 a fost inclusa in Asociatia Companiilor Aeriene Europene (AEA) iar din iunie 2010 a devenit membra a Aliantei Sky Team.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.

Ultima ora