TRADAREA EPISODUL 118 REZUMAT, 1 MAI 2015. Betul il ajuta pe Mete sa o elibereze pe Ayca

Delia Ion
By Delia Ion aprilie 30, 2015 14:59

TRADAREA EPISODUL 118 REZUMAT, 1 MAI 2015. Betul il ajuta pe Mete sa o elibereze pe Ayca

Mete reuseste sa puna mana din nou pe Tugrul chiar daca nu isi atinsese scopul de a o elibera pe Ayca. Cea care i-a deschis ochii lui Mete a fost Betul care i-a demonstrat ca Tugrul a vrut sa-l pacaleasca si sa-i dea la schimb o alta fata.

Ayca era deja langa Betul si aceasta o ajuta sa ajunga la casa lui Cemile. Surprinsi, Cemile si Osman i-au multumit lui Betul dupa ce au ascultat de la aceasta povestea eliberarii lui Ayca.

Bahar are probleme cu sarcina dupa un episod in care se juca cu Deniz. Vroia sa urce in copac langa fetita insa nu apuca deoarece i se face rau si merge de urgenta la spital.

Soner este foarte ingrijorat si se decide sa apeleze chiar si la Zya sa vina la spital pentru a dona sange pentru Bahar. Fara sa stie ca Deniz nu aflase, Zya ii spune copilei ca va avea un fratior.

Arif este adus la Mete in schimbul lui Tugrul. Arif si Tugrul sunt pusi sa sape cate o groapa fiecare si pusi sa intre in ea. Tugrul ii cere iertare lui Mete si ii cere sa-i dea drumul. Arif reuseste sa iasa din groapa sa fuga dar este impuscat. Mete o suna pe mama lui si o intreaba daca Arif a ajuns acasa.

CITESTE SI: TRADAREA EPISODUL 117 REZUMAT, 30 APRILIE 2015. Ayca este capturata de tortionari si Mete vrea sa o elibereze in schimbul lui Tugrul

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.