TRADAREA EPISODUL 66, 28 IANUARIE 2015. Gulay isi da seama ca Soner a lasat-o insarcinata pe Aylin

Bogdan
By Bogdan ianuarie 28, 2015 14:19

TRADAREA EPISODUL 66, 28 IANUARIE 2015. Gulay isi da seama ca Soner a lasat-o insarcinata pe Aylin

Cemile ramane surprinsa s-o gaseasca pe Carolin imbratisandu-se cu Kenan insa il impiedica pe Ali sa vada si el scena.

Ii povesteste insa lui Hasefe intamplarea si mama lui Ali se opreste in ultima clipa sa nu-i divulge acestuia secretul, intr-o discutie la care au mai participat Cemile si Carolin.

Carolin isi da seama relatia dintre ea si Kenan, crezuta secreta de ea, este cunoscuta si de alte persoane.

Soner incearca sa iasa din starea nefasta in care se afla din ziua in care Murat se sinucisese si el renuntase a se mai casatori cu Aylin. Periodic insa apar evenimente care il trag ianpoi in trecut.

Este si cazul bazarului de jucarii pentru copii organizat de spital unde doctorul Tariq, Aylin si altii prezinta jucariile copiilor.

Soner vine si el ca invitat, de catre Gulay, dar se adanceste in melancolie vazand-o pe Aylin acolo. Un moment mai amuzant este acela in care Gulay ii da lui Soner pantoful lasat in fata casei. Dupa ce mai stau putin de vorba, Gulay face niste legaturi in mintea ei intre cele spuse de Soner si ziua in care a vazut-o pe Aylin facandu-i-se rau la spital pentru ca era insarcinata, si pare ca intelege ca Soner este tatal copilului ei, iar mai tarziu, la un restaurant, va dori sa-i spuna acest lucru, dar nu va reusi.

Mete reuseste sa vorbeasca cu Nihal, care este la inchisoare. Ahmet si Arkan se bat in strada din cauza hotararii judecatoresti pentru custodia micutei Zehra. Osman este foarte suparat pentru ca in piesa Alba-ca-Zapada el nu a obtinut nici un rol, iar Arif a luat rolul printului, Alba-ca-Zapada fiind colega lor pe care o indrageau amandoi.

Nedim avocatul, o suna pe Cemile si ii da informatii despre starea Selmei. In urma acestui fapt, merge la vila Karci impreuna cu Ali dar servitorii incearca sa-i impiedice sa intre, insa Selma ii vede de la geam si coboara. Apuca sa-i spuna ceva lui Cemile, dar apare Kenan care o forteaza sa intre in casa si apoi le spune lui Ali si Cemile ca Selma este bolnava si ca medicul i-a prescris medicatie.

Episodul se incheie cu venirea lui Hakan care o ia pe Zehra de la Berrin vrand sa plece in Germania. A doua zi Hasefe constata ca Berrin nu mai e in camera ei. Hakan si face valiza sa plece de tot din oras, dar inainte sa se urce in taxi apare Berrin, iar dupa aceea toata familia Akarsu.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.