Traian Basescu: Elena Udrea si eu suntem doua tinte in miscare. Dar nu am emotii!

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 12, 2015 21:00

Traian Basescu: Elena Udrea si eu suntem doua tinte in miscare. Dar nu am emotii!

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, ca atat el, cat si Elena Udrea, sunt doua tinte in miscare pentru unele televiziuni, insa a tinut sa sublinieze ca “oricat si-ar dori unii, nu am perspectiva sa ajung in arest”. Basescu a explicat ca nu are cum sa ajunga in arest pentru ca nu exista o persoana in Romania care “sa probeze” ca i-a dat “un leu”.

Intrebat despre faptul ca Elena Udrea ar fi urmat sa fie dusa la un control ginecologic fara acordul sau, Basescu a raspuns ca nu stie regulile din arest, adaugand ca nu are emotii in ceea ce-l priveste ca va ajunge dupa gratii.

“Eu nu stiu care sunt regulile la arest si apropo de asta, oricat si-ar dori unii, nu am perspectiva sa ajung acolo pentru simplul motiv ca nu exista un om in Romania, care sa poata spune ca mi-a dat un leu. Bun, acum pot sa spuna multi, dar trebuie sa si poata sa si probeze. Deci, nu am emotii din acest punct de vedere”, a sustinut Basescu.

Te-ar putea interesa si: Despre trecutul si viitorul lui Traian Basescu

In continuare, Traian Basescu s-a aratat din nou convins ca “justitia va fi corecta cu Elena Udrea”.

“Ce va pot spune eu, insa, este ca imi mentin punctul de vedere, am convingerea ca justitia va fi corecta in cazul Elenei Udrea si in acelasi timp am convingerea ca delatiunile unora din fostii ei subordonati nu vor putea fi probate, pentru ca Elena Udrea nu-i omul caruia sa-i duci in birou o traista cu bani sa plece cu ea acasa. Asta merge la cei care n-o cunosc”, a afirmat Basescu.

Citeste si: De ce o apara Basescu pe Udrea pana in panzele albe

“In mod categoric Elena Udrea si eu suntem doua tinte in miscare (…)”, a mai sustinut Basescu. Intrebat daca se simte tinta si pentru DNA, el a raspuns: “Nu pot sa cred ca institutiile statului isi fac neaparat tinte, sau tinta din mine. Sigur ca orice om este obligat sa dea explicatii in fata institutiilor statului”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.