Turcii vor sa deschida doua fabrici cu 1.000 de locuri de munca la Pitesti

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 12, 2015 13:30

Turcii vor sa deschida doua fabrici cu 1.000 de locuri de munca la Pitesti

Doua fabrici de furnituri pentru mobila ar putea fi construite la Pitesti, daca se va gasi si terenul necesar dezvoltarii proiectului. Cele doua fabrici ar urma sa creeze 1.000 de locuri de munca, iar potrivit viceprimarul municipiului Pitesti, Laurentiu Zidaru, a anuntat ca au avut loc discutii cu o delegatie din Turcia interesata sa faca o investitie foarte mare in Pitesti.

Din pacate, Primaria Pitestiului nu de tine un asemenea teren, astfel de investitorii turci au fost indrumati catre Asociatia Oamenilor de Afaceri, OMV Petrom si GDF Suez, care detin terenuri in zona autostrazii Pitesti-Bucuresti.

„Turcii ne-au solicitat 30 de hectare de teren, pe care sa construiasca doua fabrici de furniruri pentru mobila. Din pacate, nu dispunem de un asemenea teren. I-am orientat pe turci catre Asociatia Oamenilor de Afaceri, OMV Petrom si GDF Suez, care detin terenuri in zona autostrazii (n.r. – autostrada Pitesti-Bucuresti), pentru ca ar fi pacat sa ratam o asemenea sansa.

Turcii ne-au spus ca investitia lor ar genera peste 1.000 de noi locuri de munca in Pitesti.”, a afirmat Laurentiu Zidaru.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.