Un prezentator TV si o fosta jurnalista – membri ai CNA

Corina Alexandru
By Corina Alexandru februarie 9, 2015 17:18

Un prezentator TV si o fosta jurnalista – membri ai CNA

Radu Bogdan Herjeu, Dorina Radu si Daniela Barsan sunt noii membri ai Consiliului National al Audiovizualului.

Comisiile pentru cultura ale Presedintiei, respectiv Camera Deputatilor, reunite in sedinta, au avizat favorabil astazi, cu unanimitate de voturi, cele trei propuneri. Astfel, Radu Herjeu si Dorina Radu devin membri ai CNA, primul din partea PSD, iar fosta jurnalista din partea PNL, al carei  consiliera este. In ceea ce o priveste pe Daniela Barsan, aceasta este sef al Biroului de presă – Departamentul de analiza politica si comunicare la PNL.

Radu Herjeu a lucrat in televiziunile : B1 TV, Naţional TV, Alpha TV Antena 1 si Romania TV, precum si la posturile Radio Romantic si Radio Total. De asemenea, a publicat articole in publicatiile Jurnalul National, Privirea si Curierul National.

“A opri manipularea in televiziune este ca si cum ai spune să se dea o lege prin care să nu mai ploua niciodata in Romania. Nu se poate. Manipularea prin mijloacele cu foarte mare impact la public este cateodata atat de subtila, incat nicio lege nu ar putea-o si nicio lege nu ar putea sa o opreasca”, a afirmat Herjeu. Potrivit omului de televiziune, cea mai mare problema in mass-media romaneasca este “lipsa de educatie, de bun simt si de decenta”.

Dorina Radu este o fosta jurnalista, vaduva omului politic Horia Rusu si ocupa in prezent functia de consilier al PNL.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.