Un vicepresedinte PSD vrea Guvern de uniune nationala

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 4, 2014 19:54

Un vicepresedinte PSD vrea Guvern de uniune nationala

Un vicepresedinte al PSD vrea Guvern de uniune nationala, pentru a “garanta un act guvernamental echilibrat si cu larga sustinere in Parlament” Este vorba de Robert Negoita, care a lansat pe pagina sa de Facebook o provocare pentru mai-marii PSD, respectiv aceea de a-i aduce in noul guvern pe cei de la PNL si PMP, daca tot se discuta despre o remaniere in urma careia se pare ca vor fi in noul cabinet mai toate partidele, aratand ca s-ar ajunge astfel la un guvern de uniune nationala.

“Daca tot discutam despre o remaniere de guvern, in urma careia se pare ca vom avea in noul cabinet toate partidele (PSD, UNPR, PC, PLR, PPDD si UDMR – care este la ora aceasta la guvernare), de ce sa nu cooptam in noul cabinet PNL si PMP? Vom avea, astfel, un guvern de uniune nationala si, implicit, garantia unui act guvernamental echilibrat, cu larga sustinere in Parlament”, mentioneaza Negoita in textul postat joi pe contul sau de Facebook si citat de Mediafax.

El sustine ca aceasta ar fi “o conditie absolut necesara in perspectiva anului viitor, ce se anunta plin de provocari atat pe plan intern, cat si extern”.

HotWeek.ro iti recomanda: Afla aici detalii despre ultima rectificare bugetara facuta de Guvern

“Un astfel de guvern, intr-o coabitare cu ceea ce eu sper sa fie un altfel de presedinte – Klaus Iohannis, poate reprezenta o reactie inspirata a clasei politice in urma votului din noiembrie. In plus, aceasta mutare va fi si pe placul noului presedinte ales, care astazi declara ca este nevoie de un guvern care sa aiba in vedere si masuri de dreapta…”, mai sustine Negoita.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.