Universitatea de Vest din Timisoara trimite cel mai bun IT-ist la Dallas

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iunie 8, 2015 18:18
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

Universitatea de Vest din Timisoara trimite cel mai bun IT-ist la Dallas

Universitatea de Vest din Timișoara trimite cel mai bun IT-st la Dallas. Tinerii IT-ști din Timișoara sunt provocați într-o competiție. Universitatea de Vest oferă ca premiu o excursie la Dallas, în această vară, scrie gazetadinvest.ro.

Pentru a putea intra in cursa ce are ca premiu o excursie la Dallas, tinerii interesati trebuie să demonstreze că sunt cei mai buni în Microsoft Word, Excel sau PowerPoint 2010.

HotWeek.ro iti recomanda si: Infomatrix sau despre lumea unei noi generatii. Interviu cu Eugenie Posdarascu, decanul Facultatii de Stiinte Exacte si Ingineresti din cadrul Universitatii Hyperion

Termenul de înscriere este până în 15 iunie. Reprezentantul Universitatii de Vest Timisoara la Dallas va participa, în perioada 9 – 12 august, la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist 2015.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri bomba”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe Facebook, Twitter sau Google Plus.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.