Victor Ponta s-a intors la Guvern. Iohannis a semnat decretul

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iulie 9, 2015 12:15

Victor Ponta s-a intors la Guvern. Iohannis a semnat decretul

Dupa aproape o luna de absenta, Victor Ponta isi poate relua activitatea de premier la Palatul Victoria. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi dimineata, decretul pentru reinvestirea lui Victor Ponta in functia de premier si de incetare a interimatului vicepremierului Gabriel Oprea in fruntea Guvernului Romaniei.

Victor Ponta a ajuns astazi la Palatul Victoria, cu putin inainte de ora 10.00, reluandu-si atributiile de premier. El s-a intalnit cu Ioan Rus si cu secretarul de stat Iulian Matache, incercand sa gaseasca o varianta pentru portofoliul de la Ministerul Transporturilor, loc ramas liber dupa demisia lui Ioan Rus.

Amintim ca Victor Ponta a revenit miercuri din Turcia, acolo unde a suferit o operatie la genunchi si mai apoi a fost supus unei proceduri de recuperare. La intoarcerea in tara, Victor Ponta i-a transmis imediat o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, semnata si de Gabriel Oprea, in care a precizat ca isi va relua functia incepand cu data de 9 iulie, in acest sens invocand prevederile art. 107, alin. 3 din Constitutia Romaniei.

Iti recomandam si: Victor Ponta s-a intors in tara. Premierul s-a dus la Guvern in carje si i-a surprins pe jurnalisti cu un nou look

Ieri, Ponta a mers in carje la Guvern. Spre surprinderea celor prezenti, Victor Ponta a aparut si cu un nou look, total diferit, care intregeste oarecum tabloul de „om in suferinta”: are barba si perciuni.

Premierul a plecat pe 15 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, pentru a fi supus unei interventii chirurgicale la genunchiul stang, la care suferise o accidentare in timpul unui meci de baschet.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.