Vremea de Craciun 2018. Vremea de Revelion 2019. Prognoza meteo emisa de ANM pentru decembrie

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu decembrie 5, 2018 00:30

Vremea de Craciun 2018. Vremea de Revelion 2019. Prognoza meteo emisa de ANM pentru decembrie

Vremea de Craciun 2018. Vremea de Revelion 2019. Prognoza meteo pentru luna decembrie. Afla cum va fi vremea de Craciun, dar si de Revelion 2019. Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) anunta ger de sarbatori.

Vremea in perioada 3-10 decembrie 2018

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada in regiunile intracarpatice si la munte, iar in extremitatea sudica a tarii acestea se vor situa usor sub cele normale. In restul teritoriului temperaturile vor fi in general apropiate de cele specifice la aceasta data.

Cantitatile de precipitatii estimate a se inregistra in aceasta saptamana vor fi mai ridicate decat cele normale ale perioadei, excedent ce va fi mai pronuntat in nord-vestul teritoriului. In restul tarii regimul pluviometric va fi in general apropiat de cel climatologic normal pentru aceasta perioada.

Vremea in perioada 10-17 decembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori in general in jurul mediilor climatologice ale intervalului, posibil usor mai ridicate in vestul, nord-vestul si centrul tarii.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal al perioadei, in cea mai mare parte a tarii.

Vremea in perioada 17-24 decembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori in apropiate de normele climatologice ale acestei saptamani in regiunile estice, sudice si sud-estice. In restul tarii valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice perioadei.

Regimul pluviometric va fi in general deficitar in sudul, estul si sud-estul tarii, iar in rest va fi apropiat ce cel normal al acestei saptamani.

Vremea de Craciun 2018. Vremea de Revelion 2019

Temperatura aerului va avea valori apropiate de normele climatologice ale acestei saptamani in regiunile estice, sudice si sud-estice. In restul tarii valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice perioadei.

Regimul pluviometric va fi in general deficitar in sudul, estul si sud-estul tarii, iar in rest va fi apropiat normalul acestei saptamani.

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele normale, specifice perioadei, la nivelul intregii tari.

Cantitatile de precipitatii estimate a se inregistra in acest interval vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, pe intreg teritoriul Romaniei.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.