VREMEA: Meteorologii anunta ploi pana pe 22 aprilie, temperaturile sunt in scadere

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 15, 2018 13:17

VREMEA: Meteorologii anunta ploi pana pe 22 aprilie, temperaturile sunt in scadere

VREMEA – Vremea se schimba in zilele care urmeaza. Meteorologii au anuntat ca vin ploile, iar temperaturile vor fi in scadere cu 6 grade sau chiar mai mult in unele zone. Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) sustin ca vor fi precipitatii in fiecare zi, cel putin pana pe 22 aprilie, dar probabilitatea mai mare se mentine intre 16 si 18 aprilie. 

VREMEA IN MOLDOVA

Media regionala a maximelor termice va ajunge la 14…15 grade in jurul datei de 19 aprilie, iar ulterior se va incalzi usor, pana 18 grade. Noptile vor fi mai racoroase, cu minime termice ce pot scadea sub 4…6 grade.

Incepand din 16 aprilie, probabilitatea precipitatiilor va creste.

VREMEA IN DOBROGEA

Temperaturile minime, care s-au mentinut in jurul a 8 grade pana in data de 14 aprilie, scad spre 6 grade in data de 16 aprilie, dupa care vor reveni la medii de 8 grade. Pentru intervalul 16 – 22 aprilie sunt anuntate ploi.

VREMEA IN MUNTENIA

Incepand din 16 aprilie, temperaturile medii inregistrate vor fi de aproximativ 16 grade, urmate de o usoara crestere, spre medii de 19…20 de grade. Minimele nocturne vor scadea la valori de 5…6 grade. Probabilitatea de aparitie a ploilor, pe arii restranse si in general slabe cantitativ, va fi mai ridicata pana in 22 aprilie.

VREMEA IN OLTENIA

Temperaturile vor scadea semnificativ pana in 19 aprilie cand se vor situa in jurul a 16 grade, dupa care va urma o incalzire usoara. Minimele nocturne, pana in 17 aprilie, vor fi in scadere treptata, dar ulterior se vor mentine stationare pana la valori in medie de 6 grade.

Probabilitatea de precipitatii va fi in crestere, astfel incat pana in 22 aprilie vor fi conditii de ploaie aproape in fiecare zi.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.