ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 42 REZUMAT, 8 DECEMBRIE 2016. Elif este nevoita sa traga cu pistolul pentru a-si salva iubitul de la moarte

Delia Ion
By Delia Ion decembrie 7, 2016 18:30
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 42 REZUMAT, 8 DECEMBRIE 2016. Elif este nevoita sa traga cu pistolul pentru a-si salva iubitul de la moarte

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 42 DIN 8 DECEMBRIE 2016. Elif reuseste sa se dezlege si incearca sa iasa din vila in care fusese sechestrata de Maksut insa observa ca usa este incuiata. Nu are timp sa faca un alt plan de salvare caci de vila se apropie Maksut, reintors dupa ce luase geanta plina cu bani de la omul lui Defne.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 42 DIN 8 DECEMBRIE 2016. Maksut este insa vazut de baiatul care i ajutase cu informatii pe Kahraman. Il suna pe acesta si Kahraman se grabeste sa ajunga cat mai repede la locul indicat de baiat. Maksut intra in vila si o gaseste pe Elif dezlegata. O agreseaza si o leaga din nou in ideea de a nu mai avea surprize neplacute din partea ei.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 42 DIN 8 DECEMBRIE 2016. Nu peste mult timp, Maksut o ia cu forta pe Elif si o duce spre portul turistic de unde intentiona sa fuga cu o barca. Kahraman ajunge prea tarziu la vila si nu mai gaseste pe nimeni. Isi da seama insa care este planul lui Maksut si merge si el spre port.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 42 DIN 8 DECEMBRIE 2016. Intalnirea dintre Kahraman si Maksut se lasa cu o bataie pe viata si pe moarte. Kahraman reuseste sa-si puna rivalul la pamant insa acesta incearca sa profite de faptul ca rana capatata de Kahraman, dupa ce fusese impuscat, nu se inchisese definitiv. Maksut incepe sa-l loveasca in locul vatamat pe Kahraman si schimba situatia luptei corp la corp.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 42 DIN 8 DECEMBRIE 2016. Maksut este acum in avantaj si pune mana pe un baros cu care vrea sa-i despice capul lui Kahraman. Este momentul in care intervine Elif, speriata de ceea ce s-ar putea intampla cu barbatul pe care il iubea atat de mult. Elif pune mana pe revolverul lui Maksut si il impusca pe acesta sub privirile lui Defne care privea ingrojita din masina disputa dintre Kahraman si Maksut. Imediat isi fac aparitia si mai multe echipaje de politie.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 42 DIN 8 DECEMBRIE 2016. Elif este internata in spital pentru a i se trata rana mai veche. Nu stie care este soarta lui Kahramn insa este linistita de asistente care ii spun sa stea linistita pentru ca totul este in ordine. Elif ramane singura in salon insa nu pentru mult timp caci acolo isi face aparitia Defne. Elif o goneste insa Defne face tot posibilul sa joace rol pozitiv si sa intoarca situatia in favoarea ei.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 42 DIN 8 DECEMBRIE 2016. Peste o saptamana lucrurile par a se fi linistit. Sultan decide sa-si lase fiica sa-si traiasca singura viata alaturi de Kahraman. Pleaca spre tinuturile natale, nu inainte de a se imbratisa cu Kahraman, cel in grija caruia i-o lasa pe Elif. Celal si Mujgan incep sa fie foarte apropiati. Inteleg reciproc ca apreciaza prezenta celuilalt si ajung la concluzia ca merita ca impreuna sa dea o sansa unei relatii sentimentale.

Kahraman si Elif raman singuri in casa. La usa isi face insa aparitia Defne impreuna cu cei doi copilas ai lui Kahraman. Este invitata inauntru si poarta o discutie amiabila cu Elif desi era evident ca aletele erau adevaratele ei sentimente fata de cea care “ii furase” barbatul.

La conacul familiei Yorukhan lucrurile se precipita in momentul in care Kiymet primeste o scrisoare care o bulverseata. Pe rand, Meryem, Yakup si Sukran raman si ei surprinsi in momentul in care citesc si ea respectiva scrisoare.

Elif si Kahraman isi traiesc povestea de dragoste. Elif se trezeste dimineata langa ea cu un buchet frumoas de trandafiri rosii. Merge in living si acolo gaseste masa pusa de Kahraman si un biletel din partea acestuia in care ii spunea cat de mult o iubeste.

Kahraman plecase in oras cu treburi urgente. Se intalneste si cu Celal apoi merge catre conac pentru a se intalni cu familia lui. Toti se arata bucurosi de venirea lui Kahraman si constata cat de fericit este de cand s-a impacat cu Elif. Singura persoana rezervata este Defne care, sub masca femeii echilibrate, ascundea noi planuri sinistre.

In fapt, Kahraman pregatea in secret o petrecere surpriza in care sa se casatoreasca cu Elif. Ii are complici pe Mujgan si Celal cu ajutorul carora vroia sa o scoata pe Elif din casa, pentru a avea timp sa puna lucrurile in ordine. Mujgan o suna pe Elif si, cu un ton prfacut, i se plange ca are probleme in relatia cu Celal. Ii cere lui Elif sa se intalneasca in oras pentru a i se destainui. In acest timp, Kahraman si Celal organizasera acasa cadrul festiv si ii primisera pe cei invitati sa ia parte la ceremonie.

In toata aceasta perioada Maksut este internat la spital si se zbate intre viata si moarte. La capataiul lui il vegheaza mama care spera ca Maksut sa-si revina cat mai repede dupa glontul incasat chiar de la femeia pe care spunea ca o iubeste atat de mult.

Desi intelesese ca fusese atasa intr-o cursa, Elif nu se astepta la o asemnea surpriza din partea iubitului ei. Ajunsa acasa, este intampinata de Toprak, imbracat intr-un costumas extrem de elegant, si de Kahraman, zambitor si radiant cum nu-l mai vazuse de foarte mult timp.

VEZI AICI EPISOADELE DIN SERIALUL „ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL”

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.