WU Executive Academy organizeaza Career Cafe, un eveniment in cadrul caruia studentii pot beneficia de oportunitati profesionale si de consiliere in cariera
Life

WU Executive Academy organizeaza Career Cafe, un eveniment in cadrul caruia studentii pot beneficia de oportunitati profesionale si de consiliere in cariera

WU Executive Academy organizeaza miercuri, 1 noiembrie, evenimentul de HR Career Cafe Bucharest, in cadrul caruia peste 20 de experti vor oferi consiliere in cariera studentilor si alumnilor WU Executive Academy. WU Executive Academy, parte a Vienna University of Economics and Business – cea mai mare universitate de business din Europa, organizeaza Career Cafe in Bucuresti, un eveniment de HR dedicat studentilor si absolventilor programului Executive MBA Bucharest.

In cadrul evenimentului, peste 20 de experti in HR si Executive Search, parteneri nationali si internationali ai universitatii WU, vor oferi managerilor sfaturi si raspunsuri la intrebari legate de dezvoltarea profesionala. Evenimentul se va desfasura pe data de 1 noiembrie, la hotel Radisson Blu.

Organizat dupa modelul speed dating, Career Cafe va pune la dispozitia participantilor intervale de timp de 10 minute pentru a discuta cu fiecare expert in parte despre cele mai importante problemele individuale de cariera.

Career Cafe este una dintre multiplele oportunitati de recrutare si networking pe care universitatea WU le ofera studentilor si absolventilor din intreaga Europa. In mediul online tocmai am lansat platforma WU EA Connect, unde sute de absolventi straini si romani, pot interactiona unii cu altii pentru a-si atinge obiectivele profesionale. Evenimentul Career Cafe organizat la Bucuresti face parte din activitatile noastre offline, desfasurate cu scopul de a facilita interactiunea informala, intr-o atmosfera prietenoasa, intre absolventii nostri si recrutori de top. Astfel, acestia pot obtine oportunitati profesionale interesante si informatii valoroase privind aspecte legate de cariera”, a declarat Prof. Phillip Nell, director academic al programului Executive MBA Bucharest, speaker in cadrul Career Cafe.

Printre companiile partener participante se numara: Academia de HR, Amrop Jenewein, Boehringer Ingelheim, Career Angels, Donau Consult Energy, Hilti Romania, Kienbaum Executive Search, Kilpatrick Executive Search, Neumann & Partners, Pedersen & Partners, Stanton Chase Executive Search, Stein&Partner, TARGET Executive Search, TNT, Total Waste Management si Vodafone.

Invitati speciali ai evenimentului vor fi Prof. Phillip Nell, noul director academic al programului Executive MBA Bucharest si Sorin Faur, alumnus si fondator al Academiei de HR, care va vorbi despre Brandul Personal.

Prezent pe piata romaneasca de 11 ani, programul Executive MBA Bucharest desfasurat in Bucuresti, Viena si Minneapolis a fost desemnat “Cel mai bun program de Executive MBA din Romania” in 2008, 2010, 2014 si 2015 si se afla in top 100 EMBA-uri la nivel mondial. De asemenea, este singurul program triplu acreditat (EQUIS, AACSB si AMBA) din Romania. Potrivit unui sondaj realizat in randul alumnilor, principalele avantaje ale programul sunt calitatea profesorilor si a grupului de colegi, relevanta practica si reputatia internationala a universitatii WU.

Intr-un an de la terminarea programului Executive MBA Bucharest, 68% dintre absolventi au inregistrat un progres in cariera, iar in termen de trei ani, procentul celor care ocupa pozitii de top management a crescut de la 24% la 38%. De asemenea, numarul alumnilor care si-au lansat propria afacere s-a dublat, iar procentul managerilor care au in subordine peste 25 de angajati a crescut de la 38% la 69%.

Top trei motive pentru care managerii decid sa urmeze cursurile unui MBA sunt imbogatirea cunostintelor, avansarea in cariera si extinderea retelei profesionale.

Despre WU Executive Academy:
WU Executive Academy este parte a Vienna University of Economics and Business (WU), cea mai mare universitate de business din Europa si una din cele doua universitati de afaceri din lume vorbitoare de limba germana care indeplinesc standardele inalte ale acreditarilor AACSB, AMBA si EQUIS. Cu o traditie de peste 100 de ani, WU este unul dintre principalii furnizori de educatie manageriala din Europa Centrala si de Est, iar programele si rezidentiatele sale se desfasoara in peste 15 tari de pe 4 continente. Portofoliul WU Executive Academy include atat programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, cat si certificari universitare, programe corporate si diverse seminarii.

Despre WU Executive MBA Bucharest
Lansat in 2006, WU Executive MBA Bucharest a fost desemnat “Cel mai bun program de Executive MBA din Romania” in anii 2008, 2010, 2014 si 2015 si se afla in top 100 EMBA-uri la nivel mondial. In prezent este singurul program triplu acreditat (EQUIS, AACSB si AMBA) din Romania.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Stiri pe aceeasi tema

Mihaela Radulescu a devenit nasa de botez

Cristiana Petrariu Bota

Ioana Tufaru a nascut prematur. Ce a declarat fiica Andei Calugareanu de pe patul de spital

Cristiana Petrariu Bota

Mircea Badea o da in judecata pe Kovesi: M-am saturat de acuzatiile nesimtite ale acestei dudui

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult