9.7 C
România
23 septembrie 2021
X FACTOR, 14 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. O concurenta l-a dat pe spate pe Brenciu. Delia are si ea parte de surprize
Viata bate filmul

X FACTOR, 14 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. O concurenta l-a dat pe spate pe Brenciu

X FACTOR, 14 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Noua editie X FACTOR de vineri, 14 octombrie a venit cu surprize mari pentru juriul emisiunii: Delia, Horia Brenciu si Stefan Banica jr. Aflați în căutarea celor mai buni concurenți cu care să își formeze echipele de concurenti, jurații X Factor au avut parte de momente de exceptie. O concurenta a reusit sa il dea pe spate pe Brenciu, in timp ce Delia a avut parte de o experienta kinetoterapeutica din partea unui concurent venit pe scena X FACTOR.

X FACTOR, 14 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. CELE MAI TARI MOMENTE X FACTOR PE SCURT: Cel mai simpatic bulgar a făcut senzație pe scena „X Factor”! Todor i-a fermecat pe toți cu zâmbetul, dar și cu vocea! La X Factor, miracolele sunt posibile. Meningita n-a doborât o concurenta, ci a ambiționat-o! Miruna a dovedit ca este un înger de copil cu o voce fabuloasă, iar juriul a apreciat-o corespunzator. Un alt concuent a venit cu o chitară, o voce caldă şi un suflet lăsat pe scenă! Radu Duminică a cântat “Feeling Good” cum n-ai mai auzit vreodată.

X FACTOR, 14 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. CELE MAI TARI MOMENTE X FACTOR PE SCURT: A intrat ca o felină pe scenă X FACTOR şi i-a dat pe spate pe juraţi! Anastasia i-a “îmblânzit” pe juraţi: “Pentru tine a fost inventat formatul acesta de emisiune”, i s-a spus. Apoi, a urmat un moment fierbinte pentru Delia. „Am simţit că mâna ta e la început de drum”, a spus ea. Marius Lovin, kinetoterapeutul indrăgostit de muzică, a fost de fapt o deziluzie totală pentru Delia. „Să nu mai cânți că mă omori, tăicuță!”.

X FACTOR, 14 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. CELE MAI TARI MOMENTE X FACTOR PE SCURT: „A fost bine de tot. Ați avut voci pe bandă?” Doredos, o explozie de veselie, energie si voci de nota zece! Aproape ireal de buni, au spus juratii X FACTOR. Un alt concurent e bărbos, antrenor de tenis şi le-a dat SMASH juraţilor! Andrei i-a dat pe spate: “Ai primit patru game-uri de la noi” si il vedem in etapele urmatoare.

X FACTOR, 14 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. CELE MAI TARI MOMENTE X FACTOR PE SCURT: Jennifer Alexandra Botilă e fata care vinde flori. E roșie-n obrăjori și are un talent uriaș! Ștefan Bănică s-a ridicat de pe scaun și a făcut ceva neașteptat! Jennifer Alexandra Botilă s-a calificat in următoarea etapă X Factor! Si interpretarea lui Aldo Blaga a devenit virală.

X FACTOR, 14 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE.  Vineri seara scena X FACTOR va primi tineri dornici de afirmare, unii dintre ei curajoși și care mărturisesc că se văd deja în finală. Marius, un concurent care vinerea aceasta se prezintă în fața juraților ca fiind kinetoterapeut, dar îndrăgostit de muzică. Emoționat din cale afară, acesta va accepta provocarea de a-i face masaj Deliei în timp ce cântă: „Ai contracturi, Delia”, va concluziona acesta, recunoscând, spre uimirea celor patru jurați, că este primul majas pe care îl face.

„Ce fel de kinetoterapeut este dacă nu a mai făcut masaje?”, se întreabă Delia, de-a dreptul năucită de acest moment. Cum va fi numărul pregătit de Marius și, mai ales, cum va suna acesta și cum va fi votat de jurați, telespectatorii Antena 1 vor afla vinerea aceasta de la 20.30. la „X Factor”.

X FACTOR, 14 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. În aceeași ediție X FACTOR, o concurentă îl va face pe Horia Brenciu să o întrebe imediat după încheierea melodiei interpretate dacă nu vrea să colaboreze cu el – „Nu vrei să cânți cu orchestra mea?, o va întreba acesta – în vreme ce o alta îl va impresiona teribil pe solistul de la Carla’s Dreams – „De trei ori mi s-a făcut pielea de găină. Au fost trei momente care chiar nu mă așteptam să fie așa de bune”, i-a spus acesta.

X FACTOR, 14 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Vineri seara scena „X Factor” va primi tineri dornici de afirmare, unii dintre ei curajoși și care mărturisesc că se văd deja în finală. O trupă din Chișinău, doi băieți și o fată, care au ales să poarte haine pictate de ei, îl va face pe Răzvan Simion să se întrebe dacă cei din orașul acesta umblă toți pictați, făcând referire la juratul misterios de la Carla’s Dreams, în vreme ce Aldo, un tânăr aspirant la un loc în etapa următoare a show-ului le va mărturisi juraților că a avut ocazia să cânte într-un mic bar din Chicago alături de Bill Porter, trombonistul principal din orchestra lui Sinatra.

X FACTOR 2016. Cum a fost editia de saptamana trecuta. LIVE

X FACTOR, 14 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Aprecierile între jurații X Factor curg fără număr. Horia Brenciu îl dă în vileag pe colegul Carla’s Dreams: „E jucăuş pervers ăsta micu’, Carlito al meu”

„Lăsaţi pielea mea în pace!”. Carla’s Dreams a fost de-a dreptul terorizat de colegii lui şi, în special, de Horia Brenciu, bunul lui prieten. Venirea lui în sânul juraţilor a născut o mulţime de teorii, gelozii, invidii serioase, nu glumă.

X FACTOR, 14 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. „După nici câteva zile de filmări, uite ce diavol sună din el. Prima zi a tăcut, a doua zi a râs, a treia zi s-a jucat cu mine, a patra zi o să călărească aici pe toată lumea. Asta e un potenţial pericol. Se dă copil, dar e un pericol public(….) E jucăuş pervers asta micu’, Carlito al meu. Şi a început să vorbească mai mult decât toţi de la masa”, a povestit Horia Brenciu, cuprins de febră schimbărilor.

Se pare că unii juraţi nu se conformează aşa, cu una, cu două, când vine vorba de schimbări. Mai ales când vorbim despre atenţia fanilor. Obişnuit să fie în mijlocul atenţiei, juratul nostru drag, Horia Brenciu, prezintă simptomele unei gelozii acute:

„Aoleu, Sergiu, mamă! Te-ai lansat, te-ai relansat, tăticule! (…) Noi cu toţii credem că e un mieluşel. Ei bine, nu. El e un tăurel. (…) Şi-a dat seama că asta e cheia!”.

Stiri pe aceeasi tema

KOSEM EPISODUL 33 REZUMAT, 2 OCTOMBRIE 2017

Delia Ion

ROMANII AU TALENT 2016. LIVE. Momente explozive la Pro TV. Preselectii ROMANII AU TALENT – 19 FEBRUARIE 2016

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 IULIE 2015. Cristian si Elly, zi relaxanta la piscina

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult