Viata bate filmul

X FACTOR, 16 OCTOMBRIE 2015: Sarah și Majdoline, doua gemene din Maroc, pe scena X Factor

X FACTOR, 16 OCTOMBRIE 2015: O noua editie X FACTOR pe 16 octombrie la Antena 1. Vor fi momente de foc cu concurenti dornici sa ajunga mai departe in concurs, insa juriul X FACTOR format din Delia, Stefan Banica si Horia Brenciu ii va alege pe cei mai buni si mai talentati. Asadar nu pierdeti o editie de foc X FACTOR, Sarah si Majdoline fiind doua gemene care va vor impresiona placut vineri, 16 octombrie. 

X FACTOR, 16 OCTOMBRIE 2015: Dacă săptămâna trecută gemenele Ruxandra și Beatrice din trupa Twins au făcut senzație pe scena X FACTOR și au arătat că împreună merită să ajungă în show, vinerea aceasta alte două surori vin în competiție, dar separat. Tot in editia X FACTOR de vineri, 16 octombrie, vom vedea un jurat special: Louie este cățelul Deliei și va veni în show-ul de la Antena 1 unde se va instala confortabil direct pe pupitrul juraților.

DIN EDITIA X FACTOR DE VINERI, 16 OCTOMBRIE, VEZI CELE MAI IMPORTANTE MOMENTE:

ANDREI IONITA, X FACTOR 2015. VIDEO. Andrei din Chisinau, cantec manifest VIRAL la X FACTOR

GUVIDU SI GONZALES LA X FACTOR 2015. VIDEO. Guvidul Reloaded ne-a surprins cu o piesa senzationala

LAILA, X FACTOR 2015. VIDEO. Laila, momente de FOC pe scena X FACTOR din 18 octombrie

TWINS, X FACTOR. VIDEO. Nepoatele parintelui Galeriu au cantat demential pe scena X FACTOR

X FACTOR, 16 OCTOMBRIE 2015: Sarah și Majdoline sunt două gemene din Maroc, studente în România, care vin la X Factor pentru că aici simt că își pot arăta talentul scenic. Numai că fetele nu vor concura împreună, ca o trupă, ci separat. Fiecare va alege să interpreteze piese care le reprezintă și vor reuși să îi facă pe jurații Delia, Ștefan Bănică și Horia Brenciu să aibă opinii diferite și să se contrazică.

Dacă Majdolie recunoaște că este mai neprietenoasă, mai ales atunci când întâlnește oameni noi, Sarah admite că ea este cea liniștită și caldă. Foarte diferite ca personalitate, dar având în comun nu doar frumusețea fizică, ci și pasiunea pentru medicină și talentul muzical, cele două gemene sunt o apariție pe scena X Factor. Dacă vor reuși ele să meargă mai departe și în ce formulă, telespectatorii Antena 1 vor descoperi vineri de la 20.30.

DEEA, X FACTOR. Andreea Ienciu de la INSULA IUBIRII are FACTORUL XXX. VIDEO

X FACTOR, 16 OCTOMBRIE 2015: Tot din străinătate vine și Stephanie, o puștoaică de 14 ani care a locuit în Suedia, dar pentru că părinții au decis să se întoarcă în România, acum este elevă în București.

Kenny G de România, un muzician din Arad care știe să cânte la aproape 20 de instrumente, va aduce pe scena show-ului de la Antena 1 muzica de saxofon, în vreme ce doi hip-hop-eri din Capitală le vor oferi celor trei jurați o pizza creată special pentru ei.

X FACTOR, 16 OCTOMBRIE 2015: Un jurat necuvântător la X Factor! Surpriză uriașă pentru Delia, Ștefan Bănică și Horia Brenciu

Vinerea aceasta, X factor are un jurat special: Louie este cățelul Deliei și va veni în show-ul de la Antena 1 unde se va instala confortabil direct pe pupitrul juraților.

GEORGE BALOG, X FACTOR 2015. VIDEO. Un tip cu muschi si tatuaje face valuri pe scena X FACTOR

X FACTOR, 16 OCTOMBRIE 2015: Dornic să urmărească prestația concurenților, Louie va fi foarte atent la tot ce se întâmplă pe scena X Factor și va socializa cu colegii de jurizare, Ștefan Bănică și Horia Brenciu.

Cum va reacționa cățelul Deliei când va auzi interpretarea unor concurenți, ce au de spus jurații despre această nouă prezență la pupitru și dacă va reuși simpaticul Louie să-i îmbuneze pe mentorii X Factor, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediția de vineri, 16 octombrie, de la 20.30.

Articole asemănătoare

UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 32, 8 OCTOMBRIE 2015. Macit vrea sa-i inapoieze colierul cu sfere lui Neriman insa ea il refuza

Delia Ion

REZULTATE LOTO 17 APRILIE 2016. Numere LOTO de duminica. LIVE

Lucy Ionesco

MPFM SEZON 3. Traian: Nu mai vorbesc cu Corina si sunt foarte linistit!

Delia Ion