X FACTOR - LIVE ONLINE DIN BOOTCAMP. Doar 4 concurenti din echipa lui Horia Brenciu merg mai departe. Pe 23 noiembrie e inca o editie X FACTOR!
Viata bate filmul

X FACTOR, 18 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. 4 concurenti din echipa lui Brenciu merg mai departe. Pe 23 noiembrie, inca o editie X FACTOR!

X FACTOR, 18 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Horia Brenciu merge la Dueluri cu Loredana Anghelache, Monica Prodea, Cezar Dometi și Marcel Roșca! Prima ediție de Bootcamp din acest sezon a adus aseară pe scena „X Factor” pe cei 10 concurenți aleși de Horia Brenciu să formeze grupa celor peste 24 de ani. Următoarea ediție de Bootcamp „X Factor” va fi difuzată miercuri, 23 noiembrie, și va fi dedicată grupei lui Ștefan Bănică – grupurile, apoi vineri, pe 25 noiembrie, va evolua grupa lui Carla’s Dreams – fetele, iar miercuri, 30 noiembrie, grupa Deliei – băieții. Vineri, pe 2 decembrie, au loc Duelurile „X Factor”.

La X Factor fost o seară plină de sensibilitate și emoție, mai ales că Bootcampul înseamnă și despărțirea de unii concurenți, nu doar show musical total. Alături de bandul The Colours, cei 10 concurenți au dat tot ce au avut mai bun pe scena „X Factor”, dar în final, conform regulamentului concursului, numai patru dintre ei au fost aleși de Horia să-l reprezinte în Dueluri: Loredana Anghelache, Monica Prodea, Cezar Dometi și Marcel Roșca.

X FACTOR, 18 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Chiar dacă în audiții nu a vrut să recunoască faptul că este interpretă de manele și că e cunoscută drept Prințesa de Aur, Loredana Anghelache a venit pregătită să impresioneze în Bootcamp și să nu mai ascundă nimic. Aceasta a pregătit o melodie a cunoscutei Beyoncé și a captivat sala pe tot parcursul interpretării live. Jurații au fost fascinați de puterea ei, de vocea lucrată, de atitudine și forță și aproape că le-a plăcut mai mult varianta ei decât originalul. Loredana a povestit la „X Factor” că ea iubește muzica pop și simte că acest gen o reprezintă cel mai bine, iar emisiunea aceasta e șansa ei să arate ce poate să facă. Provine dintr-o familie numeroasă și fără prea multe posibilități materiale, motiv pentru care a și început să muncească de mică: la numai 16 ani a plecat de acasă și a început să cânte manele pentru că i-a fost remarcată vocea și astfel a putut să se întrețină. Iar acum este una dintre concurentele lui Brenciu de care ceilalți trei jurați se tem, pentru că are șanse mari să ajungă foarte departe.

X FACTOR, 18 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Pentru Marcel Roșca, aceasta nu e prima participare la „X Factor”. Concurentul a ajuns anul trecut, alături de grupul Bravissimo – tot în echipa lui Horia – până în finală, iar anul acesta și-a încercat norocul pe cont propriu. Calitățile vocale indubitabile l-au adus pe Marcel până în Bootcamp și, deși juratul de la Carla’s Dreams a apreciat că are o voce de aur, dar o atitudine de karaoke, Horia l-a ales în cele din urmă să facă parte dintre cei patru. Iar Ștefan Bănică a ținut să recunoască: „Ești de nivel internațional. Ireproșabil!”

X FACTOR, 18 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Forța și totodată abilitatea de improvizație vocală a Monicăi Prodea au atârnat mai mult în fața mentorului Horia Brenciu, în defavoarea altor două voci bune și sensibile din grupa sa, Anca Pârlea și Eliza Georgescu. Nici de data aceasta Carla’s Dreams nu a fost de acord cu decizia lui Horia și a adăugat despre prestația Monicăi că este „ca și cum ai merge cu un Ferrari cu 60 la oră.” Iar Cezar Dometi și-a făcut și el loc printre cei patru selectați, bucuros că talentul său și sensibilitatea l-au ajutat să facă o figură frumoasă pe scenă. Pentru Duelurile care se vor difuza la Antena 1 pe 2 decembrie, Horia Brenciu a decis ca Loredana să se lupte cu Monica, iar Cezar cu Marcel.

Următoarea ediție de Bootcamp „X Factor” va fi difuzată miercuri, 23 noiembrie, și va fi dedicată grupei lui Ștefan Bănică – grupurile, apoi vineri, pe 25 noiembrie, va evolua grupa lui Carla’s Dreams – fetele, iar miercuri, 30 noiembrie, grupa Deliei – băieții. Vineri, pe 2 decembrie, au loc Duelurile „X Factor”.

STIRE INITIALA – X FACTOR, 18 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE BOOTCAMP. S-a terminat seria auditiilor X FACTOR, iar vineri, 18 noiembrie, incep marile emotii pentru concurenti. Incepe seria trierilor din BOOTCAMP, unde concurentii vor trebui sa dea tot ce au mai bun pentru a se califica mai departe. In aceasta editie X FACTOR, Antena 1 face schimbari importante in etapa de Bootcamp. Vineri, 4 concurenti din echipa lui Horia Brenciu merg mai departe, dar Bootcampul vine cu doua editii X FACTOR pe saptamana. A doua editie va fi difuzata pe 23 noiembrie. 

X FACTOR, 18 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE BOOTCAMP. La „X Factor”, editia din 18 noimbrie, începe Bootcampul, iar antrenorul care dă startul este Horia Brenciu, care anul acesta are grupa celor peste 24 de ani. Seara va fi una cu adevărat spectaculoasă pentru că cei 10 concurenți ai lui Horia au pregătit momente foarte bune, care le pun în valoare vocile.

X FACTOR, 18 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE BOOTCAMP. ORA 20.45: Artele se îmbină perfect, iar show-ul este specialitatea Elizei la X FACTOR. Ea a facut musical de excepție, cu factor X!

X FACTOR, 18 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE BOOTCAMP. ORA 20.45: A inceput batalia pentru galele LIVE X FACTOR. Horia Brenciu are emotii maxime, pentru ca el isi arunca primul in lupta concurentii. Primul la catalog este Aldo Blaga, o voce ca o șoaptă dulce! „Ai făcut o alegere perfectă, dar ești sub o presiune sentimentală uriașă”!

X FACTOR, 18 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE BOOTCAMP. Anul acesta etapa de Bootcamp vine cu noutăți absolute la „X Factor”, pentru prima dată jurații au avut libertatea să vorbească între ei și să își împartă grupurile, care până acum erau impuse de către producători. Tot pentru prima oară, în Bootcamp se va cânta acustic, cu The Colours, orchestra care îi va acompania pe concurenți. Și pentru că a crescut numărul juraților. În acest sezon scade numărul scaunelor pe care fiecare mentor le are la dispoziție în Bootcamp: 4 scaune per grupă, pe care fiecare trebuie să îi așeze pe cei mai buni. Tensiunea devine astfel tot mai mare, locurile sunt mai puține, iar pretențiile tot mai mari.

X FACTOR, CUM A FOST EDITIA DE SAPTAMANA TRECUTA

X FACTOR, 18 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE BOOTCAMP. Iar noutatea acestui an este că în Bootcamp X FACTOR se cântă acustic, astfel că toți concurenții care urcă pe scenă interpretează live, acompaniați de bandul The Colours. Presiunea va fi mare, atât pentru cei 10, cât și pentru mentorul lor care anul acesta are la dispoziție numai 4 scaune. În grupa lui Brenciu sunt oameni talentați, bine pregătiți, lucru remarcat de altfel și de colegii de jurizare ai lui Horia, care au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor.

Vineri seara, așadar, pe scena „X Factor” vor urca, rând pe rând, cei 10 aleși să reprezinte grupa celor peste 24 de ani. Marcel Roșca, cel care anul trecut a ajuns până în finala show-ului de la Antena 1 cu grupul Bravissimo, este sezonul acesta pe cont propriu. Acesta a recunoscut că a ascultat sfatul Deliei de anul trecut, care i-a spus că vocea sa merită încă o încercare la „X Factor”, dar solo.

Și Loredana Anghelache, cea care în audiții nu a vrut să recunoască faptul că este interpretă de manele și e cunoscută sub numele de Prințesa de Aur, a ajuns în grupa lui Horia și e convinsă că genul pop o avantajează cel mai mult.

X FACTOR, 18 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE BOOTCAMP. Italia are și ea doi reprezentanți în grupa celor peste 24 de ani: Cecilia Cesario, cântăreața care a împărțit scena cu Toto Cutugno, dar și simpaticul Marco Sentieri vor da tot ce au mai bun vinerea aceasta pentru a ocupa unul dintre cele 4 scaune disponibile pentru Dueluri.

Anca Pârlea, Eliza Georgescu și Monica Prodea sunt vocile feminine care vor da sensibilitate și profunzime Bootcampului lui Brenciu, dar îl vor aduce pe mentorul lor în cele mai dificile situații atunci când acesta va trebui să decidă pe cine să păstreze. Radu Harșulescu, sunetistul care în audiții a impresionat pe toată lumea, va veni și el pe scenă cu nouă abordare, care îi va face pe jurați să-i mărturisească faptul că sunt uimiți și suprinși de această schimbare la 180 de grade.

Cezar Dometi își va aduce în interpretarea de pe scena „X Factor” toate emoțiile și temerile și nu se va feri să își pună sufletul pe tavă, încrezător în latura sa sensibilă. Iar Aldo Blaga va profita la maximum de faptul că în Bootcamp sezonul acesta se cântă cu band și va interpreta la saxofon, spre uimirea tuturor.

X FACTOR, 18 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE BOOTCAMP. Deciziile sunt greu de luat, iar presiunea care atârnă pe umerii lui Horia Brenciu este mare: fiecare pas pe care îl face în această etapă a show-ului îi va influența parcursul în concurs și îi va crește sau, dimpotrivă, diminua șansele de a câștiga finala. Cu fiecare despărțire, emoțiile vor atinge cote și mai mari, cu fiecare interpretare, mentorului îi va fi tot mai greu să se decidă, mai ales că la unele numere colegii săi vor avea păreri diferite. Cum arată prestația celor 10 din grupa lui Horia Brenciu, ce comentarii are acesta de făcut și cine sunt cei 4 concurenți pe care îi va alege la finalul serii, telespectatorii Antena 1 află vinerea aceasta de la 20.30.

X FACTOR, 18 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE BOOTCAMP. „X Factor” vine de acum în porție dublă. Edițiile de Bootcamp vor fi difuzate de două ori pe săptămână, după cum urmează: vineri, 18 noiembrie, grupa lui Horia Brenciu – peste 24 de ani, miercuri, 23 noiembrie, grupa lui Bănică – grupurile, apoi vineri, 25 noiembrie, grupa lui Carla’s Dreams – fetele, miercuri, 30 noiembrie, grupa Deliei – băieții, iar vineri, 2 decembrie, Duelurile din Bootcamp.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 16 aprilie: Elly si Cristian vor avea parte de o surpriza de proportii. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 AUGUST 2015. Teodor s-a inbolnavit cu cateva zile inainte de finala

Delia Ion

Mirela Boureanu Vaida dezvaluie adevaratul motiv pentru care nu a revenit la Mireasa pentru Fiul Meu si de ce a ales noul proiect 2k1

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult