Viata bate filmul

X FACTOR 2015 ROMANIA: Noul sezon X Factor, debut in forta la Antena 1. X FACTOR LIVE. Concurentii au noi reguli

X FACTOR, 17 septembrie 2015: Un nou sezon X FACTOR a debutat joi, 17 septembrie, la Antena 1, iar vineri, 18 septembrie, continua cu o noua editie X FACTOR. Noul sezon X FACTOR 2015 vine cu un nou regulament pentru concurenti. Publicul X FACTOR 2015 va avea puterea de a decide castigatorul şi de a fi al patrulea membrul al juriului show-ului. Cine sunt concurentii X FACTOR 2015 dornici sa devina vedete? Vedem incepand din aceasta seara, de la 20.30, la Antena 1, juratii Stefan Banica jr, Delia, Horia Brenciu.

X FACTOR 2015 ROMANIA – UPDATE: Conflict între jurații X Factor și un concurent!

Ediția de vineri a show-ului X FACTOR de la Antena 1 aduce și un prim conflict la X Factor între jurați și un concurent. Imediat după interpretarea care nu s-a ridicat la așteptările juraților și la nivelul competiției, concurentul și-a exprimat nemulțumirea la auzul criticilor.

X FACTOR 2015 ROMANIA: Supărat că nici Delia, nici Horia Brenciu, nici Ștefan Bănică și nici măcar publicul din sală nu l-au susținut, concurentul a protestat printr-un gest neașteptat: l-a provocat pe Horia Brenciu la o întrecere muzicală. Enervat la culme de atitudinea concurentului, Ștefan Bănică a exclamat:

„Ești mult prea supărat pentru X Factor!”. Dacă Horia va accepta provocarea și cum se va soluționa întregul conflict, telespectatorii Antena 1 vor afla vineri seară de la 20.30 la X Factor.

X FACTOR 2015 ROMANIA: Noul sezon X FACTOR aduce replici pline de umor din partea juriului, iar prima ediţie vine si o infuzie de Frank Sinatra. Chiar si un agent de paza al spectacolului a decis sa-si incerce norocul la X FACTOR.

Stefania Porceanu, X FACTOR 2015 ROMANIA: Concurenta are o voce impresionanta, la fel ca povestea ei de viata

X FACTOR 2015 ROMANIA: Joi, 17 septembrie, de la ora 20:30 factorul X revine cu cel de-al cincilea sezon la Antena 1. Spectacolul continua si vineri, de la 20.30: telespectatorii au parte de show la puterea X în căutarea următorului star al muzicii românești.

X FACTOR, 17 septembrie 2015: In noul sezon X FACTOR 2015, pentru a trece de etapa audiţiilor, concurenţii au nevoie de trei de „Da“. Dintre cei care vor primi trei răspunsuri afirmative, publicul poate să îşi voteze favoritul, astfel că cel care primeşte cele mai multe voturi este salvat de Bootcamp şi merge în prima gală live. Telespectatorii au la dispoziţie 24 de ore să îşi voteze favoritul, cu ajutorul aplicaţiei „X Factor“ România, care poate fi descărcată din magazinul de aplicaţii şi care este disponibilă în variant IOS şi Android.

Chinezul de la X FACTOR, 17 septembrie 2015: Zuo Dragomirescu Vlad Quan, tanarul care canta in Centrul Vechi, are FACTORUL X.

X FACTOR, 17 septembrie 2015: Sezonul cinci al show-ului „X Factor“ prezintă noi momente de măiestrie muzicală din partea românilor dornici să arate că au ce trebuie pentru a deveni vedete. Concurenţii încearcă să-l impresioneze pe Horia Brenciu, iar Delia primeşte declaraţii de dragoste. De asemenea, un chinez care cântă pe stradă atrage atenţia celor trei membri ai juriului, în noul sezon care aduce o serie de schimbări.

X FACTOR, 17 septembrie 2015: Horia Brenciu are gânduri mari pentru noul sezon „X Factor“, care începe la Antena 1 din această seară de la 20:30: vrea să-i găsească o parteneră lui Dani Oţil şi să-l însoare. Astfel că eforturile simpaticului membru al juriului se vor concentra în direcţia căutării celor mai atrăgătoare concurente din acest an, posibile iubite pentru prezentator.

X FACTOR, 17 septembrie 2015: „Eu vreau să dau iubire tuturor“, spune cu zâmbetul pe buze Horia. Horia Brenciu, naşul tuturor în noul sezon Colegul de prezentare al lui Dani, Răzvan, are o părere clară despre toată această poveste: „Brenciu vrea să-l însoare pe Dani pentru că el e naş de profesie“. Aşa se face că Horia Brenciu le va mărturisi tuturor că e decis ca în noul sezon „X Factor“ să-l însoare pe Dani. Mai mult, o va avertiza pe Delia să se aşteaptă ca aceasta să facă şi ea un copil: „Tu concentrează-te să faci copii. De Dani mă ocup eu. Dacă faci băieţel, o să-l cheme Horia şi il botez eu“, glumeşte acesta.

X FACTOR, 17 septembrie 2015: Schimburile de replici pline de umor dintre componenţii juriului şi prezentatori vor da naştere unora dintre cele mai efervescente momente pe scena „X Factor“ în acest sezon. Încă din prima ediţie, Horia Brenciu va fi cu ochii-n patru şi îşi va lua în serios rolul de peţitor. Iar primele concurente pe care le are în vedere sunt două italience, venite la „X Factor“ să cucerească publicul din România şi să arate cât de bine cântă. Dialogul dintre aceştia va fi de-a dreptul savuros, mai ales că cei doi prezentatori sunt atenţionaţi de Horia că trebuie să vină pe scenă.

Stefana Lepadatu la X FACTOR 2015. A primit 3 de DA de la Banica, Delia si Brenciu

X FACTOR, 17 septembrie 2015: Prima ediţie „X Factor“ aduce şi o infuzie de Frank Sinatra. Mulţi aspiranţi la un loc într-una din cele trei echipe aleg să interpreteze celebra piesă „My Way“, în încercarea de a-l impresiona, în special, pe Horia. Inedită este apariţia unuia dintre agenţii de pază ai spectacolului, care decide să-şi încerce şi el norocul şi să arate cât este de sensibil pe scenă. „«My Way» a fost una dintre piesele cele mai cerute de către cei care au venit la audiţii. Toţi au început melodia, dar niciunul n-a reuşit s-o termine. De ce? Nu vă dezvălui acum! Le-am promis tuturor celor care s-au străduit să cânte piesa că pe 26 şi 27 septembrie, la Sala Palatului, alaturi de HB Orchestra Big Band, voi încerca şi eu s-o interpretez. Le-am spus că pot ridica mâna, dacă vor simţi că nu transmit bine partitura“, declară Horia Brenciu.

X FACTOR, 17 septembrie 2015: Plină de emoţie va fi şi apariţia din prima ediţie „X Factor“ a unei profesoare de zumba din Curtea de Argeş, în vârstă de 31 de ani, care alege să interpreteze piesa fostei concurente din echipa lui Ştefan Bănică, Nicoleta Nucă, „Nu sunt“. Copleşită de emoţii, aceasta va da frâu liber lacrimilor şi nu se va feri să îşi arate latura sensibilă. La fel de emoţionant va fi şi momentul în care un tânăr din Bistriţa aproape că se va pierde cu firea în faţa Deliei, căreia îi mărturiseşte că e îndrăgostit de ea: „O iubesc. Visez să cânt pe aceeaşi scenă cu ea“, spune acesta.

X FACTOR, 17 septembrie 2015: O pată de culoare pe scena „X Factor“, în prima ediţie din acest sezon este un tânăr de 20 de ani, student în Bucureşti, născut în China. Acesta le va povesti celor trei membri ai juriului că a venit în ţară când avea doi ani şi că iubeşte de când se ştie muzica, iar în prezent cântă pe stradă, în Centrul Vechi. Cu o poveste de viaţă exotică, acesta le va atrage atenţia celor trei arbitrii ai show-ului de la Antena 1.

X FACTOR, 17 septembrie 2015: Tot în prima ediţie, Ştefan Bănică va fi de-a dreptul cucerit de un moment de pe scena „X Factor“. Unul dintre momentele pe care cu siguranţă cei aflaţi în sală nu îl vor uita prea curând şi pe care cei de acasă îl vor savura din plin se petrece după o interpretare de excepţie, când Bănică îşi cedează fotoliul de rock star ca semn al aprecierii momentului respectiv. Despre cine este vorba şi cum s-a petrecut totul, joi seară la Antena 1.

Stiri pe aceeasi tema

BURLACITA 24 SEPTEMBRIE 2015. Daniela Crudu l-a eliminat din competitie pe Daniel

Delia Ion

UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 45 REZUMAT, 6 NOIEMBRIE 2015. Nezahat se casatoreste cu Asim iar Faiz incepe sa aiba remuscari pentru alungarea de acasa a lui Neriman

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 86 REZUMAT DIN 19 IANUARIE 2017. Cihan afla ca Ozan este copilul biologic al lui Harun si se simte pustiit sufleteste

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult