9.7 C
România
23 septembrie 2021
Viata bate filmul

X FACTOR, 21 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Concurentii care merg mai departe in etapa urmatoare

X FACTOR, 21 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Editie de senzatie X FACTOR vineri, 21 octombrie, la Antena 1. Emotie, talent si determinare am vazut, aseara, pe scena X Factor, juratii avand parte si de o reprezentație demnă de „Al cincilea element”. HotWeek va prezinta mai jos o sinteza a celor mai bune momente din editia X FACTOR de aseara si concurentii care au reusit sa califice mai deprte.

X FACTOR, 21 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. UPDATE: Dar sa le luam pe rand. In ediția X FACTOR de vineri, 21 octombrie, am vazut concurenti exceptionali, care au reusit sa impresioneze juriul format din Stefan Banica, Delia si Horia Brenciu. A fost o seară condimentată cu prezenţe extrem de sexy, voci care au depasit orice aşteptări şi hohote de râs. Un mix plin de culoare, energie şi voi bună, cam asa a aratat aseara X FACTOR.

Mureşan Roxana, prima concurentă care sparge gheața în această seară, vine din Oradea şi este mai hotărâtă ca niciodată să-i vrăjească pe juraţi: „Voi încerca să fiu senzuală pe scenă”.

Direct din duș, pe scena X Factor, concurenta este hotărâtă să impresioneze cu piesa Sexy Silk, d ela Jessie J. Va avea succes oare? Sigur că da! Toţi au rămas hipnotizaţi, atât de voce, cât şi de prezenţa ei sexy. Patru de DA, fără discuţii. Mureşan Roxana merge mai departe!

X FACTOR, 21 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. UPDATE: Răzvan Encuna (23 ani) şi Stoian Alexandru (22 ani) sunt prieteni de 12 ani şi de aproape 6 cântă împreună, în această formulă. După ce au participat la Eurovision România, acum un an şi jumătate, aceştia au decis să-şi încerce norocul la „X Factor”. Rămâne de văzut dacă vor trece mai departe.

„Rule The World”, de la Take That, este alegerea lor din această seară. Să le poarte noroc? Daaaa! Cu patru de DA, Răzvan şi Alexandru merg mai departe.

X FACTOR, 21 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. UPDATE: Mihai Lorin Stănescu are 24 de ani şi este din Târgovişte. Deşi povestea sa de viaţă nu este una fericită, băiatul se luptă să ajungă un nume şi nu renunţă nicio clipă la visul său. „I Feel Good”, de la James Brown, este piesa pentru care a optat. În sfârşit, visul lui Horia s-a îndeplinit! Să fie un semn bun ăsta? Cu siguranță. Merge mai departe cu patru de DA!

X FACTOR, 21 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. UPDATE: Gherman Florin vine din Baia Mare şi vrea să demonstreze că pe lângă jobu-ul de poliţist, poate face şi altceva, din pasiune, susţinut de iubita sa. Piesa pe care Florin a ales să o interpreteze în această seară este „Sway”, de la Dean Martin. Din păcate, nu merge mai departe.

X FACTOR, 21 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. UPDATE: La doar 14 ani, Letiţia Andreea Roman este o fire rebelă, pasionată de muzică până în măduva oaselor şi mereu cu un zâmbet larg pe faţă. A venit la X Factor gata pentru a demonsta lumii întregi că poate deveni un nume în industria muzicală. În această seară, a optat pentru cunoscuta piesă „How deep is your love”, într-o interpretare proprie. Iar talentul i-a adus patru de DA.

X FACTOR, 21 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. UPDATE: Tudor Florin are 30 de ani şi este din Târgovişte. A dat Spania pe România, pentru a-şi îndeplini visul de a cânta. A renunţat la bucătărie şi acum se află pe scena „X Factor”. „Change is gonna come”, de la Sam Cooke, alegerea concurentului nostru din această seară,îi va aduce calificarea? Bineînțeles. Are patru de DA.

X FACTOR, 21 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. UPDATE: Maria Minodora Tudor are 31 de ani şi este din Târgovişte. De profesie este biochimist şi lucrează într-un laborator de analize medicale, în Bucureşti. Deşi este ataşată de meseria sa, recunoaşte că îi place mai mult să cânte. În această seară a ales piesa „Some Say Love”, de la LeAnn Rimes. Va reuși oare să transmită emoție? I-a ieși și a primit patru de DA.

X FACTOR, 21 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. UPDATE: Alesia Dragoş Bumb are 17 ani şi vine din Baia Mare. „În afară de muzică, îmi place să desenez tatuaje tradiţionale. În această seara, concurenta noastră a ales piesa „Still loving you”, a legendarei trupe rock „Scorpions”. Și merge mai departe cu trei de DA.

X FACTOR, 21 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. UPDATE: „La 64 de ani ai mei, pot să cânt ca unul tânăr”. Vasile Răducan, cunoscut ca „Sile Chitaristul”, cântă de la 18 ani, în general muzică lăutărească. De la „Comandante Che Guevara”, la rugăminţile juriului, domnul Vasile a trecut la repertoriul greu: muzica lăutărească. Publicul este ermecat. S-a ridicat în picioare şi a început să danseze. Simplu, clar şi la obiect! Patru de DA pentru Răducan Vasile, care merge mai departe.

X FACTOR, 21 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. UPDATE: Edwin Enyesobi se află pentru a doua oară la „X Factor”, după ce, în 2012, nu a reuşit să treacă de preselecţii. Si se pare că a doua încercare a fost cu noroc. Merge mai departe cu trei de DA.

X FACTOR, 21 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. UPDATE: La cei 37 de ani, Mary arată impecabil şi are o poftă de viaţă incredibilă. În viaţa de zi cu zi, este asistentă medicală. Se pare că, în seara asta, a venit hotărâtă să câştige inimile tuturor celor care o ascultă şi să dea tot ce-i mai bun din ea. Pentru asta, a ales piesa „What a feeling”. . Dar degeaba. Nu merge mai departe.

X FACTOR, 21 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. UPDATE: Ştefan Căpraru a.k.a Oscar s-a apucat de muzică prin 2014, când a şi început să scrie versuri de rapp. Dacă toată lumea expune partea proastă a României, tânârul nostru concurent a venit să demonstreze că se poate şi altfel. De aceea, a ales un medley format din muzica proprie. Va reuși să-i impresioneze pe jurați? Se pare că da. Merge mai departe cu patru de DA.

X FACTOR, 21 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. UPDATE: Oana Purdel are 48 de ani şi este din Piteşti. Are o afacere de familie şi, de curând, s-a înscris la Școala Populară de Arte din Piteşti. „Muzica nu are vârstă. Se poate trăi şi de la 40 de ani în sus. Eu sunt un exemplu elocvent”, mărturiseşte concurenta. A ales să se prezinte în fața juraților cu un moment de operă, preluat din filmul „Al cincilea element”, cu Bruce Willis. Dar a dat greș! Nu merge mai departe.

X FACTOR, 21 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. UPDATE: Cezar Dometi are 26 de ani şi vine din Iaşi. Nu se ocupă cu nimic, în prezent. Doar muzică și atât! Nu putem totuși să nu observăm emoţiile cu care și-a făcut apariția pe scenă. În această seara, a ales piesa „Dancing on My Own”, interpretată de Calum Scott.Să vedem dacă îl va ajuta să meargă mai departe. A reușit! Patru de DA.

STIRE INITIALA – X FACTOR DIN 21 OCTOMBRIE

Delia s-a hotarat sa gateasca pentru colegii ei. Pentru că petrec împreună atâta timp la filmări, Delia le spune colegilor ei că în toți acești ani nu au stat împreună la masă.

Pentru a remedia problema, artista îi invită pe aceștia la ea în cabină, pentru a lua prânzul. Și nu orice fel de prânz, ci musaca gătită acasă și adusă special pentru ei. Cum a început totul? Într-una din pauzele de filmare, Delia a anunțat că se apucă de gătit, special pentru colegii ei și că vrea ca publicul să o ajute să aleagă meniul.

X FACTOR, 21 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Așa se face că Delia a avut de pregătit musaca și griș cu lapte, pentru prepararea căreia a apelat și la ajutorul mamei sale. Ce vor spune Răzvan și Dani, Bănică, Brenciu și solistul de la Carla’s Dreams când vor fi invitați la masă, cât de bună este mâncarea și dacă Delia e expert în bucătărie și va primi „DA” din partea lor, telespectatorii Antena 1 află vineri de la 20.30.

In ultima editie X FACTOR, o concurenta l-a dat pe spate pe Brenciu

În aceeași ediție „X Factor” jurații au parte de o reprezentație demnă de „Al cincilea element”. O concurentă vine pe scena audițiilor îmbrăcată spectaculos, pentru a-i uimi pe toți cu trilurile sale și notele pe care le poate atinge. La rândul lui, Oscar, un puști extrem de simpatic, vine cu un număr de rap didactic și le spune tuturor că vrea să revoluționeze sistemul școlar.

Iar Sile Chitaristul va fi o surpriză plăcută pentru Ștefan Bănică, juratul povestind că îl cunoaște foarte bine pe artist, pe numele lui Vasile Răducanu, și că se bucură să-l vadă aici. Care va fi însă votul pentru el rămâne de văzut vineri seara la „X Factor”.

X FACTOR, 21 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE.”Eşti concurenta care a făcut cele mai multe genuflexiuni”. Blondă, ochi albaștri, trup de felină și o voce impecabilă. Ionaşcu Isabela, apariție de senzație

„Ionaşcu Cristina Isabela, îmi pare bine!”. Are 31 de ani, colaborează cu treatrul muzical din Galaţi şi mărturiseşte că a avut o viaţă tumultoasă, renunţând la pasiunea ei, muzica. Însă a venit timpul să demonstreze că poate mai mult şi că nu va renunţa să cânte.

X FACTOR, 21 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. „Mă consider o luptătoare. Nu sunt genul de persoane care se lasa pradă compromisurilor”, a declarat aceasta. Sigură pe ea, tânăra a intrat pe scenă şi i-a uimit pe juraţi, chiar de la primi paşi: „Dar ce apariţie!”, a fost remarcă Deliei. Piesă cu care blondina a ales să se prezintă în faţa juriului a fost „This is a man’s world”, de la James Brown.

Frumoasă, deştepta şi cu o voce impresionantă, Cristina a făcut furori! A simţit fiecare notă muzicală şi asta s-a văzut. Atât în glas, cât şi în mişcări. „Cred că eşti, de departe, concurenta din X Factor care a făcut cele mai multe genuflexiuni”, a fost remarca lui Horia Brenciu.

X FACTOR, 21 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Încântaţi de ce au auzit şi ce au văzut, juraţii s-au gândit să o mai reţină puţin pe scenă. A urmat o interpretare a capella de toată frumuseţea. Ce să mai, trilurile sale i-a dat gata pe toţi.

Jurizare ziceţi? „Draga mea eşti orgasmica. Eu nu am văzut şi nu am auzit, până la tine, nimic asemănător”, a recunoscut jurata Delia. Și a plouat cu patru de DA! Păi, se putea altfel?

Stiri pe aceeasi tema

NADIA BUDURUSI LA ROMANII AU TALENT 2016, EDITIA DIN 4 MARTIE

Bogdan

TE VREAU LANGA MINE 29 OCTOMBRIE 2015. Mihaela a fost surprinsa neplacut de propunerea lui George

Delia Ion

ANDREI VERSACE, IN PUII MEI 2016, 19 octombrie: Sunt bunul samaritean, in fiecare zi cedez locul in troleibuz. VIDEO

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult