8.1 C
România
19 septembrie 2021
X FACTOR, 23 - 25 SEPTEMBRIE 2016. Ne pregatim de o noua portie de X FACTOR 2016, care saptamana aceasta vine in portie dubla. Antena 1 va difuza vineri, 23 septembrie, o editie X Factor, apoi va reveni cu inca o editie duminica, 25 septembrie. Saptamana aceasta vom vedea noi concurenti, uni talentati altii doar haiosi, care se vor intrece pe scena in fata juratilor Horia Brenciu, Delia, Carla's Dreams si Stefan Banica Jr.
Viata bate filmul

X FACTOR, 23 – 25 SEPTEMBRIE 2016. Live Online. Antena 1 vine cu doua editii X Factor

X FACTOR, 23 – 25 SEPTEMBRIE 2016. Ne pregatim de o noua portie de X FACTOR 2016, care saptamana aceasta vine in portie dubla. Antena 1 va difuza vineri, 23 septembrie, o editie X Factor, apoi va reveni cu inca o editie duminica, 25 septembrie. Saptamana aceasta vom vedea noi concurenti, uni talentati altii doar haiosi, care se vor intrece pe scena in fata juratilor Horia Brenciu, Delia, Carla’s Dreams si Stefan Banica Jr. De subliniat si faptul ca Delia și-a uimit fanii, recent, cu o schimbare de look la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Detalii si poze vedeti mai jos. 

X FACTOR, 23 – 25 SEPTEMBRIE 2016. Antena 1 difuzează, saptamana aceasta, un show vocal la puterea a doua: X Factor este și vineri, dar și duminică, iar telespectatorii vor primi de două ori mai multă muzică și momente savuroase. Suntem în fața unei noi seri cu oameni frumoși, talentați și curajoși. A doua ediție a noului sezon de X Factor a început și totul este pregătit pentru un nou episod de magie muzicală, marcă înregistrată.

X FACTOR, 23 – 25 SEPTEMBRIE 2016. Pe 23 septembrie, de la ora 20.30, dar și pe 25 septembrie, de la ora 20.00, jurații Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică se întâlnesc cu noi concurenți veniți la audiții și sunt puși în situații emoționante, dar și amuzante. Jurații sunt gata pentru o nouă serie de concurenți care vor sa iasa castigatori. Evident, Carla’s Dreams are o nouă mască originală, Delia debordeaza de axuberanta, Horia pare decis să-și descopere marele câștigător printre concurenții X FACTOR din aceasta editie, iar Ștefan își focusează întreaga atenție pe fiecare interpretare, fiind gata sa taie in carne vie.

X FACTOR, 23 – 25 SEPTEMBRIE 2016. De la un italian care vrea să-i cucerească pe români cu beat-ul său, la o familie de cântăreți sau doi adolescenți care promit să spună multe în muzică, telespectatorii Antena 1 au parte de povești speciale pe scena „X Factor”. Nu contează vârsta sau meseria, ci doar doza de factor X pe care o are concurentul și care de câteva ori îi va face pe jurați, săptămâna aceasta, să ofere 4 DA și multe laude.

Concurenti talentati, Linette face show in noua editie X Factor

VIDEO. A impresionat juriul X Factor cu o interpretare de senzatie

Horia Brenciu va fi cucerit de energia și veselia cu care o puștoaică va întâmpina publicul și, la finalul momentului susținut de aceasta pe scena, va decide să îi facă un dar pe care tânăra nu îl va uita prea curând: renul Gustav, mascota de pluș pe care Horia a avut-o cu el la audițiile de anul acesta.

X FACTOR, 23 – 25 SEPTEMBRIE 2016. Dacă acest cadou va fi însoțit de pașaportul către următoarea etapă a concursului rămâne de văzut în ediția de vineri seara. Cine îl va face pe Carla’s Dreams să exclame „ce ați făcut pe scenă ar trebui să fie sport olimpic”, ce vor avea jurații de spus în fața a doi gemeni care cred cu tărie că merită să meargă mai departe, dar și de ce Delia o va ruga pe o concurentă să mai cânte ceva „doar de plăcere”, telespectatorii Antena 1 află săptămâna aceasta la „X Factor”.

JURIUL X FACTOR FACE SENZATIE

Jurații X Factor nu se menajează! ”Lui Ștefan îi este foarte greu să vorbească cu un om cu fața curată, ca a mea și îi este mai ușor să vorbească cu Carla’s Dreams. Îi place să nu știe cu cine are de-aface. Când nu-i vede fața, este ok!”, afirmă Horia Brenciu.

„Sunt două tabere în juriu: eu şi Horia, Carla’s şi Ştefan. Ei doi s-au împrietenit foarte tare, dar nu înţeleg ce îi leagă. Ideea e că nu ar trebui să existe aceste tabere. Nu se poate să uite prieteniile vechi”, spune cu zâmbetul pe buze Delia.

Recent, Delia și-a uimit fanii cu o schimbare de look la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Jurata de la X Factor s-a pozat având părul șatej și tuns în stilul Cleopatrei. Să fie oare o perucă sau o schimbare adevărată de look?

Și se pare că fanii au fost extrem de plăcut impresionați, căci nu au ratat ocazia de a complimenta artista. „Ești frumoasă indiferent de culoarea părului”, au apreciat aceștia.

Are o carieră de invidiat, un soţ care o iubeşte la nebunie şi pare că are viaţa la care a visat! Delia a dezvăluit de curând care e cea mai mare dorinţă a sa şi cum a făcut ca ea să devină realitate.

Artista a mărturisit în cadrul unui interviu acordat emisiunii „Star Matinal”, de la Antena Stars, că îşi trăieşte visul din copilărie:

„Făceam show-uri de televiziune de când eram mică în faţa blocului, cu copiii. Îi puneam, eram regizori, le dădeam roluri, era o întreagă problemă, era isterie. Nu ştiam eu ce ştiu acum, dar ştiam că dorinţele mele sunt în zona asta şi acţionam instinctiv. Adică, nu mi-am… a fost aşa natural.

Nu depun efort. Vine cu trecerea anilor, cumva. Cu trecerea timpului se întâmplă transformările. Nu mi-am propus să mă transform. Eu acum vin de pe platourile de la X Factor. Suntem în etapa bootcamp. Suntem în fibrilaţii, în emoţii, în tensiuni, dramă şi adrenalină. Audiţiile au fot ce au fost dar botcamp-ul”, a declarat Delia.

Stiri pe aceeasi tema

NEXT STAR, 10 NOIEMBRIE 2016. Castigatorul ultimei editii Next Star, un copil extrem de talentat. VIDEO

Delia Ion

UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 8, 2 SEPTEMBRIE 2015. Saika forteaza apropierea sentimentala dintre Neriman si Macit

Delia Ion

GRILA SALARIZARE LEGEA SALARIZARII. GRILA SALARIZARE EDUCATIE, SANATATE, ADMINISTRATIE LOCALA (draft)

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult