25 C
România
17 septembrie 2021
Viata bate filmul

X FACTOR, 25 NOIEMBRIE 2016 LIVE. Carla’s Dreams intra in Bootcamp. Ce concurenti trec mai departe

X FACTOR, 25 NOIEMBRIE 2016 LIVE. O noua editie a showului X FACTOR este vineri, 25 noiembrie, la Antena 1. Zece fete ajung în grupa celui mai misterios jurat de la „X Factor”, Carla’s Dreams.  Când au urcat pentru prima oară pe scena de la „X Factor” și-au dorit să-l cunoască și să-i afle secretele, însă numai 10 dintre ele au ajuns în grupa pe care o coordonează. In editia X FACTOR de miercuri, 23 noiembrie, Ștefan Bănică a anunțat care sunt cele patru trupe cu care intră la Dueluri: Oscar și Miruna, Estera și Rebecca, 3 O’Clock și Doredos sunt cei pentru care seara s-a încheiat cu bucurie.

X FACTOR, 25 NOIEMBRIE 2016 LIVE. Edițiile de Bootcamp ale X FACTOR vor fi difuzate de două ori pe săptămână, după ziua de miercuri, 23 noiembrie, urmează vineri, 25 noiembrie, grupa lui Carla’s Dreams – fetele și miercuri, 30 noiembrie, grupa Deliei – băieții. Iar vineri, 2 decembrie, Duelurile din Bootcamp. Astazi, numai patru dintre concurente vor rămâne la final pe scaunele dedicate Duelurilor, alături de cel mai misterios jurat „X Factor”.

X FACTOR, 25 NOIEMBRIE 2016 LIVE.  Misteriosul jurat de la Carla’s Dreams intră în Bootcamp vinerea aceasta cu 10 fete, alese pe sprânceană, care au acum ocazia să lucreze cu idolul lor. Și cum vorba „ai grijă ce-ți dorești pentru că se poate întâmpla” este adevărată, cele 10 au aflat pe pielea lor ce înseamnă să lucrezi cu un jurat cu totul și cu totul special. Exigent și pretențios, mentorul se va dovedi a fi extrem de dur și cu reacții total neașteptate la jurizare. Așa se face că acesta va uimi când îi va spune unei concurente să se noteze singură și el va face întocmai ce dorește ea sau când va trimite acasă o voce puternică, spre surprinderea colegelor de echipă.

CUM A FOST X FACTOR DE MIERCURI. stefan Banica, Carla’s Dreams si concurentii, emotii in Bootcamp

X FACTOR, 25 NOIEMBRIE 2016 LIVE. Andreea Alupei, Alexandra Tănăsoiu, Anastasia Jantic, Izabela Simion, Miruna Pânzaru, Olga Verbițchi, Lizuca Bigu, Alexandra Sirghi, Letiția Roman și Enrica Tara sunt cele 10 concurente care intră în aceeași grupă, dar în același timp în lupta pentru un loc în următoarea etapă a show-ului. Fiecare e sigură pe ea, dar are și emoții pentru că mentorul lor este imprevizibil și nimeni nu știe ce strategie are în minte atunci când decide cine merge mai departe și cine pleacă. Numai 4 dintre ele vor rămâne la final pe scaunele dedicate Duelurilor, alături de cel mai misterios jurat „X Factor”. Despre cine e vorba, telespectatorii Antena 1 află azi, de la 20.30.

X FACTOR, 25 NOIEMBRIE 2016 LIVE.  Ediția „X Factor” de miercuri, 23 noiembrie, a adus pe scenă cele 10 grupuri intrate în competiție sub coordonarea lui Ștefan Bănică. Emoții multe, momente muzicale de excepție și laude la care nimeni nu se aștepta, toate acestea au făcut ca ediția difuzată aseară la Antena 1 să fie una cu adevărat spectaculoasă. După lungi analize, gânduri, decizii deloc ușor de luat, Ștefan Bănică a anunțat la finalul serii care sunt cele patru trupe cu care intră la Dueluri: Oscar și Miruna, Estera și Rebecca, 3 O’Clock și Doredos sunt cei pentru care seara s-a încheiat cu bucurie.

X FACTOR, 25 NOIEMBRIE 2016 LIVE. Fetele de la 3O’Clock au fost ultimele care au urcat miercuri seară pe scena „X Factor”, dar așteptarea a meritat. În audiţii cele trei clujence au ridicat juraţii în picioare şi au uimit cu prestaţia lor, iar pentru această etapă a emisiunii au ales o piesă a celor de la Taxi, interpretată în stilul caracteristic lor, „Cele două cuvinte”. Iar jurații au fost pe deplin cuceriți: „A fost cea mai tare adaptare, felicitări”, le-a spus Horia, în vreme ce Delia a adăugat: „Aşa da armonizare. Wow!“. La rândul său, mentorul Ștefan Bănică a avut numai cuvinte de laudă pentru ele: „În ce situaţie mă puneţi. Mă aşteptam la voi, dar nici chiar aşa. Excelentă alegerea piesei, a fost totul în stilul vostru. Ce să mai zic?! Mă bucur pentru acest moment. Vă iubesc din punct de vedere muzical, m-am topit, aşa că vreau să rămâneţi!”.

X FACTOR, 25 NOIEMBRIE 2016 LIVE. Și pentru Oscar și Miruna, o alăturare neașteptată în seara grupelor, Bootcampul „X Factor” a fost de bun augur. Foarte diferiți, cu o apariție scenică ce nu poate fi trecută cu vederea, cei doi au făcut impresie bună și au trecut mai departe în concurs. În ciuda refuzului inițial al tânărului de a forma o echipă, Miruna a reuşit să îl convingă că e mai bine aşa. „Nu am crezut că o să ajung până aici. Am sperat, dar nu am crezut. Când am aflat că o să fac trupă cu Oscar am acceptat din prima, chiar dacă iniţial totul a mers greu. Mi s-a apărut arogant. Suntem diferiţi, dar facem lucruri frumoase”, a spus Miruna. Prima întâlnire dintre cei doi a fost una dură, Oscar refuzând să facă parte dintr-o trupă. Timpul, însă, l-a ajutat să vadă partea plină a paharului. La Bootcamp au ales piesa “You Don’t Own Me”, iar partea de rapp a fost scrisă de Oscar. Iar în opinia lui Brenciu, au fost cea mai bună trupă de până atunci. Carla’s Dreams a ținut și el să puncteze: „Oscar, trebuie să fii conştient că Miruna te-a salvat. Mişcarea te-a obosit rău. Ea te-a echilibrat”. Iar mentorul lor, Bănică, a adăugat: „A fost un moment original şi total diferit de ceea ce am văzut până acum. S-a născut ceva frumos pe scenă, mi-aţi captat atenţia, bravo”.

X FACTOR, 25 NOIEMBRIE 2016 LIVE. Estera și Rebecca au reușit să-l ridice de pe scaun pe Ștefan, care le-a spus: „Habar nu aveţi ce zace în gâtul vostru!”. Gemenele din Pitești au avut emoții, dar piesa aleasă, “Flashlight”, le-a pus atât de bine în valoare vocile, încât nu a fost niciun dubiu: trebuie să meargă mai departe. Iar trupa Doredos a adus pe scenă un moment de basm. “Ea mi se pare că e din basme, din poveşti. Foarte frumos momentul, bravo”, i-a lăudat Delia pe cei trei basarabeni. Iar Ștefan Bănică a decis imediat: „Mi s-a făcut pielea de găină. Vă aplaud încă o dată. Ce să vă spun? Problema e că mai avem doar trei scaune, aşa că am o propunere: să vă luaţi în braţe şi să vă aşezaţi!”

Stiri pe aceeasi tema

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 63 REZUMAT, 27 APRILIE 2016. Ates afla marele secret ascuns mult timp de familia lui Efsun

Delia Ion

BILETUL ZILEI 27 APRILIE 2017. Derby-ul orasului Manchester, derby de Liga Campionilor

Bogdan

CHEFI LA CUTITE, 24 – 25 OCTOMBRIE 2016. LIVE Online. Duelul serii l-a trimis acasa pe omulcu suflet de aur!

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult