11.4 C
România
20 octombrie 2020
Viata bate filmul

X FACTOR, 25 SEPTEMBRIE 2015: Sabrina Fabian, alias Barbie de Romania, a alertat echipa X FACTOR de la Antena 1

X FACTOR, 25 SEPTEMBRIE: Momente incredibile la X FACTOR, editia din 25 septembrie 2015. Concurenti talentati, un juriu exigent, dar si un moment in care intreaga echipa X FACTOR a intrat in panica, sunt doar cateva dintre momentele X FACTOR de la preselectii. Vineri, 25 septembrie, nu pierdeti la Antena 1 cel mai complet show muzical al anului.

X FACTOR, 25 SEPTEMBRIE: Sabrina Fabian, alias Barbie de Romania, este protagonista care a alertat intreaga echipa X FACTOR de la Antena 1. Nimeni nu se astepta sa ia parte la asa ceva. Pentru Barbie de România, scena X FACTOR nu va fi atât de colorată pe cât se aștepta. Vineri, 25 septembrie, de la 20.30, jurații X FACTOR de la Antena 1 au parte de un moment neașteptat, care panicheaza pe toată lumea.

X FACTOR, 25 SEPTEMBRIE: Până la 5 ani, Sabrina Fabian a trăit în SUA, tatăl ei fiind un american din Washington D.C. Apoi s-au mutat în România, mai ales că mamei îi era dor de familia de aici. Asa a ajuns la X FACTOR ROMANIA.

ERIKA ISAC, X FACTOR 2015 ROMANIA. VIDEO. RAP de RAP, frate! Erika poate ajunge in finala X FACTOR

X FACTOR, 25 SEPTEMBRIE: Fostă patinatoare de performanță și supranumită Barbie de România, Sabrina Fabian vine la X Factor pentru a-și etala talentul: îmbrăcată într-un costum roz de piele și pe patine cu rotile, concurenta vrea să demonstreze că merită trei DA și trecerea în următoarea etapă a show-ului.

X FACTOR, 25 SEPTEMBRIE: Numai că nimeni nu se aștepta ca Sabrina să leșine pe scenă, chiar în fața juriului, alertând medicii și întreaga echipă a emisiunii. Ce s-a întâmplat cu ea și de ce a leșinat, cum reacționează jurații și, mai ales, care este deznodământul acestui incident, telespectatorii Antena 1 vor afla vineri seară de la 20.30.

BRAVISSIMO, X FACTOR 2015 ROMANIA. VIDEO. Cea mai buna trupa a show-ului de la Antena 1

X FACTOR, 25 SEPTEMBRIE: Sabrina Fabian a povestit înante să urce pe scena X Factor că a făcut patinaj de perfomanță, dar a renunțat pentru că în România nu mai exista un patinoar bun pentru antrenamente: „După ce am terminat patinajul, am vrut o schimbare. Eram foarte tristă că nu mai puteam să continui”, spune ea. Astfel a luat decizia să se facă blondă, devenind Barbie de România. „Dar numele de scenă este Sabrina”, adaugă ea.

X FACTOR, 25 SEPTEMBRIE: A început să facă balet de la 3 ani și patinaj de la 9, iar muzica i-a plăcut de mică: fredona mereu prin casă, iar la patinoar asculta mereu multă muzică și uneori interpreta în timp ce se antrena. Deși acum patinează doar din plăcere, Sabrina spune că a câștigat și un campionat de role și că pe gheață se simte mai bine decât atunci când merge pe stradă.

Cristina Ghermanschi, X FACTOR 2015 ROMANIA. VIDEO. O voce magnifica si un decolteu sexy

X FACTOR, 25 SEPTEMBRIE: Până la 5 ani a trăit în SUA, tatăl ei fiind un american din Washington D.C. Apoi s-au mutat în România, mai ales că mamei îi era dor de familia de aici. „America e țara tuturor posibilităților, dar trebuie să ai un mare noroc să fii remarcat dintre atâția oameni”, spune Sabrina, care visează de mică să fie artistă. Are chiar și o piesă proprie, inspirată de Barbie și colecția sa de păpuși din copilărie. Sabrina a mai mărturisit că mama ei a cântat pe vremuri, că mergea la Cântarea României și chiar a fost colegă cu Ștefan Bănică, pe care l-a ajutat la un test la economie.

Anastasia Ursu, X FACTOR 2015. Concurenta din Moldova a facut ravagii pe scena X FACTOR

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 17 MAI 2017. Real Madrid nu concepe pasi gresiti in deplasarea de la Vigo.

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mihail MPFM4 va deveni tatic peste cateva luni

Bogdan

MPFM6. Razboi tacit intre Andrada si Mihaela, doua foste detinatoare a titlului de „mireasa saptamanii”

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult