13.6 C
România
18 septembrie 2021
Viata bate filmul

X FACTOR, 28 OCTOMBRIE 2016. LIVE. Ce concurenti i-au emotionat pe Banica, Delia, Brenciu si Carla’s Dreams

X FACTOR, 28 OCTOMBRIE 2016. LIVE. Show de exceptie vineri, 28 octombrie 2016, pe scena X FACTOR Romania, emisiune difuzata de Antena 1 de la ora 20.30. Noi concurenti talentati au dat tot ce-au avut mai bun in fata juriului format din Stefan Banica jr, Delia, Carla’s Dreams si Horia Brenciu. Printre concurentii surpriza a fost si un politician, Bruno Mars de Romania si un grup de pusti care au dat o alta interpretare conceptului de cor. Cele mai bune momente de la X Factor le regasiti mai jos, intr-un scurt rezumat.

X FACTOR, 28 OCTOMBRIE 2016. LIVE. Lizuca a venit într-o emisiune minunată! O voce superbă într-un trup firav au lăsat jurații X Factor” fără replică: „Vreau să ai mai multă încredere în tine”

Ce talent, dar prea multă timiditate. Cu vocea sa caldă tânăra de 17 ani din Galați a fost o mare surpriză pentru cele patru vedete așezate pe fotoliile juraților. Lizuca cea bălaie a venit să arate României că se poate lupta cu cei mari pentru marele premiu pus în joc la X Factor, chiar dacă experiența și mai ales tupeul nu se numără printre argumentele sale forte. La preselecții însă totul a mers mai mult decât promițător, iar asta s-a văzut în rezultatul final, care a fost… perfect.

X FACTOR, 28 OCTOMBRIE 2016. LIVE. Izabela a ajuns la X Factor și nu are pretenții prea mari: „Vreau doar o formație alături de care să cuceresc lumea!”

Sergiu nu se entuziasmează prea des, dar când o face nu se poate abține și îi elogiază pe concurenți. Izabela a emanat forță și încredere cu o piesă greu de reprodus.

Vine din vestul României și are un singur gând. Vrea să-și facă o formație pe care să o facă celebră la fel cum a devenit și ea după succesul de la X Factor. „Zombie” în apropierea Halloween-ului a fost alegerea corectă, mai ales că și interpretarea s-a ridicat la nivelul concursului. Răspunsul general și unitar a fost același: „DA”, iar pentru Izabela greul d-abia acum începe…

X FACTOR, 28 OCTOMBRIE 2016. LIVE. Moment antologic la X Factor! El este concurentul în brațele căruia a căzut Delia!

Răzvan Moldovan, un tânăr foarte hotărât, a stabilit regulile de la început. La finalul momnetului său Delia trebuie să facă un snapchat alături de el și să se lase strânsă în brațe. Tânărul concurent a venit la preselecții fără susținători, dar cu scopul precis de a rămâne în memoria Deliei.

Pe scenă a fost foarte expresiv și a izbutit să treacă de pretențiile „judecătorilor” și a convins-o pe frumoasa vedetă să-i cadă în brațe. Doar pentru moment pentru că Delia s-a întors la masă pentru a-și îndeplini îndatoririle. Cu excepția lui Sergiu, toți ceilalți i-au dat aviz pozitiv și Răzvan a ajuns în boot-camp.

X FACTOR, 28 OCTOMBRIE 2016. LIVE. Iulian Macovei, un tânăr talentat, dar cu o mare problemă: „Ai voce, dar ai nevoie de o prietenă!”

Nu e destul să ai un glas bun pentru a-i mulțumi pe deplin pe jurați. Este cazul lui Iulian, un tânăr cu multe calități vocale, dar care are un defect de… moment. Ștefan Bănică l-a interogat pe Iulian și a aflat că nu are o iubită, moment în care a început o adevărată tiradă de sfaturi: „Trebuie neapărat să îți faci o iubită. Până la următoarea noastră întâlnire trebuie să ai o prietenă”, i-a spus exigentul jurat X Factor. În rest, toate bune. Voce frumoasă, DA pe linie, aprecieri generale.

X FACTOR, 28 OCTOMBRIE 2016. LIVE. Sunt mici, dar în… Crescendo! Fără instrumente și negativ, tinerii-orchestră au cântat ca o adevărată filarmonică!

Până și cei patru ABBA le-ar fi transmis un mesaj de încurajare dacă i-ar fi văzut pe scenă pe componenții trupei „Crescendo”. Cinci băieți și trei fete. Toți frumoși și talentați. Pe rând s-au transformat în instrumente și în voci pentru un medley ABBA de mare calitate, iar la final răspunsul a fost cel la care au visat atunci când s-au înscris la preselecțiile „X Factor”.

Delia, Horia, Ștefan și Sergiu au fost de acord că trupa merită o șansă și că care un mare viitor în viitoarele etape ale emisiunii.

X FACTOR, 28 OCTOMBRIE 2016. LIVE. Doamna Natalia, de la primărie, a venit să cânte pentru alegători! Jurații nu s-au mai putut ridica de… jos!

A părăsit pentru câteva zile cariera politică în care este angrenată pentru a cânta la X Factor. Sacrificiul pare să nu fi meritat, atâta vreme cât concurenta din Mănești – Dâmbovița l-a făcut pe Sergiu să spună: „Mă întoarce pe dos!”.

E președinte de partid în inimoasa organizație de la Mănești, iar ca orice lider a venit pentru a-și convinge electoratul că în afara calităților politice are și o voce de aur. N-a fost cazul pentru că toată masa juriului a votat într-o singură direcție și, din păcate pentru dumneaei, nu în cea așteptată.

Naty de la primărie a primit patru de NU, dar asta nu a împiedicat-o să-i lanseze o invitație tentantă lui Horia Brenciu: „Te invit să vizităm împreună ruinele de la Curtea Domnească din Târgoviște”.

STIRE INITIALA – X FACTOR, 28 OCTOMBRIE 2016. LIVE. Pasiunea pentru muzică și show nu ține cont de vârstă. Iar asta se va vedea vinerea aceasta la X Factor. De la 20.30, imediat după Observator Special, telespectatorii Antena 1 se reîntâlnesc cu Delia, Carla’s Dreams, Brenciu și Bănică plus o gamă largă de concurenți de toate vârstele.  Cei mai buni dintre ei vor trece in etapa urmatoare X FACTOR!

X FACTOR, 28 OCTOMBRIE 2016. LIVE. Un politician dezinvol vrea la „X Factor”. E blondă, vorbăreață, dezinvoltă și lucrează în politică. Natalia Claudia Enache, consilier local și președinte de partid la Târgoviște, vine la „X Factor” vinerea aceasta sigură pe ea și cu gândul că îi poate convinge pe cei patru jurați să o aleagă pentru următoarea etapă a show-ului.

„Ștefan, noi suntem vechi prieteni pe Facebook”, a ținut aceasta să-I spună juratului, spre uimirea sa. Iar alegerea piesei pe care o va interpreta nu este întâmplătoare: simpatica politiciană vrea să cucerească scena „X Factor” cu melodia Deliei, „Gura ta”. Dacă și în muzică îi va surâde norocul ca-n politică, ce comentarii au jurații pentru prestația sa și ce vot va primi Natalia, telespectatorii Antena 1 află vinerea aceasta de la 20.30.

X FACTOR DE SAPTAMANA TRECUTA. Concurentii care merg mai departe in etapa urmatoare

X FACTOR, 28 OCTOMBRIE 2016. LIVE. Factorul X este pentru toate generațiile, iar jurații vor vedea asta cu ochii lor. La 68 de ani, Florea Constantin crede că nu e prea târziu să urce pe scena emisiunii. Cântă de numai 2 ani, însă toată viața a fost toboșar. Nu e străin de muzică și de spectacole, mai ales că a cântat în trupa Prometeu.

„Muzica este viața mea, e și nevastă… e de toate. Dacă-mi permiteți, maestre”, îi va spune acesta lui Ștefan Bănică, „am cântat și cu tatăl dumneavoastră. Am venit la „X Factor” cu fiul meu, tot Constantin îl cheamă, a trecut în clasa a zecea, s-a întâmplat așa, maestre, păcatele tinereților”, va continua acesta, spre amuzamentul juraților. Ce moment a pregătit Constantin pe scena „X Factor” și cum îi va aprecia juriul prestația rămâne de văzut în ediția de azi.

X FACTOR, 28 OCTOMBRIE 2016. LIVE. La polul opus, Răzvan face parte din noua generație și vine la „X Factor” cu un look ce nu poate fi trecut cu vederea. Este înnebunit după Delia, iar marea sa dorință, la finalul interpretării, este să facă poze cu diva din juriu.

„O urmăresc din jumătate în jumătate de oră. Este cea mai promovată artistă de la noi, e frumoasă și merită asta pentru că muncește foarte mult. După momentul meu mi-aș dori să facem un snap și să te iau în brațe”, spune acesta. Dacă Delia îi va îndeplini dorința și, mai ales, ce vot va avea pentru el, telespectatorii Antena 1 află azi într-o nouă ediție „X Factor”.

X FACTOR, 28 OCTOMBRIE 2016. LIVE. Tot vineri, un puști carismatic din Craiova aduce emoție multă și aplauze puternice în sala audițiilor. Acesta vrea să arate tuturor prin melodia pe care o va interpreta, cu versuri compuse de el, pe ritmuri de folclor reinterpretat, că o parte din generația tânără nu a uitat de numele grele românești care au marcat domenii precum cinematografia, literatura, pictura sau sportul.

Prin urmare, tânărul va reuși să-l emoționeze pe Ștefan Bănică tocmai pentru că în versurile sale îl va aminti și pe tatăl acestuia. Iar juratul de la „X Factor” a ținut să puncteze că apreciază mult faptul că există încă puști care au auzit de Anda Călugăreanu, Ștefan Bănică sau Nicu Constantin și că se bucură că aceștia reprezintă în continuare o sursă de inspirație. Dacă jurații i-au acordat și votul pentru a merge în etapa următoare a show-ului rămâne de văzut vinerea aceasta.

Tot atunci, Delia, Brenciu, Bănică și Carlas Dreams se întâlnesc cu Bruno Mars de România, un puști simpatic și deschis, dar și cu un grup de 8 adolescenți care vor să dea o nouă interpretare conceptului de cor.

Stiri pe aceeasi tema

FINALA INSULA IUBIRII 12 IULIE 2015. Ce s-a intamplat cu cuplurile din Insula Iubirii

Delia Ion

REZULTATE LOTO, 20 MARTIE 2016. LOTO LIVE ONLINE. NUMERE LOTO LA EXTRAGEREA DIN 20 MARTIE

Cristiana Petrariu Bota

8 MARTIE. MESAJE, FELICITARI, SMS-URI, URARI DE 8 MARTIE, DE ZIUA FEMEII. MESAJE PENTRU MAMA

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult