15.9 C
România
18 septembrie 2021
X FACTOR 7 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE ANTENA 1. Ce concurenti evolueaza in editia de vineri
Viata bate filmul

X FACTOR 7 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE ANTENA 1. Cum a fost editia de vineri

X FACTOR 7 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE ANTENA 1. Regalul muzical X FACTOR a revenit vineri, 7 octombrie 2016, la Antena 1. Concurenti talentati au evoluat in aceasta editie, iar Delia, Stefan Banica si Horia Brenciu i-au votat pe cei mai talentati si i-a trimis in marea lupta din editiile viitoare X Factor. Eduard Danut Pintilei este primul concurent care a spart gheata la X Factor si a reusit sa se califice mai departe, desi este doar un pusti, iar limita de varsta in concurs este de 14 ani. Nici ceilalti concurenti nu au fost mai prejos, cele mai bune momente le comentam mai jos.

X FACTOR 7 OCTOMBRIE 2016 – LIVE UPDATE ora 22.30: Anca a rezistat eroic întrebărilor indiscrete ale băieților! Chiar, unde încape o voce atât de mare într-un trup atât de firav? La început a fost curiozitatea, apoi admirația și la final aprecierea. Anca Pârlea, o fetiță singurică a venit să cucerească juriul X Factor. Și a reușit cu vârf și îndesat.

La X FACTOR, o mână de om, un glas neprețuit și o poveste de viață pe care nimeni nu ar vrea să o trăiască vreodată au reusit sa emotioneze juriul si o tara intreaga. La 16 ani a rămas fără părinți, dar asta nu a împiedicat-o să meargă mai departe și să-și urmeze visul, iar muzica ajutat-o să rămână cu zâmbetul pe frumosu-i chip.

Modul în care Anca a interpretat unul dintre șlagărele Mihaelei Mihai a fost absolut genial, lucru remarcat de toți cei aflați la masa juraților, care au fost de acord că Anca trebuie să meargă în faza următoare a show-ului. Unde mai pui că frumoasa concurentă a rezistat cu brio întrebărilor indiscrete venite din partea băieților, care au vrut să afle cu orice preț pe ce stradă locuiește.

X FACTOR 7 OCTOMBRIE 2016 – LIVE UPDATE ora 21.30: Unde-s două, puterea crește și juriul se înveselește! Surorile Tchatchoua au venit, au cântat și s-au calificat! Pentru că fratele lor nu a reușit să izbândească în sezonul trecut la X Factor, Rebeca și Estera au de gând să îl „răzbune”, iar primul pas a fost făcut în cel mai încântător mod.

Au cântat aproape perfect, iar părerea unanimă a judecătorilor a fost că prezența celor două domnișoare din Bumbuieni în bootcamp este mai mult decât necesară. Până și exigenții Bănică și Sergiu au spus „DA” cu hotărâre. Delia a mers chiar mai departe și a recunoscut că și-ar dori două voci și două prezențe precum cele ale surorilor Tchatchoua în trupa sa.

X FACTOR 7 OCTOMBRIE 2016 – LIVE UPDATE ora 21.00. Generația de mâine pune mâna pe putere în lumea muzicale. Duțu a intrat la limită… de vârstă, dar și-a pierdut buletinul! Ștefan Bănică a fost primul care s-a sesizat, atenționându-l pe primul concurent al serii că limita de vârstă pentru a putea participa la concurs este de 14 ani, condiție îndeplinită cu greu de Eduard Dănuț Pintilei.

A cântat „Pierdut buletin”, ceea ce era aproape imposibil de vreme ce actul de identitate stătea la păstrare în buzunarul lui Răzvan, cel care a confirmat că blondul poate concura fără emoții. Ceea ce s-a și întâmplat… Duțu a fost la înălțime, iar jurații au fost de acord că are calități suficiente pentru a merge mai departe.

STIRE INITIALA – X FACTOR 7 OCTOMBRIE 2016.  Și vinerea aceasta X Factor va aduce in casele dumneavoastră voci minunate, emotie si concurenți de poveste. A sasea ediţie a show-ului X FACTOR va fi si de aceasta data un mix perfect de voci spectaculoase, muzica de calitate şi momente demne de filmele de comedie. Telespectatorii Antena 1 au parte de show pe scena „X Factor” susținut de personaje care mai de care mai spumoase, de la Exotica Mary, o asistentă medical îndrăgostită de muzică, de un fiu de preot care iubește muzica pop, la un român get-beget care oferă juraților un spectacol 100% arăbesc.

X FACTOR – O CANTAREATA CARE A CANTAT CU TOTO CUTUGNO VINE LA X FACTOR

X FACTOR 7 OCTOMBRIE 2016. Artiștii cu experiență, deja lansați în lumea muzicală, nu ocolesc scena „X Factor”. Este și cazul unei cântărețe din Italia, care a cântat în multe concerte alături de celebrul Toto Cutugno și care vinerea aceasta își încearcă norocul în fața celor patru jurați de la „X Factor” România.

Cecilia Cesario se prezintă ca fiind artistă și mamă și poveștește că s-a îndrăgostit de România atunci când a susținut mai multe concerte la Sala Palatului, alături de Toto Cutugno. Frumoasa brunetă a decis astfel să se înscrie la acest concurs tocmai pentru că se simte atașată de țara noastră.

VOCEA ROMANIEI, 7 OCTOMBRIE 2016. ONLINE LIVE. Cei mai buni concurenti completeaza echipele antrenorilor

X FACTOR 2016. O actrita cunoscuta impresioneaza juriul cu o melodie care imbina rock-ul cu folclorul

X FACTOR 7 OCTOMBRIE 2016. Tot vineri, telespectatorii Antena 1 au parte de show pe scena „X Factor” susținut de personaje care mai de care mai spumoase, de la Exotica Mary, o asistentă medical îndrăgostită de muzică, de un fiu de preot care iubește muzica pop, de un român get-beget care oferă juraților un spectacol 100% arăbesc, dar și de un puști de numai 14 ani care va cânta cât trei oameni, cu interpretări dintre cele mai diferite.

Care dintre aceștia va merge mai departe și va obține voturile de încredere ale celor patru jurați rămâne de văzut într-o nouă ediție „X Factor”.

CUM A FOST X FACTOR DE SAPTAMANA TRECUTA

Ce să mai! Am avut de toate: de la concurenţi serioşi şi determinaţi, care lupta pentru visul de a deveni cunoscuţi, până la cei care ajung să ne facă viaţa mai frumoasă, chiar şi pentru câteva minute. Toţi sunt de admirat!

Şi nici schmbul de replici spumos dintre juraţi a lipsit! Ana Maria Mirică a spart gheața. A venit încrezătoare la X Factor, cu dorinţa de a ridica juriul în picioare cu prestaţia ei din această seară. A ales să se prezinte cu o combinaţie interesantă, în stil propriu. A început cu melodia lui Bruno Mars, „Runaway Baby” şi a continuat cu… muzica populară. Oare ce va decide juriul? Patru de DAAA!

X FACTOR 2016. Toma Nuta are 68 de ani şi a venit hotărât să câştige premiul cel mare. Şi cu ce credeţi că se va prezenta în faţa juraţilor? Ei bine, cu un cântec de dragoste şi o sârbă interpretată la… “solzi de peşte”. Se vor lăsa cuceriți jurații noștri? Se pare că da. Simpaticul domnul Toma merge mai departe cu patru de DA!

Vornicescu Anatolie are 16 ani şi vine tocmai din Chişinău, pentru a le demonstra că a crescut şi că poate face mai mult decât şi-ar putea imagina ei. A ales să interpreteze piesa – Hold on I’m coming, de la Sam and Dave, o surpriză pentru juraţi! Anatolie le-a dat toate aşteptările peste cap! A luat patru de da și merge mai departe!

Negoita Ana Diana este din Piatră Neamţ şi are 21 de ani. În prezent locuieşte în Bucureşti, fiind studentă la Administraţie Europeană. A păşit pe scenă plină de emoţii şi a cântat din suflet, fix aşa cum a simţit. “Dar-ar naiba-n tine dragoste” a ridicat juriul şi publicul la joc. Va merge mai departe cu această intepretare? Din păcate, visul ei se încheie aici.

Ricardo Vietti are 19 ani şi vine tocmai din Canicatti, Italia. Muzician de profesie, considera că X Factor România reprezintă o mare oprtunitate pentru el. „Este ca o vitrină unde pot fi văzut de foarte mulţi oameni”. În această seară, a ales piesa „Somebody to love” – Queen. încă de la primele acorduri, pe fetele juraţilor s-a putut citi încântarea şi emoţia. A cântat cu multă dăruire şi a luat trei de DA!

Mihai Cuciureanu, sau Cuceritorul, are 32 de ani şi a venit din Botoşani, special pentru Delia. A intrat în scenă pus pe fapte mari, cu o energie debordantă şi gata de atac. „Vin aici să fac ceva. Vreau să îi domin pe toţi patru”. I-a cântat ca nimeni altul, live, pe loc, poetic, frumos, elegant. Dar stai aşa că le-a venit rândul şi celorlati juraţi. Stefan Bănică, să te ţii bine! Aşa interpretare… Ar fi putut fi un actor de nota zece plus. Dar juraţii nu s-au lăsat „mituiţi”. Patru de NU şi un zâmbet larg!

“Mă numesc Oana Sârbu!”. Ar fi de ajuns: “Te ştiu, te ştiu”, dar nu prea. Hai să spune mai simplu, Oana. Nu, nicio legătură cu “Liceenii”. Are 16 ani, este din Constantă şi a venit la X Factor cu gânduri mari. Îndrăzneaţă, tânăra a ales să interpreteze piesa “House of the Rising Sun” de la The Animals, iar Ştefan a rămas surprins de alegerea ei. Să fie cu noroc? Inca nu. Oana a optat pentru o adoua piesă, pentru a-i convinge pe jurați: “Praf de stele”, de la Vama Veche. Și bine a făcut. Merge mai departe cu trei de DA!

Alexandra Serenada Sîrghi are 14 ani , vine din Galaţi şi îi place foarte mult să cânte. De la 9 ani s-a apucat de muzică, îndemnată de mătuşa ei, care a dorit să-şi împlinească visul prin ea. A ales piesa “Ain’t No Other Man”, de la Christina Aguilera, pentru a-I impresiona pe juraţi cu calităţile sale vocale. Va reuși? Bineînțeles! Merge mai departe cu patru de DA!

Laurian şi Valentin, doi băieţi simpatici, formează trupa Black Squad în care au mare încredere. Spera că, în această seară, să lase o impresie bună juraţilor. Băieţii au ales cunoscuta piesa „Las-o”, interpretată de Florin Ristei, câştigător X Factor.. Să le asigure și lor succesul? Se pare că da. Patru de DA!

Johnny Bădulescu a revenit la X Factor, cu mai mult curaj şi încredere în forţele sale, şi este gata să-i dea pe toţi pe spate. Vizibil emoţionat şi nerăbdător să le arate juraţilor tot ce a învăţat, Johnny s-a prezentat cu piesa „Hello”, interpretată de Adele. Îl vor trimite oare mai departe? Sigur, cu patru de DA!

Elena Mălina Paraschiv este din Slobozia. Şi-ar dori să ajungă la performanţele artistei Beyonce şi visează să cânte în faţa unui întreg stadion de oameni. A ales o piesă sensibilă, „My Kind of Love”, de la Emeli Sandé. Alegerea ei a fost perfectă! Şi-a pus foarte bine vocea în valoare, nu a exagerat şi nici nu a dezamăgit. Drept dovadă, are DA pe linieee! Mălina merge mai departe spre visul ei!

Cu greu şi-a găsit cuvintele potrivite pentru a se descrie. Însă nu același lucru s-a întâmplat şi pe scenă. Dragoş Luca este din Bacău şi are 17 ani. Sigur pe el a intrat în scenă şi, fără prea multe discuţii, şi-a început interpretarea: „Make it rain”, de la Ed Sheeran, se pare că este opţiunea lui din această seară. Va luat cei patru de DA cu această piesă? Rămâne de văzut. Și am văzut: trei de DA. Dragoș merge mai departe!

Olga Verbitschi a venit din Chişinău direct pe scenă X Factor. A renunţat la cariera de fotbalista, în urmă cu doi ani, când şi-a descoperit pasiunea pentru muzică.

Are două surori pe care le iubeşte enorm. Însă lucrurile nu sunt atât de frumoase, precum par. Una dintre surorile ei, Vicoria, este grav bolnavă. A ales să interpreteze piesa „Sweet People”, cântată de Alyosha. Şi-a pus toată emoţia şi durerea în această melodie, iar juriul a simţit-o din plin. Patru DA, fără discuții!

Stiri pe aceeasi tema

GUNES EP 11 REZUMAT, 30 AUGUST 2016. Selin afla ca Gunes a fost violata de Zafer

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 MARTIE 2015. Fanii cred ca Andrei o iubeste pe Roxana insa ca tanara este falsa

Delia Ion

BRAVO AI STIL, 9 NOIEMBRIE 2016. Isabela revine in concurs, Andreea si Cristina Mihaela in tandreturi

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult