Viata bate filmul

X FACTOR, 9 OCTOMBRIE 2015: TWINS, nepoatele parintelui Galeriu, pe scena X FACTOR. LIVE A1

X FACTOR, 9 OCTOMBRIE 2015: Show-ul X FACTOR revine la Antena 1 cu o noua editie care se anunta a fi una incendiara. Delia, Horia Brenciu si Stefan Banica vor alege cei mai buni concurenti care intra in preselectiile X FACTOR, iar pe scena vom avea parte si de momente neasteptate. Unul dintre acestea este formatia TWINS, o trupa formata din doua tinere, Beatrice si Ruxandra, care de fapt sunt nepoatele parintelui Galeriu.

X FACTOR, 9 OCTOMBRIE 2015: Pe scena X FACTOR de vineri, 9 octombrie 2015, vor fi cei mai talentati concurenti, printre care si nepoatele părintelui Galeriu. Pe scena X Factor, fetele de la trupa TWINS arată ca la 20, dar nu o să le ghiceşti niciodată vârsta reală

X FACTOR, 9 OCTOMBRIE 2015: Vineri seară, pe scena X Factor vor veni chiar nepoatele părintelui Galeriu. Ruxandra și Beatrice sunt gemene, au 43 de ani, dar arată ca la 20 și cântă de când se știu.

X FACTOR, 9 OCTOMBRIE 2015: Frumosele fete de la TWINS vor povesti juriului că trupa lor, Twins, are concerte în toată lumea și că vor să arate că au factorul X și că merită să ajungă în competiție. Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică vor fi imediat cuceriți de energia și voia bună pe care cele două le emană, de optimismul și umorul de care ele dau dovadă.

TRUPA MARIA, X FACTOR 2 octombrie 2015. Poveste impresionanta, voci magnifice. VIDEO

X FACTOR, 9 OCTOMBRIE 2015: Cele două surori vor povesti pe scena X Factor că au început să cânte de mici, mai ales că mama lor cânta, la rândul ei, iar ele au crescut practice în culisele teatrelor. Au mers la Școala Populară de Artă, la clasa Mihaela Runceanu, apoi, treptat, au început să fie invitate la emisiuni TV.

X FACTOR, 9 OCTOMBRIE 2015: Își amintesc că pe vremea aceea li se spunea Chip și Dale, după celebrele personaje de desene animate, tocmai pentru că erau foarte vorbărețe și mereu cu zâmbetul pe buze. Ruxandra și Beatrice au povestit că bunicul lor, cunoscutul părinte Galeriu, nu a fost niciodată deranjat de cariera pe care ele și-au ales-o, deși în ziarele vremii se scria că faptul că apar pe scenă este o dezonoare pentru numele familiei din care provin. Cu toate acestea, bunicul nu a fost nicio clipă împotriva meseriei pe care ele au ales-o din pasiune. Trupa lor a susţinut numeroase concerte de-a lungul celor 20 de ani de existență, din Japonia și China, până în Dubai și Europa.

AMIR, X FACTOR 2015 – Moment istoric la X FACTOR. Delia, Stefan Banica si Horia Brenciu au facut asta

X FACTOR, 9 OCTOMBRIE 2015: Cu un look modern și o energie care nu ține cont de vârstă, gemenele i-au cucerit pe toți prin prezența lor, uimindu-i pe cei din sală atunci când au mărturisit că au 43 de ani. Dacă momentul lor i-a convins sau nu pe jurați și dacă au primit cei trei DA care le poate duce mai departe în show, telespectatorii Antena 1 vor afla vinerea aceasta de la 20.30, într-o nouă ediție X Factor.

Stiri pe aceeasi tema

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 125 REZUMAT, 16 AUGUST 2017

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Liliana si-a verificat talia in fata camerelor amplasate in casa fetelor fara a sti ca astfel va oferi prilej de comentarii

Delia Ion

TRADAREA EPISODUL 115 REZUMAT, 23 APRILIE 2015. Mete, Cemile, Soner si Suleyman sunt pe urmele lui Tugrul

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult