9.7 C
România
23 septembrie 2021
X FACTOR, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Concurentii X FACTOR 2016, show de exceptie in prima editie
Viata bate filmul

X FACTOR, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Concurentii X FACTOR 2016, show de exceptie in prima editie

X FACTOR, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Asteptarea a luat sfarsit, marele show al vocilor X FACTOR 2016 a revenit pe micile ecrane. Vineri, 9 septembrie, de la 20.30, imediat după Observator, a inceput noul sezon X FACTOR. Concurenții X Factor au pus la bătaie toate armele în prima ediție din noul sezon al show-lui de la Antena 1, iar cele mai bune momente au fost actualizate de HotWeek pe pagina online. Unii dintre concurentii X FACTOR au reusit sa impresioneze juriul intr-un mod foarte placut. Haideti sa vedem despre ce este vorba.

X FACTOR, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE ONLINE UPDATE ORA 23.00. S-a dat startul unui nou sezon X FACTOR, în căutare de voci proaspete, de emoție, de talent. Cel mai palpitant show muzical din România a început! X Factor e din nou în casele dumneavostră, alături de gazdele emisiunii, Răzvan Simion și Dani Oțil, dar și de juriul, în noua lui formulă. La ”masa judecății” sunt Ștefan Bănică, Delia, Horia Brenciu și… Carla’s Dreams.

Alupei Andreea Emilia, prima concurentă, a venit la X Factor să le dea peste nas tuturor celor care râdeau de ea în copilărie și să demonstreze că poate ajunge cineva.

“Sunt o fire mai zbanghie şi nebună şi îmi place să ies în evidenţă. Atunci când mă uit în jurul meu să văd că sunt diferită de ceilalti”, spune aceasta.

Oare cele două melodii pe care le interpretează, Chandelier – Sia, și piesa de la Nicki Minaj,îi vor aduce succesul? Momentul în care a reușit să-l convingă pe artist să cânte alături de eaaa va rămâne în istorie! Duet de 10. Și juriul a decis! Andreea merge mai departe! Interpretarea și firea sa jovială i-au adus trei de DA!

RADU BOGDAN HARSULESCU, X FACTOR 2016. VIDEO. A impresionat juriul X Factor cu o interpretare de senzatie

X FACTOR, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE ONLINE UPDATE: Dacă anul trecut a ratat calificarea, anul acesta Alexandru Nicolae Orian a decis să se prezinte cu forţe proaspete în faţa juriului.

Tânărul de 15 ani, din Bucureşti a sperat că va da lovitura şi a ales să se prezinte cu o compoziţie proprie. Oare îi va ieși? Cei patru juraţi au fost cu ochii pe el, până la fina, şi au decis. Ce au decis? Ei bine, Alexandru Orian merge mai departe, cu patru de DA.

X FACTOR, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE ONLINE UPDATE: Ștefan Bănică este de-a dreptul bulversat. De cine? De cea de-a treia concurentă.

Plină de farmec, aflată aproape de vârsta pensionarii, doamna Maria a plecat în Franța să se mărite, dar s-a întors în țară să-și vândă un teren și totodata să-și încerce norocul la Antena 1. În prima gală din sezonul 6 „X Factor”, Maria Ghoerghiu cântă melodia interpretată de Nina Simone – „My Baby Just Cares For Me”. Va fi apreciată la adevărata ei valoare sau doar povestea va avea succes?

Deși a stârnit râsul juriului și al celor prezenți în sală, farmecul nu i-a asigurat un loc mai departe. Dar merită toată admirația noastră! Măcar a avut curaj să se prezinte în fața unei țări întregi.

X FACTOR, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE ONLINE UPDATE: Oaie Sara Paula are 18 ani şi este din Bihor și a venit la X Factor să câştige marele premiu, după cum spune chiar ea.

Este o fire emotivă și, deși panica o cuprinde în momentul în care trebuie să ia contact cu oamenii, să poarte o discuție, aceasta este încrezătoare că va reuși ce și-a propus. În prima gală din sezonul 6 „X Factor”, Oaie Sara Paula cântă melodia interpretată de Delia – „Da, mama (by Carla’s Dreams)”. O va impresiona, oare pe artistă? Dar pe noul jurat?

Delia a rămas fără cuvinte: „Cea mai bună „Da, mamă” de până acum”. Și cum credeți că s-ar fi putut încheia momentul, dacă nu cu patru de „DA” pentru Sara? „Chiar ai fost o surpriză, măi fată, mă!” Oaie Sara Paula, cea mai bună interpretare a piesei „Da, mamă!”. Delia, mândră până la cer și înapoi!

X FACTOR, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE ONLINE UPDATE: Popovici Ioan Alexandru are 21 ani şi este din Iaşi. A venit la X Factor să câştige marele premiu. Hotărât, nu glumă, a venit să facă impresie. Și se vedeee!

Tânărul interpretează melodia lui Mark Ronson – Uptown Funk ft. Bruno Mars… spre deliciul privitoarelor? De ce? Ei bine, Alex, student la tehnică dentară, a renunțat la haine și, cu mișcări languroase, a dansat provocator la bustul gol. Ce ziceți fetelor?

Cu vocea, talentul și show-ul pe care l-a făcut, juriul a decis că merită să se califice în următoarea etapă X Factor. A primit 3 de DA! Moment fierbinte pe scena X Factor. Alex, dentistul HOT, le-a oferit juraților un număr de striptease în toată regula! Va apărea la „Insula iubirii”?

X FACTOR, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE ONLINE UPDATE: Hârsulescu Radu Bogdan are 41 ani şi este din Bucureşti. A venit la X Factor fără să își propună să câștige neapărat, după cum chiar el afirmă.

Radu interpretează melodia celor de Blackstreet – No Diggity ft. Dr. Dre, Queen Pen, iar de la primele acorduri muzicale și primele cuvinte rostite pe note a lăsat juriul mască. Va merge el mai departe? Păi, cum altfel? Hârsulescu Radu Bogdan merită să se califice în următoarea etapă X Factor. Așa că merge mai departe, continuând să viseze la marea finală! A primit patru de DA!

X FACTOR, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE ONLINE UPDATE: A pășit pe scena X Factor, fără gânduri mari, și ne-a lăsat mască! Interpretarea de excepție cu care Radu a ridicat juriul în picioare

Tudor George Teodor are 15 ani și este din București. Dar asta nu este tooot! A venit cu mami la X Factor, încrezător că va pune mâna pe marele premiu. „Bă, baiatule, tu ai voce!” aceasta a fost afirmația care l-a ambiționat să se apuce de muzică! Domn’ profesor, sunteți sigur?

Eh, domnul profesor s-a înșeat grav! Iar ceilalți jurați au simțit asta din plin. Așadar, visul lui Tudor George Teodor se încheie aici! Patru de NU, cu vehemență.

X FACTOR, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE ONLINE UPDATE: La 17 ani, Tănăsoiu Alexandra, în vârstă de 17 ani, este deja obișnuită cu scena și lumea muzicii. Tânăra a fost și acum doi ani la X Factor, ba chiar, a făcut parte și dintr-o trupa.

Alexandra a optat pentru un Mash-Up care însă nu i-a pus vocea în valoare pe cât și-ar fi dorit. Jurații s-au arătat dezamăgiți, cel puțin la prima vedere. Alexandra a primit o nouă șansă și s-a calificat în următoarea etapă X Factor. Astfel, continuă să viseze la marea finală! A primit trei de DA!

X FACTOR, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE ONLINE UPDATE: Deşi se consideră o fire pesimistă, Nechifor Mihai Emilian a decis să vină la X Factor, încurajat de mama sa, care l-a susţinut dintotdeauna.

Tânărul de 21 ani, din Bucureşti, a ales melodia interpretată de Years & Years – Eyes Shut. Noi zicem că are toate șansele să-l vedem departe. Și ce deznodământ putea avea momentul lui? Jurații în picioare și DA pe linie. Mihai Emilian merge mai departe, alături de iubita sa, Alexandra.

STIRE INITIALA: X FACTOR, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Telespectatorii vor vedea cum va reactiona Carla’s Dreams, juratul cu fața nevăzută, la provocarea unei concurente îndrăznețe cu părul verde, de a cânta împreună, sau dacă Delia va fi impresionată de spectacolul de striptease al unui student la stomatologie.

De ce Horia Brenciu se va răzgândi în ultimul moment și, după un vot negativ, va decide în favoarea concurentului, cum va fi Ștefan Bănică fermecat de domnișoara Alexandra, ca în final să se ridice în picioare după prestația iubitului acesteia, toate acestea sunt întrebări la care prima ediție „X Factor” de vineri seara dă cele mai neașteptate răspunsuri.

X FACTOR, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Pe lângă un lung șir de glume și schimb de replici de-a dreptul savuroase între jurați, telespectatorii se vor delecta la X Factor și cu apariții spectaculoase pe scena audițiilor. O concurentă trecută de prima tinerețe își va încerca și ea norocul în emisiune, dar va da și explicația halucinantă a „balansului său între Franța și România”, spre nedumerirea juraților. Rămâne de văzut dacă cei patru membri ai juriului vor fi la final amuzați sau bulversați de prezența acesteia. Concurența în cuplu nu este benefică, dar ce poți face atunci când ambii parteneri vor să câștige „X Factor”?

Alexandra și Mihai, o fostă membră a trupei XOXO și un concurent la Eurovision, iubiți în viața de zi cu zi, vor fi în competițiee pe scena X Factor. Rămâne ca juriul și publicul să decidă dacă asta este în folosul sau dezavantajul lor, vineri seara de la 20.30.

VEZI AICI UN ALT SHOW DE TELEVIZIUNE CARE FACE ISTORIE SI REVINE IN ACEASTA SEARA PE MICILE ECRANE

X FACTOR, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Vineri seara la „X Factor”, în prima ediție din acest sezon, telespectatorii Antena 1 se vor afla față în față cu momente de-a dreptul incendiare.

Așa se face că unul dintre concurenți va reuți să îi uimească pe cei patru jurați pentru că numărul său de la audiții va include și un moment de… striptease! Alex, un student la tehnică dentară, va renunța la haine și, cu mișcări languroase, va dansa provocator la bustul gol. Delia va pune picioarele pe birou și, cu o privire parca hipnotizată, va fredona alături de concurent versuri sugestive ale piesei ”Uptown Funk”.

X FACTOR, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Și reacția lui Horia Brenciu va fi pe măsură: simpaticul jurat îl va întreba pe concurent de ce nu merge la „Tempation Island – Insula iubirii”, iar răspunsul acestuia va smulge hohote de râs: „Numai dacă veniți și dumneavoastră”. Totodată jurizarea lui Horia pentru acest moment va rămâne în istoria show-lui „X Factor”.

Despre ce este vorba, dar și dacă atuurile fizice și spectacolul de striptease oferit de Alex îl vor ajuta să treacă în etapa următoare, telespectatorii Antena 1 vor afla vineri, 9 septembrie, de la ora 20.30, în prima ediție din acest sezon.

X FACTOR, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. La fel ca anul trecut, telespectatorii au ocazia să voteze prin intermediul Aplicației X Factor concurenții favoriți. Mecanismul e următorul: publicul poate vota din aplicație orice concurent care a luat minimum 3 DĂ, iar la finalul audițiilor, concurentul cu cele mai multe voturi ajunge direct în galele live și scapă de bootcamp. Așadar, publicul își păstrează puterea de decizie și poate vota ediție de ediție concurentul prefetat, urmând ca la finalul audițiilor să se adune voturile care vor desemna un singur câștigător.

Votul în aplicație se activează de îndată ce concurentul a luat DA-urile de la jurați și se poate vota doar 24 de ore. De asemenea, în cadrul aplicației emisiunea „X Factor” se vede intelegral și gratuit.

Tot aici, utilizatorii găsesc informații complete despre cei 4 jurați, despre concurenți, dar și cele mai bune momente din emisiune, albume foto și știri. În sezonul anterior au fost înregistrate 140.000 de descărcări ale aplicației X Factor.

X FACTOR, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Juratul de la Carla’s Dreams are câte un machiaj diferit pentru fiecare zi de filmare la „X Factor”!

Misterios și carismatic, solistul de la Carla’s Dreams, noul membru al juriului „X Factor”, va atrage atenția din prima ediție a noului sezon, care va fi difuzată la Antena 1 vineri, 9 septembrie, de la ora 20.30.

Cu o alură și un machiaj care îl fac să se remarce din prima, noul jurat a afișat de-a lungul filmărilor pentru noul sezon modele variate de machiaje cu care își acoperă chipul. Așa se face că acesta a purtat câte un model diferit de machiaj în fiecare zi de filmare a audițiilor.

X FACTOR, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Carla’s Dreams obișnuiește să își aleagă singur modelul de machiaj, dar nu exclude nici propunerile și sfaturile make-up artistului cu care lucrează.

E nevoie de aproximativ o oră astfel încât chipul său să fie acoperit de culoare sau de numai 30 de minute dacă artistul își face singur machiajul. Îndepărtarea acestuia durează însă mult mai puțin, astfel că juratului de la „X Factor” îi ia 10 minute pentru a scăpa de „mască”.

Produsele pe care le folosește sunt bio, profesionale și nu afectează tenul. Artistul a început să folosească această imagine din dorința de a-și proteja identitatea și intimitatea.

Stiri pe aceeasi tema

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU, 20 AUGUST 2016. Final de poveste pentru unul dintre concurentii spectaculosi ai acestui show

Cristiana Petrariu Bota

CHEFI LA CUTITE, 31 OCTOMBRIE – 1 NOIEMBRIE 2016. Editie incendiara, doi dintre cei mai buni concurenti au fost eliminati la Antena 1

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 MAI 2015. Telespectator MPFM4: Cristian si Elly isi ascund rautatea in spatele tacerii

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult