Filme

YAMAN EPISODUL 18 REZUMAT, 12 FEBRUARIE 2015. Mithat moare accidental dupa o cearta cu sotia lui

In acest grup de prieteni niciodata nu este liniste. Yaman i-a impresionat pe toti cu dovezile aduse, de departe, cel mai entuziast fiind Selim. Reizbucnesc insa tensiuni, de aceasta data intre Orkun si tatal lui, Mithat aratandu-si nemultumirea ca trebuie mereu sa-i acopere greselile fiului sau.

Scandalul se termina doar dupa interventia celor din jur. Orkun pleaca impreuna cu doi prieteni insa gesturile ii tradau vinovatia. Nu este insa liniste caci la orizont apare o cearta de proportii intre Mithat si sotia sa Yasemin.

Apele nu se linistesc si deznodamantul este, din pacate, unul tragic. Mithat aluneaca si cade de pe scara fara a vea nicio sansa de supravietuire. Orkun afla de tragedie abia dimineata cand se intoarce din club, dupa ore bune petrecute alaturi de Sedef.

Ayse vrea sa-l vada pe Yaman, dar portarul nu o lasa in incinta cartierului select. Pana la urma pleaca, iar pe strada este intuneric. Faruk vine acasa cu masina si n-o vede. O loveste si ajung amandoi la spital, unde Faruk are o contuzie la o mana, dar Ayse pierde sarcina si poarta o proteza la gat. Cand este intrebata ce s-a intamplat, spune politistilor ca ea a fost de vina si nu depune plangere impotriva lui Faruk. Acesta, fiindu-i mila de ea, dupa ce-i afla povestea, o angajeaza servitoare in casa la el. Asim, care vrea sa stie cat mai repede posibil cine il mosteneste pe Mithat la firma, vine la o discutie cu Orkun si rezulta ca el ii va lua locul tatalui sau la firma, ceea ce-l nelinisteste oarecum pe Asim, care ar fi dorit un alt fel de deznodamant.

Yaman si Mira incep sa se reapropie incet, unul de altul. Faruk si Sude au mici discutii in contradictoriu, una din ele chiar la inmormantarea lui Mithat. Mert ii spune in fata lui Eylul ca atitudinea ei de a mentine relatia lor secreta este o insulta pentru el. Hasan stiind de la Yaman ca banii au ajuns inapoi la proprietar, se pregateste de o posibila confruntare si isi pune pistolul sub saltea, la indemana. A doua zi, merge ca sofer al lui Orkun la cimitir, si acolo se afla si Yaman.

Articole asemănătoare

A murit Lucian Pintilie, unul dintre cei mai mari regizori de teatru si film ai Romaniei

Ioana Badulescu

A murit regizorul filmului Pretty Woman

Lucy Ionesco

OSCAR 2016|LISTA CASTIGATORILOR. Filmul SPOTLIGHT a primit premiul pentru cel mai bun film

Lucy Ionesco