YEVA SHIYANOVA IN FINALA ROMANII AU TALENT, 12 IUNIE 2015. Dans senzual in finala Romanii au Talent
Viata bate filmul

YEVA SHIYANOVA IN FINALA ROMANII AU TALENT, 12 IUNIE 2015. Dans senzual in finala Romanii au Talent

YEVA SHIYANOVA IN FINALA ROMANII AU TALENT, 12 IUNIE 2015. Yeva Shiyanova, concurenta sexy in varsta de 23 de ani din Ucraina, a facut un spectacol extrem de senzual in FINALA ROMANII AU TALENT. A dansat impecabil, a demonstrat ca are o mobilitate extraordinara, iar publicul si juriul au aplaudat-o indelung in FINALA de vineri, 12 iunie, a emisiunii ROMANII AU TALENT.

YEVA SHIYANOVA IN FINALA ROMANII AU TALENT, 12 IUNIE 2015. Juriul ROMANII AU TALENT nu s-a sfiit in a comenta picant si laudativ in acelasi timp numarul prezentat de Yeva Shiyanova in FINALA ROMANII AU TALENT.

„Ma bucur ca am doi baieti, deci n-am explicatii de dat. Baietii tatii, ce ati vazut e adevarat”, a spus Andi.

Yeva Shiyanova, hot la ROMANII AU TALENT din 5 iunie 2015

YEVA SHIYANOVA IN FINALA ROMANII AU TALENT, 12 IUNIE 2015. Mihaela Radulescu: „A fost dragoste la prima vedere. Sper sa incetati cu ideile preconcepute. Ea este o artista care danseaza impecabil, cu o mobilitate uimitoare. A venit cu un program superb. Ma bucur ca am si eu un baiat acasa caruia ii spun atat: cu un model ca acesta sa vii acasa. Ii si plac blondele.”

YEVA SHIYANOVA INAINTE DE FINALA ROMANII AU TALENT 2015

YEVA SHIYANOVA IN FINALA ROMANII AU TALENT, 12 IUNIE 2015. Yeva Shiyanova si-a dorit sa spuna o poveste in stilul caracteristic – printr-un dans senzual, care a beneficiat si de o recuzita speciala.

Yeva Shiyanova, inainte de FINALA ROMANII AU TALENT 2015: „Nu am superstitii, dar inainte de a intra pe scena sunt ingrijorata. Pentru ca, daca o sa vina ziua in care nu o sa mai am emotii, inseamna ca nu mai are niciun rost sa fiu pe scena. Un artist trebuie sa transmita emotii si sentimente, este bine sa fii ingrijorat inainte de a intra pe scena. Cand dansezi, trebuie sa dansezi cu inima, nu cu mintea. Doar atunci momentul tau va ajunge in sufletele celor care te privesc.

ION BARBU IN FINALA ROMANII AU TALENT, 12 IUNIE 2015: Lacrimi de inger pe scena Romanii au Talent

Yeva Shyianova – Romanii au talent, sezonul 5 – Semifinala 5

Am 23 de ani. La 5-6 ani, mama m-a inscris la cursuri de pole dance. Am facut acest sport timp de doi ani. Apoi, mama temandu-se ca voi avea umeri prea mari, m-a inscris la gimnastica ritmica. Inca este unul dintre sporturile mele preferate. Daca as avea o fiica, as trimite-o la gimnastica ritmica. Am facut gimnastica ritmica pentru inca doi ani. Apoi, mama a hotarat sa ma inscrie la balet.

CASTIGATORI ROMANII AU TALENT, 5 iunie 2015: Ei sunt castigatorii Romanii au Talent, sezonul 5 ultima semifinala

Am facut balet timp de 8 ani. Apoi, am lucrat in teatru timp de doi ani.

Am inteles ca imi place cu adevarat sa dansez, dar nu era vorba despre dansul simplu. Voiam ceva care sa imi atinga sufletul, spiritual.

La 18 ani am inceput cautarea de sine in clubdance. Am facut dansuri de grup, dar voiam sa faca ceva mult mai personal, sa imi pun amprenta pe actele mele artistice. Am inceput sa invet mai multe despre dansul modern si am fost una dintre primele personae din Kazahstan, Ucraina si Rusia care a promovat stilul freestyle (o combinatie intre dans modern, dans la bara si acrobatie).

Vlad Morar la Romanii au talent. Un copil inteligent care la 10 ani a terminat clasa a 5-a

Am trait multe momente palpitante si diverse. La un moment dat, am jucat si rolul de DJ in cadrul unui contract semnat cu o firma producatoare de bauturi energizante.

Am facut si kickboxing, timp de un an. Voiam sa fiu pe masura unui barbat, insa am realizat ca sunt, pana la urma, femeie.

Intotdeauna mi-a placut sa fac lucruri pe care oamenii, in mod normal, nu le fac.

[ot-caption title=”Yeva Shiyanova” url=”https://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2015/06/yeva-shiyanova-finala-romanii-au-talent-20151.jpeg”]

[ot-caption title=”Yeva Shiyanova” url=”https://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2015/03/yeva-mihaela-radulescu-dans-faina-romanii-au-talent2.jpg”]

[ot-caption title=”Yeva Shiyanova” url=”https://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2015/03/yeva-mihaela-radulescu-dans-faina-romanii-au-talent5.jpg”]

Articole asemănătoare

MATRIMONIALE 31 MAI 2015. Cristina, o olteanca decisa sa devina o bucuresteanca indragostita

Delia Ion

GALA SAPTAMANALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 SEPTEMBRIE 2015. Lavinia si Emanuel continua competitia!

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2017. Care este adevarul despre sarcina Loredanei, fosta concurenta MPFM5?

Delia Ion