8.3 C
România
28 octombrie 2020
REINCARNARE
Life

Zece semne ca te-ai reincarnat cel putin odata

Nu toata lumea crede in reincarnare desi aceasta tema sta la baza multor religii. Reincarnarea este credinta ca dupa moartea corpului, sufletul renaste in trupul unei alte persoane sau chiar a unui animal. Cel mai des invocat motiv al unei reincarnari este acela ca o fiinta care are probleme nerezolvate intr-o viata, revine intr-un alt corp ca un fel de pedeapsa karmica.

Fenomenul Deja Vu
Un semn al faptului ca ai mai trait o alta viata este fenomenul Deja Vu, sentimentul ca ai fost inainte intr-o situatie similara sau ca ai purtata aceeasi discutie si alta data. Fenomentul Deja Vu este adesea inexplicabil si poate fi considerat repetarea unui lucru facut intr-o viata anterioara.

Visele si cosmarurile
Multi dintre noi cred ca visele ne transmit ceva. Este clar ca unele vise sunt desprinse din activitatea pe care o intreprindem zilnic insa sunt si vise care nu au nicio legatura cu viata noastra. Cele din urma pot fi franturi dintr-o viata anterioara.

Intuitia
Oamenii intuitivi sunt aceia care simt cum se vor intampla anumite lucru, inainte ca acestea sa se petreaca.

Fobii ciudate
O fobie ciudata ar putea fi semnul unui lucru neplacut de care ai avut parte intr-o viata anterioara. Nu este un secret ca unii inotatori buni au teama de inec. Acesta ar putea fi un semn ca persoana respectiva a murit inecata.

Esti foarte constinet de sentimentele altor oameni
Oamenii care s-au reincarnat odata sau de mai multe ori sunt mult mai empatici. Ar putea fi o legatura cu episoade petrecute in vieti anterioare. Puteti fi surprins de faptul ca va veti supara cu usurinta atunci cand oamenii din jurul tau sunt tristi sau ca dimpotriva veti iesi usor din depresie atunci cand cei din jur sunt veseli.

Conexiunile dintre doua persoane straine
Uneori va simtiti foarte atrasi de persoane care nu fac parte din familie. In reincarnare se crede ca avem numeroase suflete pereche care calatoresc impreuna pe parcursul a mai multe vieti. Sufletele pereche se recunosc unul pe altul, in fiecare viata, si se atrag aparent inexplicabil.

Esti atras de anumite lucruri, fara nicio explicatie
Atractia fata de o cultura antica ar putea fi un semn al unei vieti anterioare. Daca vei gasi la moda cultura antica egipteana poate fi un semn ca in trecut ai fost un locuitor al Egiptului.

Gandirea superioara varstei sau statutului
Abilitatea ta de a vedea viitorul sau trecutul ar putea fi un semn de reincarnare. Lucrurile pe care le vezi in trecut ar putea fi chiar propria viata din trecut. Acest lucru poate fi scos la lumina si prin hipnoterapie.

Auzi voci sau vezi lucruri care nu exista
Daca v-ati reincarnat de mai multe ori este foarte posibil sa aveti parret de sclipiri din vietile anterioare. Daca vedeti cu coada ochiului o umbra, nu este vorba de o fantoma ci de o bucatica dintr-o viata anterioara. Daca uneori auzi voci sau conversatii care ar putea fi considerate fantomatice, cel mai probabil sunt fragmente ale unei vieti anterioare.

Te simti uneori total pe dinafara
Daca te-ai reincarnat vei avea momente in care nu va veti simti „acasa” nici macar in propriul domiciliu. In cazul in care va simtiti sufocat in locul care ar fi trebuit sa va fie cel mai familiar sunt semne clare ca ati trait si o alta viata.

Stiri pe aceeasi tema

Centrul pentru Jurnalism Independent: Adolescentii nu sunt interesati de presa traditionala si de stiri

Cristiana Petrariu Bota

Anxietatea si depresia sunt probleme care se acutizeaza in Romania, atrag atentia psihologii

Cristiana Petrariu Bota

Au fost decernate Premiile Nobel 2018. Din culisele banchetului din sala albastra a Primariei din Stockholm

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult