Zgonea, reactie dupa ce Olguta Vasilescu a fost retinuta: Imi pare rau!
Politica

Zgonea despre Ponta: Il sustin. Ca politicieni suntem pregatiti pentru orice

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat sambata ca il sustine pe Victor Ponta „ca prieten, ca partener de proiect si ca om, vechi de 20 de ani in partid” si a adaugat ca sunt pregatiti pentru orice ca politicieni. Zgonea a mai spus ca il sustine si pe Liviu Dragnea si pe toti ceilalti colegi din PSD care trec prin momente dificile. Potrivit lui Zgonea, problemele din partid vor fi discutate cand forurile de conducere ale partidului vor decide acest lucru.

Intrebat daca l-a imbarbatat pe premier in ultimele zile, Zgonea a spus: „Bineinteles, ca prieten, ca partener de proiect, si ca om, vechi de 20 de ani in partid, intotdeauna il sustin, si pe el si pe Liviu Dragnea si pe toti ceilalti colegi ai mei, care trec prin momente dificile. Eu ma uit la marea fotografie si eu cred ca in acest moment Guvernul Romaniei a facut foarte mult bine Romaniei. Este decizia domniei sale (n.r. – a premierului Victor Ponta) pe care trebuie sa o ia, nu vreau sa comentez, dar vom discuta la momentul respectiv”, a spus Zgonea, dupa ce a iesit din sala de plen a Camerei Deputatilor, unde a deschis evenimentul „Parlamentul copiilor”, care isi propune sa ofere tinerilor posibilitatea de a intelege importanta rolului si functiilor Parlamentului, precum si a doctrinelor partidelor politice parlamentare.

Vezi si: Demisia lui Victor Ponta, decisa doar de Parlament?

El a adaugat ca, desi nu face niciun comentariu, nu trebuie sa se ascunda faptul ca Victor Ponta si familia lui trec prin momente dificile.

„6 iunie 2015 nu este o cifra care sa ne aduca zambetul pe buze, nu suntem intr-o situatie foarte buna in acest moment, nu vreau sa comentez alte lucruri, nu le-am comentat, si stiti bine ca eu sunt unul dintre politicienii care niciodata nu am comentat crizele politice la televizor, inainte de a le discuta in cadrul PSD, sau in cadrul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, daca au fost crize ale acestei institutii. Nu trebuie sa ne ascundem (…), momentele acestea si clipele prin care trec el si familia lui sunt dificile. Ca politician, si eu si el suntem vaccinati, stim aceste lucruri, suntem pregatiti pentru orice, ca de aceea ne-am ales aceasta meserie”, a spus Zgonea.

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat vineri ca procurorii au dispus inceperea urmaririi penale fata de premierul Victor Ponta, la data faptelor avocat, pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalarea banilor, in dosarul de coruptie de la companiile energetice Turceni si Rovinari privind incheierea unor contracte de asistenta juridica.

Articole asemănătoare

Autoritatea Electorala a anuntat cati romani din diaspora s-au inregistrat online ca alegatori in strainatate. Termenul limita expira in 22 de zile

Lucy Ionesco

Ajutoarele oferite de Gabriela Firea, o abordare nesustenabila. Nota de plata va fi decontata de primarul care va detine urmatorul mandat si de bucuresteni

Ioana Badulescu

Traian Basescu va candida la Primaria Capitalei

Lucy Ionesco