Zi memorabila la MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 4. Petru: Eu sunt aici…Ana!

Delia Ion
By Delia Ion martie 5, 2015 21:37

Zi memorabila la MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 4. Petru: Eu sunt aici…Ana!

O noua zi memorabila in Casa de la “Mireasa pentru fiul meu” cu Petru in rol de principal intervievat. Totul a plecat de la o afirmatie a Oitei care a spus ca ea ar putea fi femeia puternica in stare sa aduca stabilitate in viata lui Petru.

Petru a respins ideea unei posibile relatii cu fata intrata recent in competitie apoi, a fost prezentat un scurt material in care Bogdan Juratoni, prietenul lui cel mai bun, i-a dat cateva sfaturi pe timpul unei pauze publicitare din gala.

Bogdan si ceilalti prieteni ai lui Petru de afara i-au transmis actualului concurent MPFM4 ca ar face bine sa o uite definitiv pe Ana, in conditiile in care ea este prea tanara pentru relatie serioasa si finalizata cu o casatorie.

CITESTE SI: MPFM SEZON 4. Fanii lui Petru: Facatura! Nu credem in clasamentul voturilor de luni!

Desi Petru a concluzionat si el ca Ana este un capitol inchis, din punctul de vedere al unei posibile iubite, a recunoscut ca ar fi vrut sa ramana prieten cu Ana desi colega sa de competitie refuza cu vehementa acest lucru.

De altfel, i-a transmis un mesaj emotionant fetei pentru care inca mai are sentimente: “Eu sunt aici…Ana” in sensul in care, dupa ce va fi dezamagita de foarte posibila relatie cu Gabi, va putea veni sa planga pe umarul unui bun amic.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.