-2.9 C
România
22 ianuarie 2021
Externe

Ziarul rus Komsomolskaya Pravda acuza CIA de doborarea avionului Malaysia Airlines in Ucraina

Komsomolskaya Pravda ii acuză pe americani ca au doborat avionul Malaysia Airlines in Ucraina. Ziarul rus sustine ca CIA a dirijat prabusirea avionului Malaysia Airlines care efectua cursa MH17 în spaţiul aerian din estul Ucrainei. 

Pentru ca stirea sa fie si mai credibila, Komsomolskaya Pravda vine cu o înregistrare audio postată pe pagina electronica, potrivit căreia doi spioni americani plănuiau doborârea avionului respectiv, scrie The Sydney Morning Herald.

David Hamilton şi David Lloyd Stern se presupune că ar fi cei doi bărbaţi din înregistrare, care datează din 25 iunie 2014, cu circa trei săptămâni înainte de catastofa aviatică.

Clipul cu înregistrarea audio a fost încărcat şi pe Youtube, fiind însoţit de două poze, cea a jurnalistului David Stern, din Kiev, care a transmis pentru BBC despre evenimentele din Ucraina, şi cea a lui David Hamilton, care este consul pentru afaceri internaţionale şi consilier la Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională.

O serie de şase înregistrări, ce ar fi fost interceptate între cei doi bărbaţi presupuşi a fi agenţi CIA, au apărut pe net.
În aceste înregistrări se face referire la ordinele primite de la şefii celor doi şi la planul de a implica separatiştii proruşi în distrugerea avionului, scenariu înaintat de presa rusă încă din 17 iulie 2014, când a avut loc doborârea avionului.

Stiri pe aceeasi tema

Un roman a fost ranit in accidentul de la Barcelona. Anunt MAE

Delia Ion

BREXIT, RoNews.co.uk – Viitorul Marii Britanii se decide saptamana viitoare. Ce va vota Parlamentul de la Londra, cu doar cateva zile inainte de termenul pentru Brexit?

Cristiana Petrariu Bota

Theresa May primeste o lovitura dura chiar din Parlamentul Marii Britanii. Acordul Brexit care urmeaza a fi parafat cu UE va trebui ratificat de Parlament

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult