Social

Ziarul Tricolorul al lui Vadim Tudor s-a inchis

Ziarul Tricolorul s-a inchis, moartea lui Corneliu Vadim Tudor produsa la inceputul acestei saptamani. Decizia ca ziarul Tricoroul sa se inchida a fost luata de familia lui Corneliu Vadim Tudor. După ce Tribunul a fost inmormantat, joi, familia i-a anunțat pe angajații de la ziarul ”Tricolorul” că se închide chiar de vineri.

Amintim ca Vadim Tudor aveam datorii imense tocmai pentru că nu a vrut să închidă acest ziar și România Mare, însă acum s-a ales praful.

Inmormantarea lui Vadim Tudor, cu peripetii! Sicriul cu trupul lui Vadim nu a incaput in cavou. VIDEO

”Din cauza ultimelor evenimente, respectiv tragicul deces al redactorului-şef al ziarului „Tricolorul“, ne vedem nevoiţi să vă anunţăm cu tristeţe că publicaţia îşi va înceta temporar apariţia din data de 18 septembrie 2015. În cazul în care se vor produce modificări, vor fi anunţate prin intermediul mass-media. Vă mulţumim pentru înţelegere.

Stiri pe aceeasi tema

Proiectul „Intarirea capacitatii IMM-urilor de a se adapta la Revolutia Industriala 4.0”, prezentat la Parlament in cadrul Startup Next

Cristiana Petrariu Bota

Actrita Cristina Stamate este in continuare in stare grava la Floreasca

Cristiana Petrariu Bota

MAE condamna articolul DPA: O abordare tendentioasa, care dovedeste necunoasterea istoriei. Cerem rectificarea stirii

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult