Zile de foc pentru Directia Nationala Anticoruptie si Laura Codruta Kovesi
Social

Zile de foc pentru Directia Nationala Anticoruptie si Laura Codruta Kovesi

Urmează zile de foc pentru DNA şi pentru Laura Codruţa Kovesi. Ultimele zile ale lunii mai vin cu încercări succesive pentru Laura Codruţa Kovesi şi pentru Direcţia Naţională Anticorupţie, subliniaza cei de la Jurnalul National. Războiul declanşat, anul trecut, de şefa DNA, prin revocarea din cadrul instituţiei a procurorilor Doru Ţuluş şi Mihaela Moraru Iorga, intră, săptămâna aceasta, în linie dreaptă.

Curtea de Apel Bucureşti urmează să se pronunţe atât în ceea ce priveşte acţiunea în justiţie promovată de Doru Ţuluş, care a acţionat-o în judecată pe Kovesi, cerând anularea ordinului prin care a fost dat afară, în vara anului trecut, de la DNA, cât şi în ceea ce priveşte acţiunea similară făcută de Mihaiela Moraru Iorga, aceasta din urmă cerându-i şefei DNA şi despăgubiri în cuantum de 10.000 de euro.

Iar lucrurile nu se opresc aici, deoarece, la sfârşitul acestei luni, Curtea Constituţională urmează să pronunţe decizia cu privire la existenţa sau nu a unui drept de veto a preşedintelui României în ceea ce priveşte revocarea din funcţie a Laurei Codruţa Kovesi.

Stiri pe aceeasi tema

Gadea a prezentat la Antena 3 o inregistrare exploziva cu ministrul Sanatatii. Reactia lui Vlad Voiculescu. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Ministerul Sanatatii a anuntat restructurarea Agentiei Nationale de Transplant. Legea transplantului a fost retrasa din „transparenta decizionala”

Ioana Badulescu

Bogdan Chirieac, despre reactia lui Basescu: In substrat e cineva de care se teme

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult