Zile de foc pentru Directia Nationala Anticoruptie si Laura Codruta Kovesi

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu mai 22, 2018 11:39

Zile de foc pentru Directia Nationala Anticoruptie si Laura Codruta Kovesi

Urmează zile de foc pentru DNA şi pentru Laura Codruţa Kovesi. Ultimele zile ale lunii mai vin cu încercări succesive pentru Laura Codruţa Kovesi şi pentru Direcţia Naţională Anticorupţie, subliniaza cei de la Jurnalul National. Războiul declanşat, anul trecut, de şefa DNA, prin revocarea din cadrul instituţiei a procurorilor Doru Ţuluş şi Mihaela Moraru Iorga, intră, săptămâna aceasta, în linie dreaptă.

Curtea de Apel Bucureşti urmează să se pronunţe atât în ceea ce priveşte acţiunea în justiţie promovată de Doru Ţuluş, care a acţionat-o în judecată pe Kovesi, cerând anularea ordinului prin care a fost dat afară, în vara anului trecut, de la DNA, cât şi în ceea ce priveşte acţiunea similară făcută de Mihaiela Moraru Iorga, aceasta din urmă cerându-i şefei DNA şi despăgubiri în cuantum de 10.000 de euro.

Iar lucrurile nu se opresc aici, deoarece, la sfârşitul acestei luni, Curtea Constituţională urmează să pronunţe decizia cu privire la existenţa sau nu a unui drept de veto a preşedintelui României în ceea ce priveşte revocarea din funcţie a Laurei Codruţa Kovesi.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.