-1.1 C
România
7 decembrie 2023
Zile de foc pentru Directia Nationala Anticoruptie si Laura Codruta Kovesi
Social

Zile de foc pentru Directia Nationala Anticoruptie si Laura Codruta Kovesi

Urmează zile de foc pentru DNA şi pentru Laura Codruţa Kovesi. Ultimele zile ale lunii mai vin cu încercări succesive pentru Laura Codruţa Kovesi şi pentru Direcţia Naţională Anticorupţie, subliniaza cei de la Jurnalul National. Războiul declanşat, anul trecut, de şefa DNA, prin revocarea din cadrul instituţiei a procurorilor Doru Ţuluş şi Mihaela Moraru Iorga, intră, săptămâna aceasta, în linie dreaptă.

Curtea de Apel Bucureşti urmează să se pronunţe atât în ceea ce priveşte acţiunea în justiţie promovată de Doru Ţuluş, care a acţionat-o în judecată pe Kovesi, cerând anularea ordinului prin care a fost dat afară, în vara anului trecut, de la DNA, cât şi în ceea ce priveşte acţiunea similară făcută de Mihaiela Moraru Iorga, aceasta din urmă cerându-i şefei DNA şi despăgubiri în cuantum de 10.000 de euro.

Iar lucrurile nu se opresc aici, deoarece, la sfârşitul acestei luni, Curtea Constituţională urmează să pronunţe decizia cu privire la existenţa sau nu a unui drept de veto a preşedintelui României în ceea ce priveşte revocarea din funcţie a Laurei Codruţa Kovesi.

Related posts

Iohannis, ofiter acoperit? Nistorescu: Dupa cum insista pe demisia caprarului, se vad originile de colonel

Lucy Ionesco

MAI recomanda institutiilor publice si private sa ofere posibilitatea angajatilor sa lucreze de acasa

Lucy Ionesco

Legea Pensiilor a fost adoptata de Camera Deputatilor. Modificarile vizeaza stagiul minim de cotizare si definitia pensionarului

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult