Turism

Zile gratuite de vacanta in hoteluri si pensiuni din Romania

Programul „Zile gratuite de vacanta, lansat de Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT), ofera 1-2 nopti gratuite in hoteluri si pensiuni din Romania. Prin programul „Zile gratuite de vacanta”, FAPT doreşte atragerea a cât mai mulţi turişti români în campania naţională „Vacanţă în ţara mea“.

Programul „Zile gratuite de vacanţă“ se poate cumpăra numai prin agenţiile de turism ANAT şi oferă 1-2 nopţi gratuite în hoteluri şi pensiuni din România, la achiziţionarea unui sejur minim de 4-5 nopţi.

Un alt program, derulat de această dată de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) – „Vacanţe la ţară“- a fost lansat duminică, 3 mai, ofertele fiind valabile până pe 19 iunie.

Vezi si: Plaja Corbu, intr-un top al celor mai frumoase plaje din lume. GALERIE FOTO

Tarifele recomandate pensiunilor pentru acest program sunt de 175 lei/persoană la pensiuni de două margarete, 225 lei/persoană la pensiunile de 3 şi 4 margarete, respectiv 290 lei/persoană la pensiunile de cinci margarete.

„Destinatarii programului sunt toate categoriile de turişti, care pot descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective“, se arată în comunicat. (Oana Nistor)

Stiri pe aceeasi tema

TAROM ofera bilete de avion dus-intors la pretul de 99 euro, cu toate taxele incluse

Delia Ion

Complexul balnear Baia Verde din Slanic Prahova a inghitit 4 milioane de euro, dar niciun turist nu i-a calcat pragul

Cristiana Petrariu Bota

Statiunea Mamaia, promovata turistic prin evenimente sportive. Maratonul Nisipului a reunit 1.200 de atleti

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult