Turism

Zile gratuite de vacanta in hoteluri si pensiuni din Romania

Programul „Zile gratuite de vacanta, lansat de Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT), ofera 1-2 nopti gratuite in hoteluri si pensiuni din Romania. Prin programul „Zile gratuite de vacanta”, FAPT doreşte atragerea a cât mai mulţi turişti români în campania naţională „Vacanţă în ţara mea“.

Programul „Zile gratuite de vacanţă“ se poate cumpăra numai prin agenţiile de turism ANAT şi oferă 1-2 nopţi gratuite în hoteluri şi pensiuni din România, la achiziţionarea unui sejur minim de 4-5 nopţi.

Un alt program, derulat de această dată de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) – „Vacanţe la ţară“- a fost lansat duminică, 3 mai, ofertele fiind valabile până pe 19 iunie.

Vezi si: Plaja Corbu, intr-un top al celor mai frumoase plaje din lume. GALERIE FOTO

Tarifele recomandate pensiunilor pentru acest program sunt de 175 lei/persoană la pensiuni de două margarete, 225 lei/persoană la pensiunile de 3 şi 4 margarete, respectiv 290 lei/persoană la pensiunile de cinci margarete.

„Destinatarii programului sunt toate categoriile de turişti, care pot descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective“, se arată în comunicat. (Oana Nistor)

Articole asemănătoare

Coasta de Azur, preferata turistilor din Golful Persic dornici de plaja de dupa Ramadan

Lucy Ionesco

Traditiiile din Maramures si turismul cultural trebuie sustinute de stat

Lucy Ionesco

Insula Rathlin, locul de vis din Marea Britanie care nu inregistreaza niciun un caz de coronavirus

Lucy Ionesco