Ziua Europei, marcata la Constanta printr-o serie de evenimente artistice si sportive
Comunicate

Ziua Europei, marcata la Constanta printr-o serie de evenimente artistice si sportive

COMUNICAT DE PRESA IPJ CONSTANTA – Ziua Europei este marcata si la Constanta. În perioada 09-10 mai a.c., efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța vor asigura măsuri de ordine publică pe timpul desfășurării unor manifestări cultural artistice și sportive, ce se vor desfășura în județul Constanța, astfel:

Sâmbătă 09 mai a.c., jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la manifestarea cultural artistică ‘Ziua Europei, Constanța orașul meu’, ce se va desfășura pe traseul Sala Sporturilor — Instituția Prefectului județului Constanța, cu începere de la ora 10.00.

În aceeași zi, vor fi asigurate măsurile de ordine publică la Crosul Student Run, ce se va desfășura pe traseul Piața Ovidiu-Sala Sporturilor din municipiul Constanța, cu începere de la ora 14.00.

Sâmbătă 09 mai a.c., între orele 09.00-20.00 și duminică 10 mai a.c., între orele 10.00-20.00, jandarmii constănțeni vor asigura ordinea publică la manifestările organizate cu ocazia sărbătoririi zilelor comunei Lumina.

De asemenea, sâmbătă 09 mai a.c. între orele 12.00-21.00 în localitatea Chirnogeni și duminică 10 mai a.c. între orele 11.00-16.00 în localitatea Plopeni, jandarmii constănțeni vor asigura măsuri de ordine publică la manifestările organizate cu ocazia sărbătoririi zilelor comunei Chirnogeni.

Duminică 10 mai a.c., între orele 15.00-22.00 jandarmii vor fi prezenți la Nisipari pentru asigurarea măsurilor de ordine publică cu ocazia sărbătorii ‘Fiii Satului’.

În aceeași zi, va fi asigurată ordinea publică și la evenimentul sportiv de lupte tătărești-kureș, din cadrul competiției intitulată Trofeul Mării Negre, la stadionul ‘Iftimie Ilisei’ din municipiul Medgidia, între orele 14.00-19.00.

Jandarmii vor coopera și cu lucrători din cadrul IPJ Constanța și ISU Constanța, pentru asigurarea ordinii publice la aceste evenimente sportive.

Jandarmii constănțeni recomandă participanților:

— Adoptarea unui comportament decent, în conformitate cu normele de conviețuire socială;

— Respectarea indicațiilor forțelor de ordine și evitarea implicării în conflicte de orice natură;

— Evitarea purtării la vedere de obiecte de valoare care pot atrage atenția;

— Acordarea unei atenții deosebite bunurilor și obiectelor personale (genți, poșete, bagaje etc.);

— Acordarea unei atenții deosebite copiilor care se pot rătăci cu ușurință în mulțime.

Reamintim tuturor cetățenilor faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență — 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârșirea unor astfel de fapte.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri bomba”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe Facebook, Twitter sau Google Plus.

Related posts

Ambasada Frantei organizeaza un seminar sustinut de Mireille Cyr, doctor in psihologie – Comunicat de presa

Lucy Ionesco

Comunicat de presa deputat Alina Gorghiu ,,PSD are alergie la justitie”.

Teodora Badescu

PMP Prahova scade cheltuielile cu intretinerea la bloc si reinitiaza proiectul 160 ron/gigacaloria

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult