23.3 C
România
27 septembrie 2021
ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-12-octombrie
Viata bate filmul

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 1, 12 OCTOMBRIE 2016. Familia Yoruktan o alege pe Elif sa le fie mama purtatoare

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 1 DIN 12 OCTOMBRIE 2016. Membrii familiei Yoruktan se intrunesc in localitatea Antakya acolo unde sarbatoreau in fiecare an Ziua Recoltei, o zi speciala in care cu totii planuiau si isi urau unii altora sa aiba parte de prosperitate, sanatate si cat mai putine momente tensionate.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 1 DIN 12 OCTOMBRIE 2016. Kiymet, mama lui Kahraman Yoruktan, face mai multe referiri la faptul ca Defne, nora ei, inca nu a dat nastere unui copil. Este episodul care o supara nespus de mult pe Defne, deoarece era constienta ca i se pusese deja eticheta de femeie infertila.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 1 DIN 12 OCTOMBRIE 2016. Ambitia o determina pe Defne sa se gandeasca la orice metoda de a avea un copil aici incluzandu-se inclusiv posibilitatea de a se intelege cu o mama purtatoare. Kiymet afla despe aceasta varianta si nu numai ca aproba dar se si ofera sa fie ea cea care va gasi mama purtatoare potrivita.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 1 DIN 12 OCTOMBRIE 2016. Nu dupa mult timp, Kiymet pune ochii pe Elif, o tanara originara din Antakya, mica localitate din sudul Turciei, dar care acum locuia in marele Istanbul.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 1 DIN 12 OCTOMBRIE 2016. In trecut, tatal lui Elif dorise sa-si oblige fiica sa se casatoreasca cu un barbat bogat insa mama ei se opunea acestei idei. Din dorinta de a-si proteja fiica, mama lui Elif isi ucide accidental sotul. Panica pusese stapanire pe ea si luase decizia de a fugi in Istanbul impeuna cu cele doua fiice ale sale.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 1 DIN 12 OCTOMBRIE 2016. Este insa prinsa de politie astfel incat Elif ramasese in Istanbul doar cu sora ei mai mica si bolnava. Presata de saracie si de nevoia de a-si ocroti sora mai mica, Elif accepta bucuroasa ideea ce a purta in pantece copilul unui cuplu.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 1 DIN 12 OCTOMBRIE 2016. Planul era ca dupa nasterea pruncului familiei Yoruktan, Elif sa revina la viata ei obisnuita insa avand si banii primiti in schimbul serviciului. Planul pare insa a nu putea fi urmat pas cu pas caci Elif, o fata extrem de frumoasa, incepea sa atraga privirile a tot mai multi barbati.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Tripleta de prieteni Eduard-Cosmin-Tudor este pe cale de a se destrama dintr-un motiv ridicol

Delia Ion

BRAVO AI STIL, 12 FEBRUARIE 2018. LIVE ONLINE. Concurentele au inceput o noua saptamana. Larisa are imunitate, Iuliana are 3 stelute in avans

Ioana Badulescu

MATRIMONIALE MAI 2015. Denisa Deny, o fata enorm de frumoasa!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult