5.9 C
România
23 septembrie 2021
ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-25-octombrie
Viata bate filmul

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 10 REZUMAT, 25 OCTOMBRIE 2016. Elif afla care este sexul copilului

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 10 DIN 25 OCTOMBRIE 2016. Chiar daca la inceput Defne primise cu mare entuziasm ideea de a avea un copil nascut de o mama purtatoare, odata cu trecerea timpului lucrurile incepusera sa se schimbe.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 10 DIN 25 OCTOMBRIE 2016. Mutarea lui Elif la conac pentru a locui zi de zi alaturi de familie dar mai ales aflarea vestii ca ea nu avea nicio contributie la conceperea fatului si la cresterea acestuia, o transforma pe Defne intr-o sotie geloasa si suspicioasape toate actiunile lui Kahraman.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 10 DIN 25 OCTOMBRIE 2016. Cand Defne observa ca lui Elif incepe sa i se acode o tot mai mae atentie atat din partea soacrei sale cat si a sotului ei, incepe sa se transforme intr-o contestatara a lui Elif si a prezentei acesteia la conac.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 10 DIN 25 OCTOMBRIE 2016. Defne isi continua planul de a face tot posibilul pentru a o vedea pe Elif alungata de la conac, chiar cu pretul pierderii sarcinii.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 10 DIN 25 OCTOMBRIE 2016. Elif este insa sprijinita de Kahraman si de mama acestuia. Kiymet este chiar foarte categorica in a-si exprima gandurile in privinta viitorului de la conac. Ea o anunta pe Defne ca Kahraman va avea pate de copilul nascut de Elif chiar daca ea se impotriveste acestui lucru.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 10 DIN 25 OCTOMBRIE 2016. Kahraman, Kiymet si Ziya au parte de o veste care ii incanta. Afla ca Elif va da nastere unui baietel, lucru care ii intareste si mai mult pozitia tinerei la conac.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 10 DIN 25 OCTOMBRIE 2016. Linistea nu persista insa foarte mult caci Defne nu se va impaca cu ideea de a cadea pe locul doi in familie.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA DIN ISTANBUL EPISODUL 7 REZUMAT, 22 NOIEMBRIE 2017

Delia Ion

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 25 REZUMAT, 5 FEBRUARIE 2016. Nuran pune mana pe geanta cu aur insa are parte de o mare surpriza neplacuta

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 DECEMBRIE 2015. Tudor nu vrea sa formeze un cuplu cu Florentina doar de dragul sustinatorilor

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult