ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-27-octombrie-2016
Viata bate filmul

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 12 REZUMAT, 27 OCTOMBRIE 2016. Defne incearca sa se sinucida

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 12 DIN 27 OCTOMBRIE 2016. Lucrurile se complica pentru Kahaman si Defne dupa ce aceasta ii cere sotului ei sa divorteze ca urmare a dovezilor pe care ea le credea elocvente pentru o presupusa relatie dintre Kahraman si Elif.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 12 DIN 27 OCTOMBRIE 2016. Nici Kahraman nu mai pare dispus sa suporte scenele de gelozie tot mai dese pe care le face Defne. Incepe sa creada ca niciunul dintre ei nu va putea trece peste raceala care pusese stapanire pe casnicia lor.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 12 DIN 27 OCTOMBRIE 2016. La fel de adevarat era insa si faptul ca el se simtea din ce in ce mai atras de Elif, tanara despre care aflase accidental ca este mama bilogica a baietelului sau care urma sa se nasca peste cateva luni.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 12 DIN 27 OCTOMBRIE 2016. Kahraman simte ca, pentru moment, nu poate sa-i divulge acest adevar si lui Elif. Cum frustrarile incepeau insa sa se stranga in numar tot mai mare, Kahraman decide sa ia atitudine.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 12 DIN 27 OCTOMBRIE 2016. Aflat la conac inconjurat de intreaga lui familie, Kahraman spune raspicat ca a decis sa puna capat tuturor minciunilor care incepusera sa-i influenteze viata intr-un mod negativ.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 12 DIN 27 OCTOMBRIE 2016. Kerem continua sa-l renege pe cel care i se prezentase drept tatal lui natural. Desi se intalneste din nou fata in fata cu el, ii epeta ca nu-l vede drept tata. Intr-una dintre zile, cei doi au un dialog telefonic pe parcursul caruia Kerem ii cere tatalui sau sa nu-si faca aparitia in fata mamei sale nestiind ca aceasta era in spatele lui la doar cativa pasi.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 12 DIN 27 OCTOMBRIE 2016. Kahraman si Defne au parte de un nou episod tensionat pe parcursul caruia Defne ii cere sotului ei sa aleaga intre ea si Elif. Cum Kahraman nu parea dispus sa renunte la cea care urma sa-i aduca pe lume un mostenitor, Defne are un moment de slabiciune soldat cu o tentativa de sinucidere.

Articole asemănătoare

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 54 REZUMAT, 31 MAI 2016. Cihan se pregateste de nunta cu Dilara si o cunoaste pe Ayse

Delia Ion

LEGEA PAMANTULUI EPSODUL 3 REZUMAT, 7 APRILIE 2015. Leyla renunta la casatoria cu Omer

Delia Ion

BAHAR EPISODUL 112 REZUMAT, 28 IULIE 2017

Delia Ion