ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 13 REZUMAT, 28 OCTOMBRIE 2016. Kiymet ii impune lui Elif sa faca avort

Bogdan
By Bogdan octombrie 27, 2016 23:16

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 13 REZUMAT, 28 OCTOMBRIE 2016. Kiymet ii impune lui Elif sa faca avort

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 13 DIN 28 OCTOMBRIE 2016. Kahraman ajunge la spital si o gaseste pe sotia lui internata in stare critica la sectia de Urgenta. Defne este in stare de inconstienta si Kahraman nu poate sa-i vorbeasca insa isi da seama gestul ei fusese influentata de neintelegerile din cadrul cuplului.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 13 DIN 28 OCTOMBRIE 2016. Urmeaza clipe tensionate in familia Yoruktan si decizi impotante care urmau sa fie luate in conditiile in care tentativa de sinucidere a lui Defne nu putea sa ramana fara urmari in familia lui Kahraman.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 13 DIN 28 OCTOMBRIE 2016. Planul lui Maksut de a deveni un interlop influent in Istanbul pare sa aiba piedici serioase din partea adversarilor desi inceputul fusese cel scontat de cel care o iubea atat de mult pe Elif.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 13 DIN 28 OCTOMBRIE 2016. Kiymet este marcata de gestul nurorii sale. Desi nu demult parea a se delimita de gelozia sotiei fiului sau, acum ajunge la concluzia ca trebuie sa o sprijine neconditionat.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 13 DIN 28 OCTOMBRIE 2016. Isi da seama ca desi ea fusese cea care venise cu ideea ca Elif sa fie mama purtatoare pentru copilul lui Kahraman si Defne acum era momentul sa fie total de partea nurorii sale.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 13 DIN 28 OCTOMBRIE 2016. Profitand de faptul ca Elif nu stia ca este mama biologica a fatului pe care-l purta in pantec, Kiymet ii impune acesteia sa faca avort, totul fara stirea lui Kahraman.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 13 DIN 28 OCTOMBRIE 2016. Elif se vede constransa insa ajunge la spital pentru a face intrerupere de sarcina. Kahraman afla in ultimul moment de acest eveniment si se grabeste sa ajunga si el la spital. Ajunge insa prea tarziu caci Elif deja plecase.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 13 DIN 28 OCTOMBRIE 2016. Kahraman o gaseste pe Elif in lacrimi si crede ca totul s-a terminat pentru baietelul sau inca nenascut.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.