ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 14 REZUMAT, 31 OCTOMBRIE 2016. Tensiuni maxime intre Kahraman si mama lui

Bogdan
By Bogdan octombrie 30, 2016 19:49

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 14 REZUMAT, 31 OCTOMBRIE 2016. Tensiuni maxime intre Kahraman si mama lui

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 14 DIN 31 OCTOMBRIE 2016. Kahraman afla ca Elif nu mai este in spital si o gaseste pe aceasta inlacrimata si cu psihicul la pamant. Primul gand al acestuia este ca Elif a dus pana la capat intreruperea de sarcina asa cum ii impusese mama lui.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 14 DIN 31 OCTOMBRIE 2016. Elif ii da insa vestea cea mare. Tanara ii marturiseste lui Kahraman ca nu a putut face avort si Kakraman ii multumeste pentru faptul ca l-a pastrat in viata pe baietelul lui inca nenascut.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 14 DIN 31 OCTOMBRIE 2016. Gestul lui Elif de a nu face chiuretaj nu ii scade insa furia lui Kahraman care se decide sa-i ceara socoteala mamei sale pentru faptele sale. Kiymet vrea sa se disculpe si incearca sa-i explice fiului ei adevaratul motiv al deciziei de a o forta pe Elif sa faca intrerupere de sarcina insa acesta nici nu vrea sa o asculte.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 14 DIN 31 OCTOMBRIE 2016. O anunta insa ca odata cu incercarea de a lua viata fatului, l-a ucis si pe el si ca, din acea clipa, trebuia sa uite ca ea mai are un fiu pe nume Kahraman.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 14 DIN 31 OCTOMBRIE 2016. Cea care nu cunostea adevarul despre ultimele evenimente este Defne, sotia lui Kahraman care stia ca Elif a facut intrerupere de sarcina. Crede ca odata scapata de principala amenintare a casniciei sale, Elif si copilul ei, lucrurile vor reveni la normal intre ea si Kahraman insa timpul ii va demonstra ca realitatea era departe de a fi de partea ei.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.