ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 15 REZUMAT, 1 NOIEMBRIE 2016. Incepe advaratul razboi dintre Defne si Elif

Bogdan
By Bogdan octombrie 31, 2016 18:30

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 15 REZUMAT, 1 NOIEMBRIE 2016. Incepe advaratul razboi dintre Defne si Elif

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 15 DIN 1 NOIEMBRIE 2016. Defne are parte de noi motive de dezamagire in momentul in care afla de o factura care demonstra ca Kahraman achizitionase un colier. Cum era sigura de un lucru, acela ca respectivul cadou nu ii era dedicat, Defne incepe sa investigheze cui ii fusese daruit.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 15 DIN 1 NOIEMBRIE 2016. Cum era de asteptat, pimele ganduri se duc catre Elif, devenita intre timp marea ei rivala la inima lui Kahraman. Desi inima ei si-arfi dorit ca nu Elif sa fi fost cea pentu care Khraman achizitionase colierul, rationalul parea a duce toate dovezile catre tanara originara din Antakya.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 15 DIN 1 NOIEMBRIE 2016. Defne alege calea directa si merge la resedinta in care Elif locuia de ceva vreme. Acolo are pate de o confirmare nedorita: colierul comandat de Kahraman era la gatul lui Elif.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 15 DIN 1 NOIEMBRIE 2016. Defne cedeaza instinctului de a o ataca pe Elif insa, de aceasta data, primeste din patea acesteia o replica extrem de dura.

Vezi aici episoadele din serialul “Ziua in care mi s-a scris destinul”

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.