ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 17 REZUMAT, 3 NOIEMBRIE 2016. Rivalitatea dintre Kahraman si Maksut se transeaza cu armele

Delia Ion
By Delia Ion noiembrie 2, 2016 23:09

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 17 REZUMAT, 3 NOIEMBRIE 2016. Rivalitatea dintre Kahraman si Maksut se transeaza cu armele

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 17 DIN 3 NOIEMBIE 2016. Sultan ajunge la conacul familiei Yoruktan pentru a-i cere socoteala lui Kahraman dar celorlalti aflati in casa. Sparge un geam am vilei cu un pietroi aflat in apropierea terasei casei. Este calmata cu greu insa doar pentru moment caci nu renunta la ideea razbunarii.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 17 DIN 3 NOIEMBIE 2016. Foarte dezamagit de aparitia pozelor din ziar in centrul carora apareau Kahraman si Elif este si Kerem. Acesta se plange ca unchiul lui pe care il considerase pana de curand inlocuitorul tatalui sau il mintise tot timpul. Kerem credea ca in timp ce-i interzicea lui sa se mai gandeasca la Elif ca la o posibila iubita, Kahraman avea o relatie cu ea concretizata printr-o sarcina.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 17 DIN 3 NOIEMBIE 2016. Defne este intr-o situatie ingrata. Isi da seama ca situatia ii scapa de sub control si ca incep sa fie considerata o problema in interiorul familiei. Defne este sprijinita insa tot mai mult de mama ei care o sfatuieste sa fie mai ingaduitoare fata de situatia complicata in care se afla casnicia ei.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 17 DIN 3 NOIEMBIE 2016. Mama lui Defne ii spune fiicei sale ca ar fi momentul sa vada sarcina lui Elif ca o piedica intre ea si Kahraman in conditiile in care ea ar fi urmat sa-i fie mama si Elif doar femeia care i-ar fi dat nastere baietelului lui Kahraman.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 17 DIN 3 NOIEMBIE 2016. Relatia lui Kahraman cu Defne este insa una tensionata. Vremurile bune par a fi apus definitiv intre ei. Defne merge mai departe si ii impune sotului ei sa renunte definitiv la intalnirile cu Elif daca nu vrea sa o piarda definitiv pe ea.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 17 DIN 3 NOIEMBIE 2016. Maksut isi pune in practica planul razbunarii. Ajunge langa Elif chiar intr-un moment in care aceasta era insotita de Nazli si de mama ei dar si de Kerem, nepotul lui Kahraman. Maksut are revolverul cu el si este pe punctul de a-l folosi. Initail indreapta arma spre Elif insa Kerem striga la el spunandu-i ca el este cel mai mare vinovat caci copilul din pantecele lui Elif este al lui.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 17 DIN 3 NOIEMBIE 2016. Maksut ramane uimit si vrea sa-l impuste pe Kerem insa in ultimul moment isi face aparitia Kahraman care recunoaste ca Elif este insarcinata cu copilul lui. Maksut apasa pe tragaci avandu-l ca tinta pe Kahraman. Acesta este ranit si cade in genunchi pe pamantul acoperit de zapada.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.