ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 19 DIN 7 NOIEMBRIE 2016. Relatia dintre Kahraman si Elif se indreapta spre o posibila casatorie

Delia Ion
By Delia Ion noiembrie 4, 2016 18:36 Updated

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 19 DIN 7 NOIEMBRIE 2016. Relatia dintre Kahraman si Elif se indreapta spre o posibila casatorie

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 19 IN 7 NOIEMBRIE 2016. Problemele de sanatate ale lui Kahraman au avut darul de a-l apropia si mai mult pe acesta de Elif in contextul in care casnicia boierului Yoruktan cu Defne se clatina serios de mai multe saptamani.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 19 IN 7 NOIEMBRIE 2016. Kahraman incepe sa constientizeze tot mai mult sentimentele fata de Elif. Influentat si de faptul ca Elif era adevarata mama biologica a baietelului sau inca nenascut, Kahraman se gandeste chiar sa o ceara in casatorie dupa ce s-ar pronunta divortul dintre el si Defne.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 19 IN 7 NOIEMBRIE 2016. Relatia dintre Kahraman si Elif este insa de neacceptat pentru Defne care pare a gasi cea mai buna cale de a-i desparti si implicit de a-si pastra casnicia.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 19 IN 7 NOIEMBRIE 2016. Defne face presiuni asupra lui Kiymet, mama lui Kahramn, careia ii impune sa gaseasca cea mai buna solutie de a-l indeparta pe fiul ei de Elif, in caz contrar amenintand-o ca va face cunoscut tuturor faptul ca Yakup este doar copilul lui Ziya ar nu si al lui Kiymet.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.