ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 23 REZUMAT DIN 11 NOIEMBRIE 2016. Kerem o peteste pe Elif la mama ei Sultan

Bogdan
By Bogdan noiembrie 10, 2016 18:42

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 23 REZUMAT DIN 11 NOIEMBRIE 2016. Kerem o peteste pe Elif la mama ei Sultan

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 23 DIN 11 NOIEMBRIE 2016. In timp ce Kahraman si Kerem stau fata in fata si incearca sa transeze disputa dintre ei cauzata de interesul fiecaruia pentru Elif, aceasta era amenintata la noul restaurant de Maksut care isi indreptase pistolul spre fruntea lui Elif.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 23 DIN 11 NOIEMBRIE 2016. Fara a sti ce se intampla la restaurant, Kerem ii cere lui Kahraman sa nu mai faca presiuni asupra lui Elif care urma sa devina in scurt timp sotia lui. Tensiunea atinge cote maxime, Kerem isi bruscheaza unchiul si Kahraman reactioneaza lovindu-l pe Kerem.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 23 DIN 11 NOIEMBRIE 2016. Maksut isi mai domoleste furia insa nu renunta la ideea de a-i da o lectie lui Elif. O prinde de mana si incepe sa o traga cu forta in afara localului insa, in ultimul moment, isi face aparitia Kahraman.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 23 DIN 11 NOIEMBRIE 2016. Acesta il ataca prin surprindere pe Maksut, il dezarmeaza si inlatura pericolul care plana asupra lui Elif. La scurt timp isi face aparitia un echipaj de politie care il retine pe Maksut.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 23 DIN 11 NOIEMBRIE 2016. Kahraman o ia pe Elif de la restaurant si o duce pe iahtul personal acolo unde intentina sa poarte o discutie serioasa despre ultimele evenimente din viata lor. Kahraman cauta sa rezolve problemele insa Elif ii reconfirma faptul ca decizia ei de a se casatori cu Kerem ramane neschimbata.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 23 DIN 11 NOIEMBRIE 2016. Desi inversunata impotriva celor din familia Yoruktan, Sultan pare a accepta apropierea fiicei sale de Kerem.

In schimb, in cadrul familiei Yoruktan domina in continuare tensiunile negative. Kahraman si Kerem nu-si vorbesc, Ziya le cere explicatii tuturor, armonia care domnea candva este o simpla amintire.

Kerem merge impreuna cu Yakup si Sukran sa ceara mana lui Elif in mod oficial. Sultan nu este foarte entuziasmata insa nici nu se manifesta total impotriva.

Ziya se decide sa actioneze pe cont propriu. Dupa ce o cearta pe Kiymet pentru ca provocase tensiuni in familie prin actiunile sale, merge la restaurant pentru a discuta cu Elif. O asigura in continuare de sprijinul sau apoi merge la birou pentru a discuta cu Kahraman.

Ziya incearca sa-i impuna lui Kerem sa renunte la ideea de a se casatori cu Elif insa nepotul lui nici nu vrea sa auda si reconfirma ca este ferm decis sa faca o familie impreuan cu Elif si cu baietelul caruia aceasta ii va da nastere nu peste mult timp.

In urma certurilor avute in familie dar mai ales a celor purtate cu Ziya, Kiymet decide sa plece de acasa fara a spune nimanui despre acest lucru.

Nazli crede in continuare in puterea sentimentelor dintre sora ei si Kahraman. Merge la biroul acestuia si ii cere sa nu renunte la gandul de a fi impreuna cu Elif caci aceasta il iubeste desi nu vrea sa o arate.

Elif se afla in mijlocul restaurantului care urma sa fi deschis peste cateva zile. Viseaza cu ochii deschisi ca are parte de o inaugurare entuziasta la care isi face aparitia si Kahraman, in postura de iubit al ei.

Revine la realitate si se simte singura insa pe usa restaurantului isi face aparitia Kahraman. Acesta ii cere lui Elif sa nu-si mai asunda sentimentele fata de el, o imbratiseaza si o saruta.

Episoadele din “Ziua in care mi s-a scris destinul” sunt aici

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.