9.7 C
România
23 septembrie 2021
ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-14-octombrie
Viata bate filmul

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 3, VINERI 14 OCTOMBRIE 2016. Apar tensiuni intre Defne si Elif

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 3 DIN 14 OCTOMBRIE 2016. Ceea ce parea initial ca fiind un lucru simplu de realizat si care va aduce doar beneficii familiei Yorukhan, incepe sa-si arate partea neplacuta. Kerem, nepotul lui Kahraman, se indragosteste de Elif, cunoscuta de toti drept mama purtatoare a copilului lui Defne.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 3 DIN 14 OCTOMBRIE 2016. Situatia era cu atat mai complicata, cu cat Kerem tinea foarte mult la Kahraman si chiar unchiul sau era persoana in care el avea cea mai multa incredere.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 3 DIN 14 OCTOMBRIE 2016. Existau si persoane aflate in afara oricaror astfel de tensiuni si care se bucurau nespus de mult de apropiata venire pe lume a copilasului. Este vorba despre Ziya, decanul de varsta al familiei.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 3 DIN 14 OCTOMBRIE 2016. Desi initial prezenta lui Elif la conac starnise comentarii acide, acum era evident pentru toti cei din familie ca pruncul caruia ii va da nastere Elif va aduce fericire in familia Yorukhan.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 3 DIN 14 OCTOMBRIE 2016. Odata cu apropierea sorocului apar insa tot mai multe neintelegei intre Elif si Dafne. Situatia pare a fi pe punctul de a degenera si totul se transforma intr-un conflict deschis.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 3 DIN 14 OCTOMBRIE 2016. In peisaj isi face aparitia tot mai des si Maksut, personaj de care Kahraman si Elif isi propun sa scape cat mai repede.

Stiri pe aceeasi tema

Mirela Boureanu Vaida, de nerecunoscut in primul interviu la MPFM: Doamne, daca ai sti cat am plans!

Cristiana Petrariu Bota

PASTE 2016. Elevii si angajatii au zi libera de Pastele Catolic, pe 28 martie 2016

Cristiana Petrariu Bota

Iulia Vantur, o prezenta extrem de SEXY la FERMA VEDETELOR

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult