ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 31 REZUMAT DE MIERCURI 23 NOIEMBRIE 2016. Kahraman traieste in continuare o drama sfasietoare

Delia Ion
By Delia Ion noiembrie 22, 2016 18:12

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 31 REZUMAT DE MIERCURI 23 NOIEMBRIE 2016. Kahraman traieste in continuare o drama sfasietoare

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 31 DIN 23 NOIEMBRIE 2016. Asistenta intra in camera in care era tratata Elif si vede ca aceasta si-a revenit in simtiti si ii rosteste numele lui Kahraman.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 31 DIN 23 NOIEMBRIE 2016. Merge imediat la Maksut care discuta in acel moment cu doctorul. Ambii ajung in camera insa entuziasmul lui Maksut paleste atunci cand Elif spune ca nu-si poate misca picioarele.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 31 DIN 23 NOIEMBRIE 2016. La conac, Kahraman este intr-o stare deplorabila. Ii multumeste lui Meryem ca are grija de fiul lui apoi se retrage impreuna cu Toprak in camera lui. Este vizitat de Nazli care ii daruieste jurnalul lui Elif.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 31 DIN 23 NOIEMBRIE 2016. Efsun este disperata cand isi da seama ca nu se poate da jos din pat. Maksut nu stie cum sa o ajute, bineinteles fara a-l implica pe Kahraman.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 32 REZUMAT

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 33 REZUMAT

 

 

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 31 DIN 23 NOIEMBRIE 2016. Sultan vine la conac pentru a-si vedea nepotul insa, la scurt timp are o cearta cu Defne venita si e in vizita la vechiul ei domiciliu.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 31 DIN 23 NOIEMBRIE 2016. Ziya se vede nevoit sa intervina pentru a calma situatia. Sultan pleaca de la conac ipreuna cu Celal si Nazli.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 31 DIN 23 NOIEMBRIE 2016. Maksut nu stie cum sa-i intre in gratii lui Elif. Ii spune ca, fara el, e era acum moarta si ca el a facut eforturi uriase pentru ca ea sa se refaca in cele mai bune conditii.

Peste 20 de zile, situatia nu este schimbata in mod fundamental. Elif este tot in grija lui Maksut si a echipei medicale platite de el fara insa a se fi inregistrat progrese.

Maksut decide sa o mute pe Elif intr-un spital privat pentru analize suplimentare. Elif vrea sa profite de ocazie pentru a-i transmite vesti lui Kahraman. O implora pe o asistenta de la spitalul privat sa-l cheme pe Kahraman insa acesta ii da lui Maksut biletelul cu numele si numarul de telefon al lui Kahraman.

VEZI AICI EPISOADELE DIN SERIALUL „ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL”

Defne mai face un pas al planului ei. Ajunge la conac plina de cadouri pentru Ziya si Kiymet, totul pentru a-i recuceri pe acestia. In paralel continua tensiunile dintre Sultan si Kiyemt pe seama atentiei acordate lui Toprak. Kiymet incepe s-o domine pe Sultan, ramasa fara ajutorul lui Elif.

Maksut face toate demersurile pentru a o readuce pe Elif la vila. Intr-una dintre intersectiile din Istanbul, masina lui Kahraman se opreste la doar cativa metri de cea in care era transportata Elif fara insa ca cei doi soti sa stie unul de altul.

Kahraman are tot mai multe intalniri cu ofiterul de politie desemnat sa se ocupe de accidentul lui Elif.
Kiymet intra in camer copilasului si o gaseste goala. Il ia pe Ziya si pleaca de urgenta la casa unde locuia Sultan. Il gaseste pe Toprak acolo si iau aprope cu forta inapoi la conac.

Doctorul il anunta pe Maksut ca sunt sanse foarte mici pentru ca Elif sa mai poata sa mearga vreodata.

In acest timp, Kahraman este in restaurantul lui Celal. Bea si se uita pe jurnalul lui Elif pe care il primise de la Nazli.

Comisarul de politie devine tot mai insistent si merge la locul accidentului. Da de un om al strazii care fusese martor la cele intamplate si afla de la acesta cateva detalii surprinzatoare.

Sultan revine la conac pentru a-l vedea pe Toprak insa, de aceasta data, este gonita de Kiymet. Vine si Ziya si, acum, decide sa-i tina partea sotiei lui.

Maksut incepe sa se intereseze de un medic despre care se spunea ca face minuni in probleme medicale asemanatoare cu cele ale lui Elif.

Kahraman ajunge obosit si abatut acasa. Este intampinat de Canan care ii pune in fata un contract deosebit de important pentru firma. Kahraman il semneaza fara insa a stii ce scria in contract. Doar o asigura pe Candan ca are incredere deplina in ea.

La cativa kilometri distanta unul de altul, Kahrama si Elif sufera cuplit cu imaginea iubitului in fata ochilor.

Citeste mai multe despre serialul „Ziua in care mi s-a scris destinul”

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.