ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 33 REZUMAT DE VINERI 25 NOIEMBRIE 2016. Elif traieste marea dezamagire a vietii sale

Delia Ion
By Delia Ion noiembrie 24, 2016 15:30 Updated

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 33 REZUMAT DE VINERI 25 NOIEMBRIE 2016. Elif traieste marea dezamagire a vietii sale

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 33 DIN 25 NOIEMBRIE 2016. Elif il vede pe baietelul ei de la doar cativa metri cum se indreapta spre Defne si ii spune “mama”. Langa ei, Kahraman o tinea in brate pe fiica lui si a lui Defne si toti patru pareau o familie cat se poate de fericita.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 33 DIN 25 NOIEMBRIE 2016. Maksut este incantat de privelistea care se afisa in fata lui Elif. Ii spune inca odata ca ea nu mai are niciun viitor alaturi de Kahraman si ca singurul care o iubeste cu adevarat este el, cel care a salvat-o din ghearele mortii.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 33 DIN 25 NOIEMBRIE 2016. Maksut pleaca catre vila lasand-o singura pe Elif. La vila este intampinat de Sultan care il intreaba unde a lasat-o pe fiica lui. In acest timp, Elif se indeparta cu capul in pamant de conacul in care incepuse povestea de dragoste cu Kahraman.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 33 DIN 25 NOIEMBRIE 2016. Elif ajunge si ea la vila lui Maksut fara a putea sa-si explice ceea ce s-a intamplat cu adevarat in lunile in care fusese despartita de Kahraman.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 33 DIN 25 NOIEMBRIE 2016. Se uita intristata la bratara daruita de Kahraman in timp ce, la cateva sute de metri distanta, Kahraman sta la capataiul lui Toprak avand in mana o poza in care aparea alaturi de fiul sau si de Elif.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 33 DIN 25 NOIEMBRIE 2016. Defne este cea mai bucuroasa de noua intorsatura a soartei. Incepe sa faca presiuni asupra lui Kahraman insa acesta o tine la distanta si ii spune ca tot ceea ce isi doreste este sa fie un tata bun pentru copiii lui si nimic mai mult.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 33 DIN 25 NOIEMBRIE 2016. Problemele de la firma familiei create artificial de Yakup, cu ajutorul lui Candan, devin tot mai serioase. Este nevoie de o sedinta fulger in trei, Ziya, Kahrama si Yakup.

Elif crede ca ceea ce a vazut la conac era doar o coincidenta. Vrea sa se lamureasca inca odata de realitate. Ajunge din nou langa gard si ii vede pe Kahraman si pe Defne jucandu-se cu cei doi copilasi. Elif se stapaneste cu greu sa nu-l strige pe Toprak si sa-i spuna ca ea este mama lui. Maksut o aduce pe Sultan langa Elif. Aceasta se justifica in fata lui Sultan pentru faptele sale.

Citeste mai multe despre serialul „Ziua in care mi s-a scris destinul”

Lui Maksut ii convine actuala situatie. O vede pe Elif dezamagita de Kahraman si de relatia pe care acesta o avea cu Defne. Astfel, Elif nu mai era tentata sa-i strige toata ziua numele lui Kahraman si nici sa plece de la vila in care el o tratase luni la rand.

Cel mai bun confident al lui Elif ramane noul ei jurnal in care tanara isi exprima toate trairile. In urmatoarele zile, dorul de Toprak o face sa se mai duca inca odata la gardul conacului. O vede pe Defne jucandu-se cu Toprak. Apare imediat Kahraman care incepe sa se joace cu Toprak cu o mica drona care scapa de sub control si cade peste gard, in apropierea lui Elif.

Kahraman este tentat sa mearga sa recupereze drona. Se apropie de locul in care era Elif insa aceasta alege sa se ascunda dupa un copac. Kahraman are impresia ca vede pe cineva cunoscut insa pana sa se dumireasca despre ce este vorba, primeste un telefon care il determina sa plece spre vila. Drona ramane la Elif care, stiind ca era una dintre jucariile lui Toprak, decide sa o pastreze si sa aiba grija de ea cu sfintenie.

Tot mai multe familii sunt afectate financiar de esecul afacerii agricole a familiei Yorukhan. Kahraman iese in fata sediului si incearca sa calmeze multimea suparata si suferinda.

Sukran banuieste ca soacra ei ascunde informatii pretioase in privinta lui Defne. Umbla la seiful lui Kiymet si, dupa mai multe incercari, reuseste sa deschida seiful in care gaseste si o inregistrare a unei intalniri secrete dintre Defne si Maksut.

Defne mai apeleaza la o miscare surpriza. Intermediaza un interviu de familie in care urma sa fie prezentata casnicia ei cu Kahraman in cele mai fericite lumini. A doua zi, interviul este publicat in prima pagina a ziarului si este vazut imediat de cei apropiati lui Kahraman dar si de Veysel care nu ezita sa se duca cu ziarul la Maksut.

Acesta i-l arata lui Elif care ramane inmarmurita, nevenindu-i sa creada ca Kahraman a putut sa o tradeze intr-un asemenea hal. Cu ziarul in mana, Elif isi da jos bratara primita cadou de la Kahraman. Merge furioasa la Maksut si ii spune ca este pregatita sa se casatoreasca cu el.

Pregatirile pentru cununie se fac repede. Peste doua zile, Maksut invita un preot sa-l cunune cu Elif. Sultan si Veysel sunt martori ai ceremoniei.

Bucuros peste masura, Maksut accepta imediat sa se casatoreasca cu Elif. Aceasta are cateva secunde de ezitare insa raspunde si ea afirmativ la intrebarea daca vrea sa se casatoreasca cu Maksut.

VEZI AICI EPISOADELE DIN SERIALUL „ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL”

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.