ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-28-noiembrie-2016
Viata bate filmul

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 34 REZUMAT, LUNI 28 NOIEMBRIE 2016. Kahraman ramane mut de uimire in fata unei mari surprize

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 34 DIN 28 NOIEMBRIE 2016. Elif ezita cateva clipe apoi raspunde afirmativ si devine sotia lui Maksut spre bucuria acestuia care isi vedea visul implinit. Gandurile ii sunt insa in continuare la fiul ei, Toprak si la Kahraman.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 34 DIN 28 NOIEMBRIE 2016. Peste cateva zile ajunge din nou la cardul conacului in speranta ca-si va vedea fiul chiar daca nu va putea sa-l si stranga in brate. Vede insa doar cum Kahraman pleaca cu el in graba spre spital, insotiti de Defne, in conditiile in care baietelul manifesta o stare de rau.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 34 DIN 28 NOIEMBRIE 2016. Elif nu sta nici ea pe ganduri. Intra in masina pusa la dispozitie de Maksut si ajunge si ea la spital. Ajunge pe culoarul unde fusese dus fiul sau insa nu poate sa se apropie caci acolo era Kahraman. Doctorul discuta cu Kahraman si Defne insa nu si cu Elif despre care crede ca este o straina fata de copil.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 34 DIN 28 NOIEMBRIE 2016. Ziya si Kiymet ajuns si ei la spital. Sunt intampinati de Kahraman care le spune care este starea de sanatate a lui Toprak. Aflata la doar cativa metri, Elif afla ca detalii despre fiul ei.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 34 DIN 28 NOIEMBRIE 2016. Elif se intoarce la vila si discuta cu Sultan despre acest lucru. Maksut aude discutia si, dupa ce se calmeaza, ii promite ca va face tot ceea ce trebuie pentru ca Toprak sa fie bine. Merg amandoi la spital. Maksut intra in cladire si Elif il asteapta in masina.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 34 DIN 28 NOIEMBRIE 2016. Vede cum ies din spital Kahraman si parintii lui pe care ii conduce la masina. Kahraman ramane singur in parcare si se duce si el catre masina lui aflata la doar cativa metri de de Elif. Doar Elif il vede din spatele geamurilor fumurii.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 34 DIN 28 NOIEMBRIE 2016. Dupa plecarea lui Kahraman, vine Makust care ii spunelui Elif ca a aranjat ca ea sa poata vedea copilul, in timp ce Defne era plecata din salon. Sena este una induiosatoare. Elif plange la capataiul copilului ei fara a avea puterea de a-i spune ca-i este mama. Defne pleaca de la doctor si se indreapta catre salon.

Maksut o ia pe Elif de acolo si parasesc culoarul in ultimul moment. Defne are impresia ca a vazut-o pe Elif insa se linisteste cand intra in salon si-l vede pe Toprak dormind linistit. Iese insa in graba din spital si vede plecand masina lui Maksut.

Ramane in continuare banuitoare si toata ziua se gandeste doar la posibilitatea ca Elif sa fi scapat cu viata din accident. In schimb, Elif este fericita ca si-a vazut baiatul insa trista ca nu-i poata sta alaturi definitiv. Scrie in noul ei jurnal in timp ce, destul de aproape, Kahraman citeste din jurnalul ei vechi, daruit de Nazli.

Defne decide sa mearga la Ibrahim la inchisoare pentru a-i cere noi detalii despre ziua presupusei crime. Ibrahim ii spune ca Elif nu avea cum sa scape teafara din accident.

Incurajata de Elif, Sultan se duce la conac pentru a-l vedea pe Toprak. Kiymet se uita la ea cu dezgust insa Ziya ii permita sa-si vada nepotul. Defne devine din ce in ce mai banuitoare. Vrea sa o urmareasca pe Sultan la plecare insa este apare o problema cu Toptak si este nevoita sa se intoarca din drum.

La masa, Sukran povesteste despre vizita lui Sultan la conac. Kahraman ramane surprins. O cearta pe Kiymet pentru ca i-a ascuns acest lucru. Pleaca apoi la Celal, singurul care parea a-i intelege perfect suferinta sufleteasca prin care trecea de atat de mult timp.

Defne reuseste sa dea de masina lui Maksut si o urmareste in trafic pana cand aceasta ajunge acasa. Vede trei barbati necunoscuti in jurul ei. Continua insa filajul si spre seara are parte de o mare surpriza neplacuta. O vede iesind din casa chiar pe Elif, marea ei rivala.

Defne intra in curte si se duce in fata lui Elif. O infrunta in fata lui Maksut. Elif o ameninta ca stie ca ea a fost persoana din spatele tentativei de crima. O asigura ca va face tot ceea ce trebuie pentru a-l lua pe Toprak apoi ii pune pe oamenii lui Maksut sa o dea afara pe Defne.

Defne ajunge acasa impietrita. Ii spune lui Kiymet ca Elif traieste. Cele doua incep sa gandeasca impreuna cum sa faca sa o tina pe Elif departe de familia lor. Defne merge la vila lui Maksut. Incearca sa-i ceara din nou explicatii lui Elif insa aceasta ii arata verigheta care demonstra ca era casatorita cu Maksut.

La conac se organizeaza o mare petrecere cu ocazia circumciziei lui Toprak petrecere. Kahraman ramane surprins sa-l vada intrand in curtea conacului chiar pe Maksut, unul dintre marii sai dusmani. Si mai uimit ramen cand la bratul lui Maksut isi face aparitia Elif. Toti cei din familie se ridica in picioare si raman cu gura cascata.

Maksut o prezinta tuturor ca fiind sotia lui. Kahraman ramane mut, in imposibilitatea de a mai scoate vre-un cuvand. Cea la care visase neintrerupt din clipa accidentului era acum in fata lui insa in postura de sotie a lui Mkasut.

VEZI AICI EPISOADELE DIN SERIALUL „ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL”

 

 

 

Articole asemănătoare

Program magazine si supermarketuri de Rusalii. Program 31 mai – 1 iunie 2015 Carrefour, Auchan, Kaufland, Lidl, Mega Image

Lucy Ionesco

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 98 REZUMAT, 15 IULIE 2016. Bahar si Ates decid sa se casatoreasca dupa o frumoasa poveste de iubire

Delia Ion

POFTITI PE LA NOI, POFTITI DE VA IUBITI, 5 OCTOMBRIE: Nunta de pomina cu Morosanu, Pasarin si Strunila

Lucy Ionesco