ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 37 REZUMAT, JOI 1 DECEMBRIE 2016. Kahraman si Elif incep sa se apropie din ce in ce mai mult

Bogdan
By Bogdan noiembrie 30, 2016 18:40 Updated

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 37 REZUMAT, JOI 1 DECEMBRIE 2016. Kahraman si Elif incep sa se apropie din ce in ce mai mult

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 37 DIN 1 DECEMBRIE 2016. Yakup este extrem de afectat in urma destainuirii pe care i-o facuse Sukran/ Se intorc impreuna la conac si Yakup se ia la cearta cu Kiymet care intelege ca acesta aflase secretul pe care ea si Ziya il ascundeau de atatia ani.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 37 DIN 1 DECEMBRIE 2016. Ziya asculta neputincios cearta dintre Yakup si Kiymet. Nu poate sa intervina si nici macar sa schiteze un gest. Sufleteste este insa afectat si nu-si poate stapani lacrimile.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 37 DIN 1 DECEMBRIE 2016. Celal isi parcheaza masina la mica distanta de vila lui Maksut. Iese din masina cand o vede pe Mujgan. Aceasta il recunoaste si devine rece cu el, insa Celal insista sa-i spuna adevarul despre evenimentele petrecute in viata lui Kahraman de cand Elif disparuse din viata lui dar si despre deciziile pe care acesta fusese nevoit sa le ia.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 37 DIN 1 DECEMBRIE 2016. In acest timp se fac pregatirile pentru intalnirea dintre Elif si micul Toprak. Kahraman are grija ca Toprak sa arate impecabil in timp ce Elif este nerabdatoare sa-si revada fiul. desi Maksut da semne evidente de iritare.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 37 DIN 1 DECEMBRIE 2016. Elif ajunge la conac cu numeroase cadouri pentru Toprak. Este intampinata de Meryem cu zambetul pe buze, insa cu mare raceala de Kiymet.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 37 DIN 1 DECEMBRIE 2016. Kahraman priveste de pe teresa aflata la etaj intalnirea dintre cei doi. Defne il tine strans pe Toprak pentru ca acesta sa nu se duca la Elif. La insistentele lui Meryem, Defne ii da drumul si Elif este fericita sa-si stranga din nou fiul in brate.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 37 DIN 1 DECEMBRIE 2016. Elif se bucura de fiecare clipa petrecuta in preajma lui Toprak insa la fel de adevarat, este si faptul ca este dezamagita la finalul intalnirii cu baietelul ei.

VEZI AICI EPISOADELE DIN INDRAGITUL SERIAL “ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL”

Elif se uita cu ochi intunecati cum Defne pleaca tinandu-l de mana pe Toprak. Priveste si spre Kahraman, insa decide sa-si pastreze atitudinea distanta fata de acesta.

Yakup si Sukran se simt exclusi din familie. Dupa ce se plimba pe malurile Bosforului, iau cina pe terasa unui restaurant.

Kahraman merge la firma pentru a lucra la redresarea ei. Se opreste in fata liftului cu gandul sa urce. Se trezeste insa in spatele lui cu Elif, venita si ea pentru a-si lua in serios rolul de actionar al holdingului. Urca amandoi cu liftul, Kahraman o priveste, insa Elif il evita.

Fiecare se duce in propriul birou. Pare un joc al orgoliilor si Kahraman se intreaba in sinea lui pana cand va continua. Incep sa comunice prin intermediul secretarelor, situatie care ii pare usor amuzanta lui Kahraman.

Elif se simte totusi stinghera in aceasta postura si iese din birou cu intentia de a purta un dialog intre patru ochi cu Kahraman. Devine insa geloasa cand vede ca Kahraman discuta in biroul lui cu o tanara foarte eleganta.

La conac, Yakup trage deoparte caruciorul cu rotile in care era imobilizat Ziya. I se plange ca i-a ascuns adevarul toata viata, ii cere socoteala, se lamenteaza si tatal lui nu-si poate ascunde sentimentele de tristete si totodata de neputinta. Yakup plange in genunchi in fata lui Ziya, insa Kiymet se decide sa vina langa ei si sa-l ia de acolo pe sotul ei.

Elif asteapta pana cand Kahraman ramane singur in birou si intra furioasa la el. Nu pierde timpul si decide sa-l atace pe Kahraman, insa devine imediat sensibila cand acesta ii da detalii despre Toprak.

Elif nu se mai poate controla si il ia in brate pe Kahraman care pare surprins de moment. Elif isi da insa seama ce a facut si incepe sa se inchida din nou in propria-i carapace.

Ajuns acasa, Kahraman se confrunta cu o Defne din ce in ce mai nervoasa, mai ales cand aflase ca Elif va face din nou o vizita la conac.

Si la casa lui Maksut se petrec lucruri importante. Maksut surprinde un dialog intre Elif si Mujgan in care Elif nu mai parea atat de inversunata impotriva lui Kahraman. Veysel nu ezita sa nu-si intarate varul, apoi Maksut aude cand Mujgan ii spunea lui Sultan ca ar fi bine ca Elif sa se impace cu Kahraman.

Elif ajunge la conac. Rolurile se pastreaza. Meryem o priveste cu simpatie, Kiymet cu raceala in timp ce Defne se uita la ea ca la cel mai mare dusman al ei.

Kahraman ii spune lui Toprak ca Elif este mama lui. Acesta se indreapta sovaitor catre Elif, insa relatia devine din ce in ce mai calda spre multumirea lui Kahraman.

La un moment dat, Elif il ia in brate pe Toprak si baietelul ii cere tatalui sau sa se apropie si el. Kahraman ii ia in brate atat pe Toprak, cat si pe Elif. O priveste cu dragoste pe Elif spre disperarea lui Defne.

Kahraman o lasa pe Elif sa-l duca pe Toprak in camera lui pentru a-l culca. Defne vede in aceste gesturi noi lovituri pe care ea le incaseaza din partea celor doi. Il suna pe Maksut si ii da detalii despre apropierea dintre Elif si Kahraman, Maksut turbeaza de furie.

Elif viseaza cu ochii deschisi la intalnirea cu Toprak, dar si la gesturile lui Kahraman. Ia din sertar bratara primita in dar de la Kahraman, insa este vazuta de Maksut.

Il suna dimineata pe Kahraman sub pretextul ca il intreba ce face Toprak. Kahraman ii spune ca Toprak inca nu s-a trezit apoi poarta cu Elif un dialog ce ducea foarte mult a flirt.

Maksut se intalneste cu Defne, uniti de aceeasi dorinta, aceea a razbunarii. Incep sa planuiasca cum sa-i desparta definitiv pe Kahraman si Elif.

VEZI AICI URMATORUL EPISOD DIN SERIALUL “ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL”

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.